GunJack
Üye

İyi forumlar. Ben oyunu discord, Twitch, forum ve oyunun kendisini içeren bir yapıda oyunun olduğu her alanda olmaya çalışarak oynamaya çalışıyorum. Fakat 12 saatlik Twitch yayını için ödül 150 200 kırmızı mega potion olmamalı. Bilgisayarı değil Telefon açıp bıraksam yaktığı şarj daha değerli olur. Drop ödüllerine özelliksiz kalıcı kozmetik eklenebilir. Tek karakter ile oyunu oynayan insanlar için güzel bir hatıra olur. Amacımız oyundaki karakterleri dolayısı ile oyuncuları değerli kılmak ise bunun yolu karakterlere emek vermekten geçer. Bunun bir yolu elbette meslek sistemidir. Ama yeterli olduğuna inanmıyorum. Bundan 5 sene sonra karakterime girip baktığımda para ile alınip satılan eşyalar beni mutlu etmeyecek ama mesleklerinin gelisimi yada karakterinin uzerindeki para ile alınamayan özel kozmetikler eşyalar belki binekler mutluluk verecek. Ben karakterime körü körüne bağlanmak ve her anından keyif almak istiyorum.
Oyunun paylaşıldığı tüm platformlarda daha fazla fedakarlık yaparsaniz eminim kazanan hepimiz oluruz.
Oyunun paylaşıldığı tüm platformlarda daha fazla fedakarlık yaparsaniz eminim kazanan hepimiz oluruz.