Kod doğrulanamadı sorunu

Dostoyevski

Üye
''Girmiş olduğunuz kod doğrulamadı, lütfen telefonunuzun güncel saatini kontrol ediniz ve Ayarlar » Kodlar için zaman düzeltme alanına giderek "Google Authenticator" saatinin güncelliğini sağlayınız. Sorun devam ediyorsa lütfen bizimle iletişime geçiniz.''

Arkadaşlar herkese merhabalar. Telefonuma tavsiye edilen uygulamayı kurdum, QR kodu ile eşleştirmeyi yaptım. Kodu yazıp, kurulumu gerçekleştir dediğim zaman üsteki hatayı alıyorum. Telefonun saati zaten güncel durumda. Sorunu bir türlü çözemedim. Tavsiyesi olan var mı ?

LunasCar

Üye
gmt yi kontrol et saati Manuele alıp gmt +2 yada +3 yaparak dene

Lykia

Üye
Açtığınız konuya ' Konu 'İki Aşamalı Doğrulama Kurulumu ve Zamanlama Hatası ' baktım ve herşeyi harfiyen uyguladım ancak hala bu hatayı alıyorum çözüm üretebilecek var mı ?
'Girmiş olduğunuz kod doğrulamadı, lütfen telefonunuzun güncel saatini kontrol ediniz ve Ayarlar » Kodlar için zaman düzeltme alanına giderek "Google Authenticator" saatinin güncelliğini sağlayınız. Sorun devam ediyorsa lütfen bizimle iletişime geçiniz. '

Humarin Oglu Timar

Üye
Android- iOs ve her iki uygulamayıda denedim, eşleşmedi. sanırım hesaplarla alakalı bir sorun var. iki arkadaşım daha yaşıyor bu sorunu

Lykia

Üye
Konu 'İki Aşamalı Doğrulama Kurulumu ve Zamanlama Hatası' https://forum.riseonlineworld.com/konular/iki-asamali-dogrulama-kurulumu-ve-zamanlama-hatasi.185/

Konuya göz atabilirsin.
bu konudaki herseyi ben defalarca denedim programı sildim yenıden yukledım saati senkronize ettim zaten saat dogru dıyor sati manuel ayarladım gene olmadı her defasında 'Girmiş olduğunuz kod doğrulamadı, lütfen telefonunuzun güncel saatini kontrol ediniz ve Ayarlar » Kodlar için zaman düzeltme alanına giderek "Google Authenticator" saatinin güncelliğini sağlayınız. Sorun devam ediyorsa lütfen bizimle iletişime geçiniz. ' bu hatayı alıyorum başka bir çözüm öneriniz var mı ?

Vision

Senior Moderatör
2 adımlı doğrulama alfa sürecinde hesaplarınıza etki etmeyecek. İlerleyen süreçte bu sistem sıfırlanabilir, düzeltilebilir, kaldırılabilir ya da farklı bir uygulamaya geçilebilir. Şu an kayıt oluşturduysanız alfa ile ilgili herhangi bir probleminiz kalmamış demektir.

es26es

Üye
''Girmiş olduğunuz kod doğrulamadı, lütfen telefonunuzun güncel saatini kontrol ediniz ve Ayarlar » Kodlar için zaman düzeltme alanına giderek "Google Authenticator" saatinin güncelliğini sağlayınız. Sorun devam ediyorsa lütfen bizimle iletişime geçiniz.''

Arkadaşlar herkese merhabalar. Telefonuma tavsiye edilen uygulamayı kurdum, QR kodu ile eşleştirmeyi yaptım. Kodu yazıp, kurulumu gerçekleştir dediğim zaman üsteki hatayı alıyorum. Telefonun saati zaten güncel durumda. Sorunu bir türlü çözemedim. Tavsiyesi olan var mı ?
aynı sorun bendede var dostum açılan konudaki şeyleri denedim ama olmadı çözüm bulamadım bende

Truedll

Üye
Bende sorun yaşamıştım Authy uygulamasını indirip taratınca düzeltmişti saatinizin türkiye saatiyle aynı olduğundan emin olup tekrar deneyin derim.

JeHaDeKBeR

Üye
Tek seferde kurulumu gerçekleştirdim herhangi bir problem yaşamadım telefon saatinin güncel olup olmadığını kontrol edip tekrar dene istersen

Dostoyevski

Üye
Herkese teşekkürler. Biraz önce tekrardan deneyince, sorunsuz şekilde halledebildim.

4NeRisSa

Üye
İyi geceler bu kod doğrulanamadı ile ilgili hata alanlar authy uygulamasını kullansın starling 2FA adıyla mevcuttur sorun ortadan kalkıcaktır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt