alicanzxc1
Üye

Kötü pc için low performance mı seçmeliyiz ?
kanka oyunu açarken hangi amaçla kullanacaksın o önemli hig performans dersen maximum bilgisayarının verebileceği eni yi fps olarak yapar low yaparsan bilgisayarını yormadan düşük modda oynarsın oyunu yani tamamen grafik ve bilgisayara yüklenme gücü olarak düşün seviye 1 2 3 gibi yani cpu hig yaparsan bilgisayarına daha cok yük biner daha cok performans sağlar oyunaKötü pc için low performance mı seçmeliyiz ?
balık craft için low seçersin pc az ısınır , high 'ı aktif oynayacaksan seç.Kötü pc için low performance mı seçmeliyiz ?
aynen öyle adam diyor sana orada 5 köfte istiyorsan higBen de ZEYNAX'ın dediği gibi anladım mesela pazar kurmak için giriyorsan off modunu seçmen mantıklı ama exp kasmak farm yapmak pk atmak için giriyorsan yani FPS senin için önemliyse high performance modunda girmelisin.Yani en azından ben böyle anladım.
Ben tam tersi olarak algıladım, çoğu oyun ayarlarında high performans seçersen herşeyi kısar ve sana performans sunar, off moda alırsan performanstan kısar kalite verir gibi
Bende öyle anladım.. bir açıklama gelecektirBen tam tersi olarak algıladım, çoğu oyun ayarlarında high performans seçersen herşeyi kısar ve sana performans sunar, off moda alırsan performanstan kısar kalite verir gibi
Kötü pc için low performance mı seçmeliyiz ?