Kaybedilen Görev XPleri

Barljix1912

Üye
63 lvlim ve çoğu görevi̇mi̇ yaptim, şi̇mdi̇ bakiyorum çok fazlasiyla görev xpleri̇ artmiş bunun geri̇ dönüşü olacak mi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

exden

Üye
Dun cogu gorevi yaptim. Keske yapmasaydim. Yapmayin deselerdi bari. Magduruz

irina

Üye
gerçekten saçma bir durum eğer böyle bir düzenleme yapacaklarsa görevi yapanlara en azından bi telafi olması lazımdı. Daha önceden düşünülmesi gereken bir durum bu

Romper

Üye
63 LVLIM VE ÇOĞU GÖREVİMİ YAPTIM, ŞİMDİ BAKIYORUM ÇOK FAZLASIYLA GÖREV XPLERİ ARTMIŞ BUNUN GERİ DÖNÜŞÜ OLACAK MI ?
Nasıl bir geri dönüş? mesela 35 lvl'e dönüp bol exp alabileceğin görevleri tekrar mı yapmak istersin yoksa exp ödülleri arasındaki farkın toplanıp postayla sana gönderilmesini mi istersin? Bu mantıkla hareket edersen bu oyunda hiç bir güncellemenin yapılmaması lazım.

Saint

Üye
Benim merak ettiğim görev expleri ne kadar yükseldiği? Bir oran vs göremedim yama notlarında. Biri görüntü alıp atabilir mi?

irina

Üye
Mesela görevi yapmış olan oyuncuya aynı görevi yapma şansı verebilirler. yani anlaman için açıklayayım, yeni güncellemeyle bir görev 10 m exp veriyorsa görevi yapmış olan oyuncuya 5 m exp versin çok basit bir sistem

JaxSui

J
En kısa zamanda bir görev sıfırlama gelmeli diye düşünüyorum.

exden

Üye
Nasıl bir geri dönüş? mesela 35 lvl'e dönüp bol exp alabileceğin görevleri tekrar mı yapmak istersin yoksa exp ödülleri arasındaki farkın toplanıp postayla sana gönderilmesini mi istersin? Bu mantıkla hareket edersen bu oyunda hiç bir güncellemenin yapılmaması lazım.
Evet insanlari magdur edecek guncellemelerin yapilmamasi lazim veya companse edilmesi lazim. Standardiniz cok dusuk, anladigim kadariyla kaliteli mmolarda bulunmamissiniz. Ornegin World of warcraftta degisen gorevleri yeniden yapma imkani taninmisti.

Barljix1912

Üye
10milyon tecrübeyi ben 30 dakika ile görev ile alabiliyorsam ve zaman harcıyorsam şimdi ki oyuncu 30 dakikada belki 2 katı tecrübe kazanıyor, posta ile gönderilmesinden yanayım

Bogateg

Üye
Oyuncu yararına olan bir güncellemeyi bile elestiriyorsunuz neyin mağduriyeti oluştu ? İnsanlar exp kasamiyordu resmen zulüm du en azından görev yapariz

exden

Üye
Oyuncu yararına olan bir güncellemeyi bile elestiriyorsunuz neyin mağduriyeti oluştu ? İnsanlar exp kasamiyordu resmen zulüm du en azından görev yapariz
E biz de yapam gülüm? Dun yaptik diye neden milyonlarca xp den oluyoruz? Bir uyari olsaydi bari arttirilmasi dusunuyor diye ki yapmasaydik.

tenfinger

Üye
Bende 65 oldum %100 üm tüm görevleri yapmıştım az xp aldım hepsinden bende hakkımı istiyorum oyun kapatılsın.
İsteseler senin içinde bir çözüm yapılır
Bir eşya gibi kasana exp konur yeni lvl açılınca kullanırsın.

Örn;
Dün 60lvl görevlerini yapmış %20 olmuş char ile
Bugün 60lvl görevlerini yapan %40 oluyorsa
Oyunun dengesi biraz bozulmuş olmuyor mu?

Aziz

Üye
Görevler kaldırılıp, değiştirilebilir ya da farklı ödüllendirmeler olabilir. Burada bir hak kaybı yoktur. Sizden sonra gelecek oyuncuları da düşünmeniz gerekiyor. Alttan oyuncu yetişmezse, üst beslenemez, üst ölürse, oyun ölür. Akşam zaten %50 exp event açılacak. Zaten telafisi hızlı bir şekilde geliyor.

Jacques

Üye
İsteseler senin içinde bir çözüm yapılır
Bir eşya gibi kasana exp konur yeni lvl açılınca kullanırsın.

Örn;
Dün 60lvl görevlerini yapmış %20 olmuş char ile
Bugün 60lvl görevlerini yapan %40 oluyorsa
Oyunun dengesi biraz bozulmuş olmuyor mu?
Oluyor evet ama oyun erken erişimde demedi mi bu adamlar bizde kabul edip oynuyoruz böyle şeyler hep olacak.

SoloFarmer51

Üye
Akşam %50 açıyorlar ben sabah oynuyorum akşam oynamıyorum %50 den yararlanamayacağım nasıl bir mantıktır bu tüm gün açılsaydı keşke zaten Tatil değil mi çoğu kişiye?

platoon0x

Üye
arkadaşlar bu oyun daha "erken erişimde olan bir mmorpg" oyundaki "çoğu şey" değişecek, oyuncuların yararına her güncelleme geldiğinde e hani bize muhabbeti yaparsanız bu işin sonu gelmez. item güncellenir e ben onu sattım dersiniz, skill reworklenir e ben o jobu bıraktım dersiniz böyle olmaz.

exden

Üye
arkadaşlar bu oyun daha "erken erişimde olan bir mmorpg" oyundaki "çoğu şey" değişecek, oyuncuların yararına her güncelleme geldiğinde e hani bize muhabbeti yaparsanız bu işin sonu gelmez. item güncellenir e ben onu sattım dersiniz, skill reworklenir e ben o jobu bıraktım dersiniz böyle olmaz.
En mantiklisi hic bisi yapmamak magdur olmamak icin. Bu mudur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt