Crafter DendroctonuS
Üye

Ben hiç bir yerde bilgilendirme göremedim ama klan üye sayısı 50'den 30'a düşürülmüş sebebi nedir ?
Tamam da neden? Neye göre? 30 olduğunu biz de gördük.Artık klan üye sayısı 30 olmuştur.
iyi oyunlar.
sebep nedirArtık klan üye sayısı 30 olmuştur.
iyi oyunlar.
Klan savaşları için yeterli sayıda klan olmaması olabilir.Artık klan üye sayısı 30 olmuştur.
iyi oyunlar.
Önce açıklamayı yapıp sonra değiştirmeyin sakın. Önce değiştirin milleti boşluğa düşürün, kafaları karıştırın. İlerde açıklarsınız. Resmen karambole oynuyoruz şu oyunu. Çok seviyorum böyle belirsizliklerle yaşamayı. Alıştım da artık, alıştırdılar.Gerekli açıklama ilerleyen süreçte yapılır gelen bilgi 30 kişi olduğu artık arkadaşlar.
evet teoriler gelmeye başladı.. hayal gücümüzü geliştiriyoruz sayenizdeÖnce açıklamayı yapıp sonra değiştirmeyin sakın. Önce değiştirin milleti boşluğa düşürün, kafaları karıştırın. İlerde açıklarsınız. Resmen karambole oynuyoruz şu oyunu. Çok seviyorum böyle belirsizliklerle yaşamayı. Alıştım da artık, alıştırdılar.
Bence klan binaları ile ilgili olarak gelecek düzenlemede. Binanın seviyesine göre artırım yapacaklar. O yüzden lvl 1 bina 30 kişi olarak başlayacak en mantıklısı bu gibi geldi.
Önce değişikliği yapayım sonra bir ara açıklamasını yaparım. Kim bilir daha ne habersiz değişiklikler yaptınız. Yeni sistem bu galiba. E iyiymiş.Gerekli açıklama ilerleyen süreçte yapılır gelen bilgi 30 kişi olduğu artık arkadaşlar.
bizim klan 45/0 şuanda yanlışlıkla çıkan olursa geri giremeyecek şekilde açıklama yaptıkEe bu 50 kişilik klanlara ne oldu şimdi? 20 kişi şutlandı mı klanlarda son durum nedir?
Ona bakılırsa önemli değişiklikleri her zaman güncelleme notlarında bildireceklerini de söylediler. Hani nerde notlar?Arkadaşlar clan kalesi geldiğinde seviyesine göre yükseltebileceksiniz her seviyede 2 yada 1 kişi artabilir bunu zamanında söylediler zaten
Arkadaşlar clan kalesi geldiğinde seviyesine göre yükseltebileceksiniz her seviyede 2 yada 1 kişi artabilir bunu zamanında söylediler zaten