ShiedaKayn
Üye

Oyuna girince 30 lvl olan çarıma girerken oyun sunucuları bakımda diyor ama diğer hesaba girebiliyorum acaba dorion 9 mu bakımda
çözüldü mü problemin ?Oyuna girince 30 lvl olan çarıma girerken oyun sunucuları bakımda diyor ama diğer hesaba girebiliyorum acaba dorion 9 mu bakımda
Hayır hala bakımdaçözüldü mü problemin ?
Çoğumuz KO geçmişi olan insanlarız. Olmasa bile bu oyun stilini biliyoruz. Yeni oyun diyorsun, reklam yapıyorsun, daha 3. günden 10 saattir çözülmeyen sunucu bakımı yaparsan olmaz. İnsanların yakındığı o. Kitlesini hedeflediğin oyunun oyuncusunu sıkar böyle şeyler, yerli yabancı dinlemez. Bana ne faydası var ?? TR girişliyim diye ücretsiz premium mu dağıttılar hayır..Yurtdışı yapım bir oyun olsa oynamassın olur. Ama yerli bir oyun, daha yeni, piyasada hep yabancı oyunlar var. Biraz sabır, tamam kötü bir durum ama bu tarz bir yerli oyun için biraz daha tolerans gösterilmeli. Benim ko geçmişim yok oyun terimleri, itemlet, artı basmalar vs.. Bana yabancı geliyor. Alışmak zor, öğrenmek zor ama değer yerli bir oyun.
Türk oyuncuya hediye verdiler mi? Hayır.Yurtdışı yapım bir oyun olsa oynamassın olur. Ama yerli bir oyun, daha yeni, piyasada hep yabancı oyunlar var. Biraz sabır, tamam kötü bir durum ama bu tarz bir yerli oyun için biraz daha tolerans gösterilmeli. Benim ko geçmişim yok oyun terimleri, itemlet, artı basmalar vs.. Bana yabancı geliyor. Alışmak zor, öğrenmek zor ama değer yerli bir oyun.
insanlarla dalga geçiyolar düzel diye dönüş yapıyolar hala aynı YALANN sadeceBen saat 10'da kalktım bakım dedi yakında acılcak dediler saat 5'e geliyor ve hala beklıyorum arkadaslarım 50lere giderken ben 30da kaldım.
BDO ve Elden ring dediğin yapımların bütçelerinden haberin var mı dostum?Türk oyuncuya hediye verdiler mi? Hayır.
Neden sabredeyim? İşini iyi yapmıyorlarsa vakit harcamaya gerek var mı? Bence hiç gerek yok. Çıkar BDO'ya dönerim. Oyunumu oynarım keyfime bakarım. Zaten genelde hafta sonları aktif olabiliyorum. Rust, BDO ya da Elden Ring gibi oyunlar varken neden bu oyunda sırf yerli diye vaktimi çöpe atayım. Adamlar daha sunucuları stabil tutmayı beceremiyor. Foruma bir tane mod koymuşlar o da garibim kopyala yapıştır cevaplar veriyor. Oyunun 3. günüymüş ben 2. gün sanıyorum ve hala böyle sorunlar var. Bu oyun daha önce beta alfa sürümleri yayınlamış. Tamamen açılmak demek bizde hata yok, biz sorunları hallettik açıyoruz demektir. Böyle sunucu hatası gibi basit sorunlara oyun dünyasında yer yok.
Bu tarz oyun zaten yabancı oyuncuyu en başında kaybeder, elinde tutamaz. Yerli oyuncuyu da yerli ve milli masalıyla tutabilirse tutar.
Ben Dijital pazarlama ve SEO uzmanıyım. Elimdeki siteler 1 saat kapalı kalsa hosting firmasını rezil ederim anında çalışmayı keserim. Adamların sunucuları saatlerdir bakımdaymış. 10 saatlik kesinti olur mu ya![]()
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ana karakterime giriş yapamıyorum. Denediğimde "Connect Failed or Oyun sunucuları şu an bakımda. Lütfen yakın zamanda tekrar dene." hatasıyla karşılaşıyorum. Ama yeni bir karakter oluşturup onunla giriş yapabiliyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayan 2-3 arkadaşım daha var.Oyuna girince 30 lvl olan çarıma girerken oyun sunucuları bakımda diyor ama diğer hesaba girebiliyorum acaba dorion 9 mu bakımda
Merhaba,Oyuna girince 30 lvl olan çarıma girerken oyun sunucuları bakımda diyor ama diğer hesaba girebiliyorum acaba dorion 9 mu bakımda