Keşke Priest Açsaymışım Diyen Kaç Kişiyiz ?

Bequnis

Üye
Evet bp çok güçlü, ama sadece şimdilik. 5-6 ay sonra hatta 10 yıl sonra da bp aynı paper set ile gezecek, diğer joblar sürekli değişecek belki set bonusu alacak vs. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu Mage için de geçerli aşağı yukarı

fstab

Üye
65 okcu kastıktan sonra gittim 61 bp kastım şuan iyiki yapmısım diyorum sizede tavsiye edeirm 8 paper set 8 takı bide görev itemiyle alamayacağınız slot yok XD

TaturA

Üye
Benim anlatmak istediğim işin pk değil farm tarafı yani asıl karakteriyle farm yapamıyor kimse doğru düzgün heleki solo imkansız. Yani bir bp pri herşeyi yapabiliyor solo olarak ben 65 rogue yada wr ile solo RUNİC GOLEM yapamıyorum ama bp pri yapabiliyor bu normal bir adalet değil yada bir csclops slotunda farm yaparken bir bp pri gelip selamsız sabahsız slota girip ks atıp üstüne birşey dediğinde yürü git sen eziksin gibi saçma sapan cocuk muhabbetlerine girebiliyor. Yani mantık sadece pk değil zevkine oyun oynamak zor bu tarz oyuncuların içinde anlatmak istediğim bu .

Kwisatz Haderach

Üye
Ben BP oynuyorum ama yan charını 61 levele kasan herkesin slot sahibi olmasını saçma buluyorum. Atak skilinin 65 levela falan çekilmesi önüne geçebilir bu durumun. 2 günde 61 olup 15m para harcayıp slot kapatıyor adamlar.

Witch_King

Üye
Zararın neresinden dönsek kardır. 63 mageyi bırakıp priest açtım bile. Magenin solo dönemediği çoğu slotu bu üzeri çıplak 50 lvl priestle dönüyorum :) OYUN DENGELERİ ŞAHANE !

rotute

Üye
Zararın neresinden dönsek kardır. 63 mageyi bırakıp priest açtım bile. Magenin solo dönemediği çoğu slotu bu üzeri çıplak 50 lvl priestle dönüyorum :) OYUN DENGELERİ ŞAHANE !
Biz 35 levelde magelerle flame rock dönüyorduk 2 slot bence sende sorun var .

Adv3NN

Üye
lan şu konuşanlar gidip bp acında azıcık şamarlayalım :D asasdan 2k tek yedıgınızde görücem burada hadi seri bp kasın

KhanConqueroR

Üye
+1 yalnız, str pride başta sorun vardı 61 skilli az vuruyordu çoğu kişi o yüzden bırakmıştır :)

Adv3NN

Üye
herkesden önce 61 kasip pkda herkese tek atıcagımız zaman 61 skilli kapalıydı vurmuyordu bunları unutmayalım :D ve 61 skilli buff geldiginde millet zaten 65 tamamlamişti ezik kalmamişti herkes +6 +7 epic setlere geçti 500 600 vuruyoruz enhanced eartshaker +6 var bende adam bana 1.800 patlatıyor 2.800 hp var bende ve fullum yani :D

Muffiin

Üye
şu konuları açanlara izin verilmemeli yeni oyunda herkes itemsiz BP ön planda üç beş ay sonra herkes itemli bp yine fp giyecek bu seferde damage atamayıp çatır çatır kesilecek hiç bu tarz oyun oynamayan tipler bp çokvuruyor yaaaa diye ağlar nerf gelirse eğer sizin gibileri dinleyip nerflenirse bu yönetimin kalitesizliğini gösterir eğer oyunun temellerini bilen yönetimse zaten sizin laflarınızla nerf atmaz:D oyunun temellerini bilen insanların BP nin ve MP magenin ne kadar iyi damage çıkarıp ne kadar iyi yeir öptüğünü iyi bilir zaten onların böyle boş konu acacağını düşünmüyorum şaka gibisiniz bazen :D

Muffiin

Üye
lan şu konuşanlar gidip bp acında azıcık şamarlayalım :D asasdan 2k tek yedıgınızde görücem burada hadi seri bp kasın
üstteki mesajımda belirttiğim arkadaşlardan birisi işte işi bilenin yorumu böyle oluyor bilmeyende bp açacam diye sızlanıyor :D

suptor43

Üye
Bp yim 65 2100 AP var 63 altı kim farm atarsa çökerim kimse kusura bakmasın gitsin exp i kassın acı çeksin gelsin ve burayıda ağlama duvarına çevirmeyin 2 günde bir Bp söyle Bp böyle Cz tek atarken floot atmasını biliyorsunuz 60 lvl 2 asas gelince ben demiyorum asasların görünmezlikleri var Spike atıyorlar diye güçlü olan slota girer alır oyunun amacı bu

Zbam

Üye
Bp yim 65 2100 AP var 63 altı kim farm atarsa çökerim kimse kusura bakmasın gitsin exp i kassın acı çeksin gelsin ve burayıda ağlama duvarına çevirmeyin 2 günde bir Bp söyle Bp böyle Cz tek atarken floot atmasını biliyorsunuz 60 lvl 2 asas gelince ben demiyorum asasların görünmezlikleri var Spike atıyorlar diye güçlü olan slota girer alır oyunun amacı bu
d0ru

Witch_King

Üye
Biz 35 levelde magelerle flame rock dönüyorduk 2 slot bence sende sorun var .
Önce cümleyi anla arkadaşım. En büyük problem bu zaten. Karşındakini anlayamamak. Party olarak her şeyi kesiyorsun. Onda sorun yok. Senin yaptığın özel yetenek isteyen bir şey değil. Bizde 15 yıl slot döndük krallık yaptık mage olarak. Sistemi eleştirmez isen yarın senin içinde sorunlar olacak. O zamanda bizler sizlere tepki koyarız bu şekilde mi gelişir oyun? Ben orada ne yazmışım ''solo olarak''. Git kes bakalım o dediğini solo olarak. Ben gece 3 te girip solo canavar kesmek istiyorum. Ve bu imkansız. İlla partye muhtacız. Şimdi anlayabildin mi eleştirimizi ?

jalal

Üye
Ben frnz ile hiç bir bp ye +6 mino var elimde 2500 vurmadım arkadaslar adamlar 2500 damge vuruyor siz ne yin kafasındasınız 2 vuruyor db li warıor a adam dalgamı gecıyonuz benım önerim job degıstırme sc sı glesın bızde mage yada prst olalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt