Karakterleri değerli kılmak Hk.

GunJack

Üye
İyi forumlar. Ben oyunu discord, Twitch, forum ve oyunun kendisini içeren bir yapıda oyunun olduğu her alanda olmaya çalışarak oynamaya çalışıyorum. Fakat 12 saatlik Twitch yayını için ödül 150 200 kırmızı mega potion olmamalı. Bilgisayarı değil Telefon açıp bıraksam yaktığı şarj daha değerli olur. Drop ödüllerine özelliksiz kalıcı kozmetik eklenebilir. Tek karakter ile oyunu oynayan insanlar için güzel bir hatıra olur. Amacımız oyundaki karakterleri dolayısı ile oyuncuları değerli kılmak ise bunun yolu karakterlere emek vermekten geçer. Bunun bir yolu elbette meslek sistemidir. Ama yeterli olduğuna inanmıyorum. Bundan 5 sene sonra karakterime girip baktığımda para ile alınip satılan eşyalar beni mutlu etmeyecek ama mesleklerinin gelisimi yada karakterinin uzerindeki para ile alınamayan özel kozmetikler eşyalar belki binekler mutluluk verecek. Ben karakterime körü körüne bağlanmak ve her anından keyif almak istiyorum.
Oyunun paylaşıldığı tüm platformlarda daha fazla fedakarlık yaparsaniz eminim kazanan hepimiz oluruz.

RickSancheZz

Üye
Zaten twitch yayınlarını izleyen oyuncu için, ufak bi armağan gibi oluyor, hiç yayın izlemeyenlerde yayını 144 p ye alıp sesi kısıp arka planda oynatıyor, yani sadece sayfa açık tutuluyor, ne verilebilirki başka çokta abartmaya gerek yok bence
3 kutudan sırasıyla 1 günlük pet, 3 adet 350 ac , 1000 adet hp pot aldım, eskiden hediye yokkende yayın izlerdim, şimdi en azından pot falan geliyor ufaktan işe yarıyor, kalıcı kostüm falan abartı geldi bana

N3v3N

Üye
Common kutu; 5 adet def SC
Elite kutu; 300 pot
Exclusive kutu; 400 pot

:S

Hedvein

Üye
Yayın izlemeyi farm olarak görünce zaten iş bitiyor. Keyif aldığın yayıncıyı izliyorken sana pot gelmesi bir artı. Keza öncesinde hiç pot gelmeden yayıncıları izliyorduk. Olaya bakış açınız bazen kendinizi üzüyor ve boşa kafa yormanıza sebep oluyor. Değmeyecek şeylere kafa yormamak lazım :)
Öte yandan şuna katılıyorum: hatıra içeriklerin artması gerek, 5 yıl sonra bakıp ''ulan bu kimsede yok'' diyebileceğin kozmetikler olsa hoş olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt