Klan Üye Sayısının Düşürülme Sebebi Nedir?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Artık klan üye sayısı 30 olmuştur.

iyi oyunlar.

MusTi

Senior Moderatör
Gerekli açıklama ilerleyen süreçte yapılır gelen bilgi 30 kişi olduğu artık arkadaşlar.

Lady

Üye
Gerekli açıklama ilerleyen süreçte yapılır gelen bilgi 30 kişi olduğu artık arkadaşlar.
Önce açıklamayı yapıp sonra değiştirmeyin sakın. Önce değiştirin milleti boşluğa düşürün, kafaları karıştırın. İlerde açıklarsınız. Resmen karambole oynuyoruz şu oyunu. Çok seviyorum böyle belirsizliklerle yaşamayı. Alıştım da artık, alıştırdılar.

Bence klan binaları ile ilgili olarak gelecek düzenlemede. Binanın seviyesine göre artırım yapacaklar. O yüzden lvl 1 bina 30 kişi olarak başlayacak en mantıklısı bu gibi geldi.

ClyDeBorrow

Üye
Önce açıklamayı yapıp sonra değiştirmeyin sakın. Önce değiştirin milleti boşluğa düşürün, kafaları karıştırın. İlerde açıklarsınız. Resmen karambole oynuyoruz şu oyunu. Çok seviyorum böyle belirsizliklerle yaşamayı. Alıştım da artık, alıştırdılar.

Bence klan binaları ile ilgili olarak gelecek düzenlemede. Binanın seviyesine göre artırım yapacaklar. O yüzden lvl 1 bina 30 kişi olarak başlayacak en mantıklısı bu gibi geldi.
evet teoriler gelmeye başladı.. hayal gücümüzü geliştiriyoruz sayenizde :)

Uçan Zürafa

Üye
Önce değişikliği yapayım sonra bir ara açıklamasını yaparım. Kim bilir daha ne habersiz değişiklikler yaptınız. Yeni sistem bu galiba. E iyiymiş.

N3v3N

Üye
Zaten fazlaydı sayı. Çoğu klanda o kadar kişi yoktu. Klan binalarıni yükselterek maks 50 seviyesine çıkacak muhtemelen.

Anthelior

Üye
Ee bu 50 kişilik klanlara ne oldu şimdi? 20 kişi şutlandı mı klanlarda son durum nedir?

iPeqExistence

Üye
arkadaşlar elbet bir açıklaması vardır bir sorun veya farklı bir durum ilerleyen günlerde yapılır bazen sükunetli ve sakin şekilde açıklamayı beklemek daha doğru olur illa ki haklı oldukları taraf vardır olmasa 30 a düşmezdi

JusTTory

Üye
Arkadaşlar clan kalesi geldiğinde seviyesine göre yükseltebileceksiniz her seviyede 2 yada 1 kişi artabilir bunu zamanında söylediler zaten

Balerion

Üye
Arkadaşlar clan kalesi geldiğinde seviyesine göre yükseltebileceksiniz her seviyede 2 yada 1 kişi artabilir bunu zamanında söylediler zaten
Ona bakılırsa önemli değişiklikleri her zaman güncelleme notlarında bildireceklerini de söylediler. Hani nerde notlar?

MusTi

Senior Moderatör

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum gerekli açıklama yapılır bu konu hakkında.

RickSancheZz

Üye
kozmetik kısmına badge eklenmiş, nedir ne değildir o konudada bir bilgi yok sanırım, yada eklendiğide söylenmedi.

TearFall

Üye
Mağlum oyun matematik üzerine kuruludur, Onların 20 yıl önce yaptığı matematiği günü geldiğinde yapmak zorundayız.

zexeus

Üye
Aslında bende bilmiyorum nedenini ama discorda baktığımda soru/cevap meslekler kısmında 10/27/2022 9:10 PM Justice adlı kişi spoiler vermiş :D

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    11.2 KB · Görüntüleme: 58

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt