Karakterler arası denge sorunu

murolity

Üye
Çok uzun zamandır karakterler arası sorunlar mevcut ancak bu konu ile ilgili düzünlemeler yeteri kadar yapılamadı. Bir çok melee oyuncusu sw mage ye döndü deyip ortalığı karıştırdıkça mageler kötürüm bırakıldı. Ne kadar nerf yediğini tekrar tekrar yazmaya gerek yok. 75 lvl ile birlikte melee oyuncunların atakları yarı yarıya artarken mageler yine düşünülmemiş. Örneğin 65 lvl de warriorlar 800 damage vururken şuan 1600 damage vuruyor. Roguler 1400 damage vururken şuan 2400 damage vuruyor. Warrior'a güçlenme getirilmiş bastığında defansı azalıyor ancak elemantal dayanaklığında herhangi bir azalma olmuyor. Doğal olarak mage den atak yetiğinde herhangi bir dezavantajı yok. Warrior Rogue yada Priest takılarında mageden korunma varken mage takılarında herhangi bir kılıç balta bıçak vb korunma yok. İtemler tasarlanmış Mp Dex Str Hp hepsi 10 veriyor Ancak warrior rogue ve priestte defans koruma varken mage de yok. Çok saçma bir hal almaya başlıyor bu tür eksiklikler. Mage ye yeni alan skili gelmiş meteor diye nova ile arasındaki damage farkılı 50 :D Şaka filan değil yaratıklara ve oyunculara 50 damege farkla vuruyor. 68 Skill i gelmiş ama 50 - 52 ve 56 dan daha az vuruyor :D Şimdi herkese yarı yarıya atak arttırıp mage yi kötürüm bırakmanızın amacı ney ? Elbette mage ye yarı yarıya atak artmasın ancak ezilmesinde. Geliştirmeleri neye göre yapıyorsunuz ? Bir planlamanız var mı ? Bir test ekibiniz var mı ? Meteor ve Nova farkını denediniz mi ? Warrior ve Rogue de denemeler yaptınız mı ? Oyun artık magenin mageyi düşüremediği noktaya geldi. Şimdi her zamanki gibi erken erişim filan denilecek ama değil. Planlama ekibiniz maalesef gerekli planlamaları yapamıyor. Yapılanlar test edilmeden sunucuya aktarılıyor ve müdahale gelene kadar insanlar kanser oluyor. Umarım denge sorununa çözüm bulursunuz.

priesttt

Üye
Oyunun metası, paper mage ama paper mage adına ne staff var ne de birşey, iyi bir staff takacaksan int mage olacaksın atağın düşecek mantığını kırmak gerek. Mage support bir karakter deil aksine full ap bir karakter. Bir warrior +7 war scythe takabiliyorsa paper magede iyi bir stafla (mp veren) güm diye meteoru oturtmalı veya asasa wariore karşı defans veren item konulmalı

theTitan

Üye
Tester ekibinden bazıları yayıncı olmuş bu ne kadar doğru oyun açıldığı günden beri yayın olan var hatta r kaç tester dışında hepsi yayıncı galiba :) tester ekibndekiler kendi joblarına göre testi yorumlayıp rapor yazmaları gibi bir problem olabilir. Tester ekiplerini oyunu oynamasını pek olumlu karşılamıyorum. Turnuvaya çağırlanlardanda yayıncı hem tester var. Ne kadar doğru bir planlama bu ?

erselmert92

Üye
Magelerde oynadıkları jobdan sanırım bir haber oynuyorsunuz 150 metreden solo skillerinizle 75 warileri öldürüyorsunuz skill rangeleriniz çok yüksek üstüne üstün birde teleport gibi parti taşıma özelliğide eklendi bence magelerin herşeyinin iyice kısılması lazım meteor 50 damage filan vuruyor demişsin ama 4 mage dv de slotlara kan ağlatıyor resmen hiç dikkat etmemişsin

Jacques

Üye
Hem alanla 250 kişiye vurayım melee partylere gireyim ama atacker olarak, melee exp partylere alınmayınca cıngar çıkarayım ama 50 slot harpy kesince hiç sesim çıkmasın okçudan uzak menzili tekliyem ama okçu bana vuramasın dağ taş duvar sınır tanımadan arkasına vurayım soran olursa büyü yapıyom diyeyim yeter da mage gibi, heryer mage melee kalmadı oyunda hala güçsüzüz diye ağlıyorsunuz 2 tane 1k vuran skille adam düşüremiyorsanız siz vuramıyorsunuz demektir günte 3 4 saat pk atan mage ekipler aylık ranklarda ilk sıralarda aylık sıralamada ilk sıraya girmek için bi melee ile günde 10-15 saat pk atmak gerekiyor. Her akşam mageler dw de rankta onlar nasıl yapıyor bu işi.

