Launcher'deki CPU POWER..

KAYBERENN

Üye
Kötü pc için low performance mı seçmeliyiz ?
kanka oyunu açarken hangi amaçla kullanacaksın o önemli hig performans dersen maximum bilgisayarının verebileceği eni yi fps olarak yapar low yaparsan bilgisayarını yormadan düşük modda oynarsın oyunu yani tamamen grafik ve bilgisayara yüklenme gücü olarak düşün seviye 1 2 3 gibi yani cpu hig yaparsan bilgisayarına daha cok yük biner daha cok performans sağlar oyuna

WoxHades

Üye
Ben de ZEYNAX'ın dediği gibi anladım mesela pazar kurmak için giriyorsan off modunu seçmen mantıklı ama exp kasmak farm yapmak pk atmak için giriyorsan yani FPS senin için önemliyse high performance modunda girmelisin.Yani en azından ben böyle anladım.

KAYBERENN

Üye
Ben de ZEYNAX'ın dediği gibi anladım mesela pazar kurmak için giriyorsan off modunu seçmen mantıklı ama exp kasmak farm yapmak pk atmak için giriyorsan yani FPS senin için önemliyse high performance modunda girmelisin.Yani en azından ben böyle anladım.
aynen öyle adam diyor sana orada 5 köfte istiyorsan hig :D 3 köfte istiyorsan low :D 2 köfte yeter diyorsan of :D rolanti diyorsan 2 köfte ihtiyacına göre :)

alicanzxc1

Üye
Ben tam tersi olarak algıladım, çoğu oyun ayarlarında high performans seçersen herşeyi kısar ve sana performans sunar, off moda alırsan performanstan kısar kalite verir gibi

KAYBERENN

Üye
Ben tam tersi olarak algıladım, çoğu oyun ayarlarında high performans seçersen herşeyi kısar ve sana performans sunar, off moda alırsan performanstan kısar kalite verir gibi

işlemcin nasıl çalıssın istiyorsun son gazsa hig orta gazsa low rolantise off brom calısma gücüne göre hız nasıl artıyorsa performans artısı high ve low a göre fark var hig max performans

ultrailker

Üye
sanırım oyuna girmeden ayar isteyenler için konuldu oraya, pc si iyi olanlar için oyun içi ayarlar yeter diye düşünüyorum

KarinRiverside

Üye
Kötü pc için low performance mı seçmeliyiz ?
Sistem gereksinimleri.jpg

Öncelikle sistem gereksinimleri olarak ekte olan görüntüde "Minimum ve Önerilen Gereksinimleri" görebilirsiniz.

Ayrıca, 3.1.2 yama notunda "CPU Power" sekmesinde bulunan seçeneklerin kullanım amaçları ile ilgili açıklamasıda yapıldı.
cpupower.jpg

HeaveN

Üye
Oyun ayarları - ekran yüzdesi %50 alıp düş ayarları en düşük oynarsan rahat oynarsın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt