Kask Görünümü Kapatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrares

Üye
Bi moderatör ya da developer şu konuya dönüş yapsa güzel olurdu da ses seda yok altı üstü kask görünümü.

sirhumanlord

Üye
Kesinlikle katılıyorum.özellikle Mage paper kafalığı çok kötü görünüyor.getirin helmet kapatma özelliğini bunu başında düşünülmemesi bile hata 2010 yapımı oyunlarda bile kask kapatma seçeneği var.

mrares

Üye
Bu kadar basit bir şeyin hala olmaması ne bileyim yani mantıklı bir açıklama da gelmiyor. İşte o isteğin yapılabilmesi için 20 kişi 1 ay boyunca çalışmalı gibi bir durum da yok ortada zannımca. Altı üstü 1 adet kaskın yanında görünecek olan kutucuk. Tıklayınca Tik olacak tekrar tıklayınca tik gidecek ve işlevi kaskın görünümünü kapatıp açmak olacak.

Colman

Üye
karakteri tasarlarken o kadar uğraştık kaskı taktığımızda hiçbir şey görünmüyor

chenjun

Üye
Yahu bırakın kaskı daha marketten çektiğim armor karakterin üstüne oturmuyor. Sağı solu açık kalıyor. Tamam karakteri yaparken abartmış olabilirim ama böyle de görsel bi zafiyet olmamalı

RickSancheZz

Üye
Lunaskar erkek magelerde paper kafalık çok kötü duruyor, açıp kapatılabilse çok iyi olur.

Lonarad

Üye
Şahsen ben çok takmıyorum karakterin nasıl göründüğünü ama bir kaç tane arkadaşımı gördüm sırf karakterin saçı gözüksün diye kaskını çıkarıyordu oynarken :D Eklenmesi gereken bir özellik katılıyorum.

X A

Üye
İlk güncellemede getirirler bence her güncelleme 60 70 madde olarak geliyor neticede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt