ANKET Kostüm Fiyatları Düşmeli mi?

Kostüm Fiyatları Düşmeli mi?

• Kullanılan toplam oy
    83

veqabond

Üye
pahalılık konusuna katılıyorum. ama özellik konusunda savaşı etkilemediği için çok sorun yok. hatta iyi bile boşu boşuna almamış oluruz.

Szeth

Üye
Yeni çıkan kostümler de bonuslar mevcut ve eski kostümlere nazaran +600 cash daha pahalı durumunda oyuncular.
1.Sorum : 1000 Cash verip daha önce kostüm almış oyuncuların günahı neydi ? Bonussuz olacaklarını iddaa etmiştiniz. (Forumda mesajlarınız belli)
2.Sorum: Neden kostümler bu kadar pahalı ?
Bu kostüm fiyatları biraz daha uyguna düşürülmeli benim düşüncem çünkü siz gözlemlediğim kadarı ile sürekli kostüm çıkarıp kazanmak istiyorsunuz.
Madem böyle yapacaksınız pelerin kanat fiyatlarına yakın bir fiyata düşüründe herkes alsın her zaman ki gibi sürümden kazanç sağlayın..
Kostümlerin kalıcı olmamasını çok manasız buluyorum. Fiyatları böyle kalabilir ancak 30 gün için bu şekilde kullanılması bence uygun değil.

OBRE

Üye
Ya savunduğun yönetim ne vaatlerle oyuncu çekti yok şöyle yapıcaz yok böyle yapacağız diye. Gelmişsin ille de yönetim para kazanmasın mı ya çekiyorsun konuyu ? Hayır kazanıcaksa sürümden kazansın oyuncu kaybetmesin. Ben oyunu oynamak istiyorum ya tüm pusları almak istiyorum. Bunun bütçeyle bir alakası yok, Bu oyunu her yaştan insan oynuyor 20 sinde gençte 50 sinde dayısıda. Herkes oyuna para vermek zorunda da değil fakat 3 -5 bonus diye diye birleşip bütün bir bonus oluşuyor buda oyunda ki rekabette üstünlük sağlıyor ha moblara karşı ha oyunculara karşı fark etmez. Ne oldu hani adalet olucaktı üstünlük parayla satın alınamayacaktı ? Lütfen ağır konuşmak istemiyorum susmayı tercih edin..

MiceS

Üye
Fiyatta indirim yapilamiyorsa süresinde uzatilmak yapılabilir. Mesela 3 ay olabilir

harmony

Üye
İki farklı senaryo var, birincisi süreli kostüm alanlar ben buna neden para ödedim bir süre sonra yeniden ödemem gerekiyor düşüncesine sahip. Diğer senaryoda ise kostümleri kiralamak değil satın almak isteniliyor. Bu iki senaryoda da kullanıcıları haklı buluyorum, bir şeyin süresi varsa kullanıcısına bir getirisi olmalı. Benim kendi desteklediğim düşünce ise ikincisi. Ben kostümü satın alayım ve istediğim gibi kullanayım, yanında herhangi bir özellikte olmasın.

Okuduğum bazı yorumlarda %1-3 gibi rakamların etkisi yok falan denilmiş. Arkadaşlar bir etki ya vardır ya da yoktur. NFT içerikler dahil oyun içi mağazada satılan herhangi bir ürünün bonus vermemesi taraftarıyım. Farklı oyun tipleri oynamış ve farklı mağaza mantıkları görmüş birisi olarak oyundaki marketin amacı öne geçirmek değil kişiselleştirme ve tatmin etmek üzerine olmalı. Oyunu oynuyorsanız herkesin aynı göründüğünü fark etmiş olmalısınız. Bence çok can sıkıcı bir durum, casual-competitive her iki oyun tarzında bile kişiselleştirme ve karakterle özdeşleşmenin önemli olduğuna inanıyorum.

OBRE

Üye
İki farklı senaryo var, birincisi süreli kostüm alanlar ben buna neden para ödedim bir süre sonra yeniden ödemem gerekiyor düşüncesine sahip. Diğer senaryoda ise kostümleri kiralamak değil satın almak isteniliyor. Bu iki senaryoda da kullanıcıları haklı buluyorum, bir şeyin süresi varsa kullanıcısına bir getirisi olmalı. Benim kendi desteklediğim düşünce ise ikincisi. Ben kostümü satın alayım ve istediğim gibi kullanayım, yanında herhangi bir özellikte olmasın.

Okuduğum bazı yorumlarda %1-3 gibi rakamların etkisi yok falan denilmiş. Arkadaşlar bir etki ya vardır ya da yoktur. NFT içerikler dahil oyun içi mağazada satılan herhangi bir ürünün bonus vermemesi taraftarıyım. Farklı oyun tipleri oynamış ve farklı mağaza mantıkları görmüş birisi olarak oyundaki marketin amacı öne geçirmek değil kişiselleştirme ve tatmin etmek üzerine olmalı. Oyunu oynuyorsanız herkesin aynı göründüğünü fark etmiş olmalısınız. Bence çok can sıkıcı bir durum, casual-competitive her iki oyun tarzında bile kişiselleştirme ve karakterle özdeşleşmenin önemli olduğuna inanıyorum.
Fikriniz için çok teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi kalıcı buff'sız bir kostüm yapılabilir ayrıyetten biraz daha pahalısı ve bonuslusu da getirilebilir. Ama bana premiumdan daha pahalı olması kostümlerin aşırı derecede saçma gelmişti. Oyunda ki en pahalı pus eşyası kostüm olmamalıydı diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt