Biz 35 levelde magelerle flame rock dönüyorduk 2 slot bence sende sorun var .Zararın neresinden dönsek kardır. 63 mageyi bırakıp priest açtım bile. Magenin solo dönemediği çoğu slotu bu üzeri çıplak 50 lvl priestle dönüyorumOYUN DENGELERİ ŞAHANE !
üstteki mesajımda belirttiğim arkadaşlardan birisi işte işi bilenin yorumu böyle oluyor bilmeyende bp açacam diye sızlanıyorlan şu konuşanlar gidip bp acında azıcık şamarlayalımasasdan 2k tek yedıgınızde görücem burada hadi seri bp kasın
d0ruBp yim 65 2100 AP var 63 altı kim farm atarsa çökerim kimse kusura bakmasın gitsin exp i kassın acı çeksin gelsin ve burayıda ağlama duvarına çevirmeyin 2 günde bir Bp söyle Bp böyle Cz tek atarken floot atmasını biliyorsunuz 60 lvl 2 asas gelince ben demiyorum asasların görünmezlikleri var Spike atıyorlar diye güçlü olan slota girer alır oyunun amacı bu
Önce cümleyi anla arkadaşım. En büyük problem bu zaten. Karşındakini anlayamamak. Party olarak her şeyi kesiyorsun. Onda sorun yok. Senin yaptığın özel yetenek isteyen bir şey değil. Bizde 15 yıl slot döndük krallık yaptık mage olarak. Sistemi eleştirmez isen yarın senin içinde sorunlar olacak. O zamanda bizler sizlere tepki koyarız bu şekilde mi gelişir oyun? Ben orada ne yazmışım ''solo olarak''. Git kes bakalım o dediğini solo olarak. Ben gece 3 te girip solo canavar kesmek istiyorum. Ve bu imkansız. İlla partye muhtacız. Şimdi anlayabildin mi eleştirimizi ?Biz 35 levelde magelerle flame rock dönüyorduk 2 slot bence sende sorun var .