diyecek bir şey bulamıyorum kardeşim sana, 1000 kişiden birisindir muhtemelen, böyle konu başlığı açıyorsun utanmadan :.
görende herkese böyle atıyor zannedecek, yüzlerce kişi emeğinin karşılığını alamıyorken.
Ben tek char 2 solo zindan yapıyorum, drobu bırak keserken çer çöp atsa epic sc atsa seviniyorum aq![]()
hangi ırksınValla ben açıkçası ırkımdan şüpe duymaya başladım Irk değiştirmeyi düşünüyorum
Bir anlık drobun etkisi ile aşırı dopamin salgısı sonucu enerji çıkacak yolu en son foruma droplar mükemmel bakın bu düştü şeklinde vurmuş mazur görmek lazım.diyecek bir şey bulamıyorum kardeşim sana, 1000 kişiden birisindir muhtemelen, böyle konu başlığı açıyorsun utanmadan :.
görende herkese böyle atıyor zannedecek, yüzlerce kişi emeğinin karşılığını alamıyorken.
Senin ortalaman iyiymiş dostum. 67'ye bölsen gene dungeon başına 1-2 m gelirin vardungeon açldıgından beri giriyorum 2 hesapla girdigim günler oldu toplamda 67 kere girdim aldıgım droplar: Mystic Ring(dün aldım) vixen bow (8. dungeondan aldım) başka hiçbişey atmadı toplamda her dungeon 1saat tan hesaplarsak 67 saatte 2 eşya komik
bunlar gmlerin suçu değil, insanlar değer biçiyor ve alıyorlar, buna gmler ya da oyun yönetimi karışamaz, karışmak isterlerse ticareti kapamaları gerekir o da imkansız.. yapıcak bir şey yok yani :/Adamlar vidoda bile parayla satıyor itemleri... GM'lerde izliyorlar bunları...!!!!!
bilmiyordum, o zaman cezalandırsınlar @SunRiseoyun kurallarında apaçık yazmışlar adamlar... İtem ve char satımı yoktur diye.. adamın nicki bellı, ip si bellı, kullanıcı adı bellı... Adam gibi baksalar göz açtırmazlar![]()