Barljix1912
Üye

63 lvlim ve çoğu görevi̇mi̇ yaptim, şi̇mdi̇ bakiyorum çok fazlasiyla görev xpleri̇ artmiş bunun geri̇ dönüşü olacak mi ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Nasıl bir geri dönüş? mesela 35 lvl'e dönüp bol exp alabileceğin görevleri tekrar mı yapmak istersin yoksa exp ödülleri arasındaki farkın toplanıp postayla sana gönderilmesini mi istersin? Bu mantıkla hareket edersen bu oyunda hiç bir güncellemenin yapılmaması lazım.63 LVLIM VE ÇOĞU GÖREVİMİ YAPTIM, ŞİMDİ BAKIYORUM ÇOK FAZLASIYLA GÖREV XPLERİ ARTMIŞ BUNUN GERİ DÖNÜŞÜ OLACAK MI ?
Evet insanlari magdur edecek guncellemelerin yapilmamasi lazim veya companse edilmesi lazim. Standardiniz cok dusuk, anladigim kadariyla kaliteli mmolarda bulunmamissiniz. Ornegin World of warcraftta degisen gorevleri yeniden yapma imkani taninmisti.Nasıl bir geri dönüş? mesela 35 lvl'e dönüp bol exp alabileceğin görevleri tekrar mı yapmak istersin yoksa exp ödülleri arasındaki farkın toplanıp postayla sana gönderilmesini mi istersin? Bu mantıkla hareket edersen bu oyunda hiç bir güncellemenin yapılmaması lazım.
10milyon tecrübeyi ben 30 dakika ile görev ile alabiliyorsam ve zaman harcıyorsam şimdi ki oyuncu 30 dakikada belki 2 katı tecrübe kazanıyor, posta ile gönderilmesinden yanayımNasıl bir geri dönüş? mesela 35 lvl'e dönüp bol exp alabileceğin görevleri tekrar mı yapmak istersin yoksa exp ödülleri arasındaki farkın toplanıp postayla sana gönderilmesini mi istersin? Bu mantıkla hareket edersen bu oyunda hiç bir güncellemenin yapılmaması lazım.
E biz de yapam gülüm? Dun yaptik diye neden milyonlarca xp den oluyoruz? Bir uyari olsaydi bari arttirilmasi dusunuyor diye ki yapmasaydik.Oyuncu yararına olan bir güncellemeyi bile elestiriyorsunuz neyin mağduriyeti oluştu ? İnsanlar exp kasamiyordu resmen zulüm du en azından görev yapariz
Bende 65 oldum %100 üm tüm görevleri yapmıştım az xp aldım hepsinden bende hakkımı istiyorum oyun kapatılsın.E biz de yapam gülüm? Dun yaptik diye neden milyonlarca xp den oluyoruz? Bir uyari olsaydi bari arttirilmasi dusunuyor diye ki yapmasaydik.
Sana da versinler dostum 65 %99.99 olmadiysan isine yararBende 65 oldum %100 üm tüm görevleri yapmıştım az xp aldım hepsinden bende hakkımı istiyorum oyun kapatılsın.
İsteseler senin içinde bir çözüm yapılırBende 65 oldum %100 üm tüm görevleri yapmıştım az xp aldım hepsinden bende hakkımı istiyorum oyun kapatılsın.
Oluyor evet ama oyun erken erişimde demedi mi bu adamlar bizde kabul edip oynuyoruz böyle şeyler hep olacak.İsteseler senin içinde bir çözüm yapılır
Bir eşya gibi kasana exp konur yeni lvl açılınca kullanırsın.
Örn;
Dün 60lvl görevlerini yapmış %20 olmuş char ile
Bugün 60lvl görevlerini yapan %40 oluyorsa
Oyunun dengesi biraz bozulmuş olmuyor mu?
En mantiklisi hic bisi yapmamak magdur olmamak icin. Bu mudurarkadaşlar bu oyun daha "erken erişimde olan bir mmorpg" oyundaki "çoğu şey" değişecek, oyuncuların yararına her güncelleme geldiğinde e hani bize muhabbeti yaparsanız bu işin sonu gelmez. item güncellenir e ben onu sattım dersiniz, skill reworklenir e ben o jobu bıraktım dersiniz böyle olmaz.