İki farklı senaryo var, birincisi süreli kostüm alanlar ben buna neden para ödedim bir süre sonra yeniden ödemem gerekiyor düşüncesine sahip. Diğer senaryoda ise kostümleri kiralamak değil satın almak isteniliyor. Bu iki senaryoda da kullanıcıları haklı buluyorum, bir şeyin süresi varsa kullanıcısına bir getirisi olmalı. Benim kendi desteklediğim düşünce ise ikincisi. Ben kostümü satın alayım ve istediğim gibi kullanayım, yanında herhangi bir özellikte olmasın.
Okuduğum bazı yorumlarda %1-3 gibi rakamların etkisi yok falan denilmiş. Arkadaşlar bir etki ya vardır ya da yoktur. NFT içerikler dahil oyun içi mağazada satılan herhangi bir ürünün bonus vermemesi taraftarıyım. Farklı oyun tipleri oynamış ve farklı mağaza mantıkları görmüş birisi olarak oyundaki marketin amacı öne geçirmek değil kişiselleştirme ve tatmin etmek üzerine olmalı. Oyunu oynuyorsanız herkesin aynı göründüğünü fark etmiş olmalısınız. Bence çok can sıkıcı bir durum, casual-competitive her iki oyun tarzında bile kişiselleştirme ve karakterle özdeşleşmenin önemli olduğuna inanıyorum.