priesttt

Üye
Hem alanla 250 kişiye vurayım melee partylere gireyim ama atacker olarak, melee exp partylere alınmayınca cıngar çıkarayım ama 50 slot harpy kesince hiç sesim çıkmasın okçudan uzak menzili tekliyem ama okçu bana vuramasın dağ taş duvar sınır tanımadan arkasına vurayım soran olursa büyü yapıyom diyeyim yeter da mage gibi, heryer mage melee kalmadı oyunda hala güçsüzüz diye ağlıyorsunuz 2 tane 1k vuran skille adam düşüremiyorsanız siz vuramıyorsunuz demektir günte 3 4 saat pk atan mage ekipler aylık ranklarda ilk sıralarda aylık sıralamada ilk sıraya girmek için bi melee ile günde 10-15 saat pk atmak gerekiyor. Her akşam mageler dw de rankta onlar nasıl yapıyor bu işi.
Mageler olmasa keseceğiniz adam yok, aha mage parti diyip alan malice atıp tekliyorsunuz, artık meteorla melee düşmüyor mageler mageleri kovalıyor mecburen, tekleme uzak vurması normal dibindeyken elini kaldırana kadar tek yiyor mage

murolity

Üye
Sanırım daha önce bu tür oyunlar oynamadın o yüzden önce bir araştır mage yada büyücü karakterinin özelliklerini öğren gel öyle tartışalım. Sana sorular sormak isterdim hangi oyunda büyücü yada mageler alan vurmuyor diye ancak herhangi bir bilgin olmadığı için cevap veremeyeceksin. Magenin karakter özelliği alan ve uzak skill vurması bunu bilmeyip bunu eleştirmende çok komik. Okçudan uzak vurduğu skili yok magenin denemelerini yaptılar videoları var açıp izlersin bilgi sahibi olursun burada yalan yanlış bilgi vermezsin. Magenin nova 1k vurmuyor yine yalan yanlış bilgi. Sıralama konusuna gelince buyur aşağıda görebilirsin kimin ne kadar bp kastığını: Şimdi git ve magenin ne olduğunu yada konuda ne anlatmak istediğimizi doğru anla ve cevap ver.

DELIKANLI
TheInvisibLes
protean-icon.png

404,832

ROYALxCOLI
ROYAL
protean-icon.png

372,736

Moderatör tarafında düzenlendi:

murolity

Üye
Magelerde oynadıkları jobdan sanırım bir haber oynuyorsunuz 150 metreden solo skillerinizle 75 warileri öldürüyorsunuz skill rangeleriniz çok yüksek üstüne üstün birde teleport gibi parti taşıma özelliğide eklendi bence magelerin herşeyinin iyice kısılması lazım meteor 50 damage filan vuruyor demişsin ama 4 mage dv de slotlara kan ağlatıyor resmen hiç dikkat etmemişsin
Magenin en çok vuran tekleme skili 56 o da 700 - 800 arası vuruyor vuruyor. 800 * 7 5600 yapar 75 warrior da 8 k hp var. Yalan söylüyorsun destekli söyle

BaziKritikOlaylar

Üye
Sanırım daha önce bu tür oyunlar oynamadın o yüzden önce bir araştır mage yada büyücü karakterinin özelliklerini öğren gel öyle tartışalım. Sana sorular sormak isterdim hangi oyunda büyücü yada mageler alan vurmuyor diye ancak herhangi bir bilgin olmadığı için cevap veremeyeceksin. Magenin karakter özelliği alan ve uzak skill vurması bunu bilmeyip bunu eleştirmende çok komik. Okçudan uzak vurduğu skili yok magenin denemelerini yaptılar videoları var açıp izlersin bilgi sahibi olursun burada yalan yanlış bilgi vermezsin. Magenin nova 1k vurmuyor yine yalan yanlış bilgi. Sıralama konusuna gelince buyur aşağıda görebilirsin kimin ne kadar np kastığını: Şimdi git ve magenin ne olduğunu yada konuda ne anlatmak istediğimizi doğru anla ve cevap ver.

DELIKANLI
TheInvisibLes
protean-icon.png

404,832

ROYALxCOLI
ROYAL
protean-icon.png

372,736

DELİKANLI dediğin adam 7/24 online ve 6 aydır Legend sahibi biri. Mageler gibi akşamları 2 saat pk ile o bpleri kasmıyorlar. Adamın anlatmak istediği bu.

Jacques

Üye
Sanırım daha önce bu tür oyunlar oynamadın o yüzden önce bir araştır mage yada büyücü karakterinin özelliklerini öğren gel öyle tartışalım. Sana sorular sormak isterdim hangi oyunda büyücü yada mageler alan vurmuyor diye ancak herhangi bir bilgin olmadığı için cevap veremeyeceksin. Magenin karakter özelliği alan ve uzak skill vurması bunu bilmeyip bunu eleştirmende çok komik. Okçudan uzak vurduğu skili yok magenin denemelerini yaptılar videoları var açıp izlersin bilgi sahibi olursun burada yalan yanlış bilgi vermezsin. Magenin nova 1k vurmuyor yine yalan yanlış bilgi. Sıralama konusuna gelince buyur aşağıda görebilirsin kimin ne kadar bp kastığını: Şimdi git ve magenin ne olduğunu yada konuda ne anlatmak istediğimizi doğru anla ve cevap ver.

DELIKANLI
TheInvisibLes
protean-icon.png

404,832

ROYALxCOLI
ROYAL
protean-icon.png

372,736
Bana oyun öğreten adamın attığı kanıta bak biri 7-24 pk da olan adam delikanlı charını 3 4 kişi oynuyor 7-24 pk da diğer yanda akşam pk atan royal ekibi biri 20 saat pk atıyor biri 3 saat kendi tezini kendin çürütmüşsün :D

Archantos

Üye
Yok sana bir şey öğretemeyiz biz çünkü hiç bir bilgin yok. Çok tebeşir tozu yutman lazım. Daha çok okuman araştırman lazım daha çok oyun oynaman lazım. Ve hepsinden önemlisi daha çok dinleyip anlaman lazım.
Öncelikle insanlara ithamda bulunurken dikkat etmelisin.
Açtığın her konu mage üzerine şimdi demişsin ki okçudan uzağa vuran skili yok oyun yönetimi diyor ki magelerin rangesine girmeden vurmak istiyorsan ELVEN BOW alacaksın , bunun haricinde ki tüm Bowlarda bizden uzağa vuruyorsunuz. Oyun öğretirken sende biraz dinle mümkünse.
Sıralama atıyorsun attığın insanların ne yaptıgını takip etmiyorsun , kaç saat online bakmıyorsun. Tamamen kendine odaklısın ve bize birşeyler anlatmaya çalışıyorsun ve bu sadece kendine ve partine odaklı. Oysa burada ki herkes oyun karakterlerinin eşit olması uğrunda bildirilerde bulunmaya çalışıyor.

Bugün burada Mage'de def yok demişsin
Bunları pendant ve belt anti-def takılarını alarak yapabilirsin.
Takılarınıza def bonusu gelebilir evet katılırım tüm takılarınızı kontrol etmedim tekrar bakacağım

Ağlamanız gereken tek nokta int mage'nin etki edip etmediğidir. Deneyemedigim için yorum yapamayacağım ama genel herkesin düşüncesi size sadece bu yönde katılmak olur. Aksi taktirde anlattıgınız ve söylediğiniz geri kalan herşey bomboş..

Blue

Üye
İstiyorsunuz ki 4 mage vurduğunda herkes düşsün. 4 mage vurduğunda herkes düşecekse mage playerlarının farkı nerden çıkıcak ortaya? Basit mantık şudur 7 mage 1 priest db vs. ne gerekiyorsa atarsın melee düşürürsün. Siz çok alıştınız 940 nova vurup 3k canlı asasları okçuları düşürmeye.

priesttt

Üye
İstiyorsunuz ki 4 mage vurduğunda herkes düşsün. 4 mage vurduğunda herkes düşecekse mage playerlarının farkı nerden çıkıcak ortaya? Basit mantık şudur 7 mage 1 priest db vs. ne gerekiyorsa atarsın melee düşürürsün. Siz çok alıştınız 940 nova vurup 3k canlı asasları okçuları düşürmeye.
bir asas bi parti magenin arasına girip kesip kesip çıkınca birşey demiyorsun? asas da mageye 3k 4k damage vuruyor bir de ikine spike vermişler

murolity

Üye
Nerede yazmışız 4 mage bir party i düşürsün ü ? Anlatmak istediğimiz çok farklı şeyler ama sen melee olduğun için inatla anlamak istemiyorsun. Ne demek istediğimizi biliyorsunuz hepiniz ancak denge geldiğinde mage ye 2 tane vuramayacığınızdan korkuyorsunuz. Tüm korkunuz bu. Yoksa işinize geldiğini anlayabiliyorsunuz. Alıştınız tabi mage ye 2 k vurmaya mageleri havada kesmeye. Senin 10 lvl de atağın 2 kat artıyorsa mageninde artmalı.

murolity

Üye
Öncelikle insanlara ithamda bulunurken dikkat etmelisin.
Açtığın her konu mage üzerine şimdi demişsin ki okçudan uzağa vuran skili yok oyun yönetimi diyor ki magelerin rangesine girmeden vurmak istiyorsan ELVEN BOW alacaksın , bunun haricinde ki tüm Bowlarda bizden uzağa vuruyorsunuz. Oyun öğretirken sende biraz dinle mümkünse.
Sıralama atıyorsun attığın insanların ne yaptıgını takip etmiyorsun , kaç saat online bakmıyorsun. Tamamen kendine odaklısın ve bize birşeyler anlatmaya çalışıyorsun ve bu sadece kendine ve partine odaklı. Oysa burada ki herkes oyun karakterlerinin eşit olması uğrunda bildirilerde bulunmaya çalışıyor.

Bugün burada Mage'de def yok demişsin
Bunları pendant ve belt anti-def takılarını alarak yapabilirsin.
Takılarınıza def bonusu gelebilir evet katılırım tüm takılarınızı kontrol etmedim tekrar bakacağım

Ağlamanız gereken tek nokta int mage'nin etki edip etmediğidir. Deneyemedigim için yorum yapamayacağım ama genel herkesin düşüncesi size sadece bu yönde katılmak olur. Aksi taktirde anlattıgınız ve söylediğiniz geri kalan herşey bomboş..
Mage oynuyorum ne yapayım priest konusu mu açayım ? Arkadaşın hiç bir bilgisi yok ve mage alan vuruyor diyor değer verip yorum yapıyoruz cevap veriyoruz öğrenmesini sağlıyoruz ne yapalım evine gidip özel ders mi verelim ? Sıralama beni ilgilendirmez bana sıralama dedi ben paylaştım kimin ne kadar online olduğu ile uğraşacak kadar işsiz değilim. Milletin ne kadar online olduğuyla ilgilenene kadar takılara baksaydın ne kadar gariplik olduğunu görürdün. Kimsenin ağladığı yok siz her size karşı yapılan yorumu ağlamak olarak nitelendiriyorsunuz. Sonra buraya gelip insanlara ithamda bulunurken dikkat edin diyorsun. O iğneyi önce kendine batır sonra bana dikkat et de.

MaRaKeSH

Üye
Magenin en çok vuran tekleme skili 56 o da 700 - 800 arası vuruyor vuruyor. 800 * 7 5600 yapar 75 warrior da 8 k hp var. Yalan söylüyorsun destekli söyle

Dostum 8*7 yapmışsın da 1 keremi vuruyor bu mage gelene kadar kaç tane vuruyor ben priestim 8k hp var wariorda öle bir hp yok

MaRaKeSH

Üye
yazdıklarına kısmen katılıyorum warior ve meleler elite set giydiğinden dolayı res leri diğer claslara göre daha iyi durumda. 75 cap le birlikte meta mele ekipe daha fazla şans verdi ki zaten olması gereken de buydu ama bu şu demek değil mageler olmasın tabiiki olacak ama magelere biraz haksızlık edilsede aslında olması gereken de buydu kardeşim. Akıllı olan mage ekipler mele falan dinlemiyor kim ne dersin strateji değiştireceksin o kadar yoksa mage güçsüz falan dedğil ekiple

murolity

Üye
Dostum 8*7 yapmışsın da 1 keremi vuruyor bu mage gelene kadar kaç tane vuruyor ben priestim 8k hp var wariorda öle bir hp yok
1 kere hesaplandı çünkü 1 kerede ölmediği için mage 2. Skili Atana kadar warrior içine giriyor ve tüm party i temizliyor. Akşam izliyorum yayınları 8k hp li warrior gördüm.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt