Geri dönüşü olmayan ve parayla alınamayan '' ZAMANINI '' geçirmek için pc başına oturuyorsan , geçirdiğin zamanın hakkını vermek için içinde bulunduğun ortamı, karakterinin itemlerini , puslarını karşılaman oynadığın oyunu bir tık daha ileriye taşımak için gerekli.
Şimdi yaptığın işte veya söyle diyim ; attığın pk nın daha iyi olması için + 500 hp yi alacaksın. ( BU gider wing alırsın BP için vs , vs ,vs )
Benim gibi düşünen 8 kişi zaten part oluyor.
''YA BEN BU 500 HP lik takatukayı almak zorunda değilim '' , pc başında geçirdiğin zaman ; '' amannnnnnnn çok da onemli değil ? Karakterim ölecekse ölsün 500 can nedir ? bir de ona para vereceğim '' diyorsan senin gibi olanlar ile pk atabilir , oyun içi aynı ortamda bulunabilirsin .
Senden benden daha fazla emek verecekler , item dizecekler , pus cekecekler , bütçe ayırıp oyuna yatırım yapacaklar ama
'' PK her oyuncunun eşit şartlarda savaşa bildiği sadece iteme dayalı bir alan olması gerekir '' diyeceksin ...
Bakış açını değiştir dostum ,
İyi forumlar.
Bakış açısı tam da olması gerektiği yerde, karakterini geliştirmen, itemlerini dizmen için farm atabilirsin veya elbette etkinliklere girebilirsin buna kimse bir şey söylemiyor. Ancak rise cash ile avantajlı konuma sokacak şekilde her oyuncuyu aylık 2200 cash ve 45m almaya
"ZORUNLU" bırakmak, attığın PK'nın neresini daha iyi kılıyor ? Oyun içi gruplaşma başlıyor canı az olduğu için parti bulamıyor FARM'a yönlendiriliyor onu da beceremez ise başka JOB'a yönleniyor ya da yolunu değiştiriyor oyuncu.
Anladığım kadarıyla vaktini harcıyorsan kaliteli harcamalısın, kaliteli harcamak içinde Rise Cash ve 45mi öde güçlü ol her ay bu masrafı yap karakterin güçlü olsun, masrafı yapmayanları da kolaylıkla keserek keyif al oyundan diyorsun.
Hadi diyelim senin bakış açını benimseyelim ve oyunun doğal bir parçası olarak görelim cash ile Pkda avantajlı konumda olmayı;
Oyunda bir süre sonra şunların gelmesi olası
2200 cash + 45 e EK OLARAK;
Bir sonraki kozmetik ürünü Ayaklara takılan bileklik, 70 can veriyor +100 cash
Bİr sonraki kozmetik ürünü Daha iyi bir kanat, 100 can veriyor +200 cash
Bir sonraki kozmetik ürünü dizlik 90 can veriyor +400 cash
...
..
.
Diye gider bir bakmışsın RC masrafın aylık 4000 cash + 1gb ( Bu aşamada artık çok geç, aylık PK masrafın adım adım arttırılmış ve sen bu bakış açsını benimsemiş, düzenli olarak bu masrafı yapmak durumunda kalacaksın)
PK herkesin katılabildiği ve savaşa bildiği ortam olmalı ki oyuncular savaşacak adam arama eziyeti içine girmesin. İtemsiz bir kişi bile o PK'da öyle yada böyle birşeyler yapabilmeli.
Buradaki oyun kurucuları tarafından "Hiç bir Kozmetik Ürününe PK'da Avantaj Sağlayacak Özellik Eklenmeyecek" denildi. Herkes de çok iyi çok sevindik dedi ancak görülen resimde bu.