Kim demiş dungeon drop"LAR" atmaz diye

sertan123

Üye
dungeon açldıgından beri giriyorum 2 hesapla girdigim günler oldu toplamda 67 kere girdim aldıgım droplar: Mystic Ring(dün aldım) vixen bow (8. dungeondan aldım) başka hiçbişey atmadı toplamda her dungeon 1saat tan hesaplarsak 67 saatte 2 eşya komik

Mitraileusse

Üye
diyecek bir şey bulamıyorum kardeşim sana, 1000 kişiden birisindir muhtemelen, böyle konu başlığı açıyorsun utanmadan :.

görende herkese böyle atıyor zannedecek, yüzlerce kişi emeğinin karşılığını alamıyorken.

1000 mi . abi şakamı yapıosun bu adam hayattaki tüm şansını kullanmış resmen . Oyunun adaletsizliğimi desem arkadaşın şansımı bilemedim güle güle harca umarım çarını dizersin :))

Rheme54

Üye
Bu aldığın itemler çok şanslı olduğun zamana denk gelmiş olabilir aksi takdirde drop atmıyor

Vioneeraa

Üye
güzel video olmuş emeğine sağlık.
Umarım nice nice güzel droplar daha alırsın ve video serilerine devam edersin.
başarılar kardeşim

Namaleon

Üye
diyecek bir şey bulamıyorum kardeşim sana, 1000 kişiden birisindir muhtemelen, böyle konu başlığı açıyorsun utanmadan :.

görende herkese böyle atıyor zannedecek, yüzlerce kişi emeğinin karşılığını alamıyorken.
Bir anlık drobun etkisi ile aşırı dopamin salgısı sonucu enerji çıkacak yolu en son foruma droplar mükemmel bakın bu düştü şeklinde vurmuş mazur görmek lazım.

Robert

Üye
dungeon açldıgından beri giriyorum 2 hesapla girdigim günler oldu toplamda 67 kere girdim aldıgım droplar: Mystic Ring(dün aldım) vixen bow (8. dungeondan aldım) başka hiçbişey atmadı toplamda her dungeon 1saat tan hesaplarsak 67 saatte 2 eşya komik
Senin ortalaman iyiymiş dostum. 67'ye bölsen gene dungeon başına 1-2 m gelirin var :D Ben 40'dan fazla girdim hepsi boş. 1 tane epic sc ortadaki moblardan sadece :D

Barljix1912

Üye
Adamlar vidoda bile parayla satıyor itemleri... GM'lerde izliyorlar bunları...!!!!!
bunlar gmlerin suçu değil, insanlar değer biçiyor ve alıyorlar, buna gmler ya da oyun yönetimi karışamaz, karışmak isterlerse ticareti kapamaları gerekir o da imkansız.. yapıcak bir şey yok yani :/

emrdrc

Üye
oyun kurallarında apaçık yazmışlar adamlar... İtem ve char satımı yoktur diye.. adamın nicki bellı, ip si bellı, kullanıcı adı bellı... Adam gibi baksalar göz açtırmazlar :D

Hedvein

Üye
Fatih sen ne cesur adamsın ya :D
Hep sevmişimdir senin gibi cengaver adamları :D

DiabIo

Üye
Kusurabakmayın da o kurallar oraya sadece f2p oynayan adamları oyunda tutmak için yazılmış. Vatangame oyunun resmi sponsoru değil mi? Satılan bu itemlerin hangi chrlardan geldiklerini bilmemeleri gibi bir senaryoya inanan biri var mı gerçekten? Kimden aldığını ya da kime sattığını sadece aracı site üzerinden bu ticareti yapan oyuncular bilmiyor :) oyun içinde ya da 3th party uygulamalar üzerinden irtibata geçip bu işi karşılıklı yapanlara birşey diyemeyiz orası da ayri tabi. Ama oyun içi pus gelirleri gibi bir piyasa bu da gayet net burası. Kimse kimseyi kandırmasın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt