Levelling konusunda Alfa-betada oynayanlara bir soru.

Slarent

Üye
Merhaba.
Oyunun başlangıcından itibaren son levellere kadar aktif görev yaparak ulaşabiliyor muyuz?
Yoksa görevler bir noktada duruyor ve gece gündüz partilerle slot dönüp exp kasıyor muyuz?

behelit54

Üye
Mmo demek keşfetmek demek biraz oyunla zaman geçirip kendiniz öğrenin mmo demek sürprizler demek açık dünya demek her şey serbest görevler birer araçtır o dünyayı tanımak için sizin nasıl bir oyun anlayışınız var anlamıyorum

Slarent

Üye
Behelit54 tepkini anlayamadım?
Aldığım cevaba göre class tercihi yapmayı düşünüyorum bu sebepten soruyu sordum.
Ayrıca aklına gelebilecek her MMORPG'de uzun zaman harcamışımdır. Keşfetmek konusunda şüphen olmasın :)

behelit54

Üye
Yalnız ve günlük 3-4 saat vaktin var ise rogue oyna diğer classlar ile yol alamayabilirsin, 3 aylık süreçden bahsediliyor bu demek oluyor ki görevler birer araç olacak amaç değil, yani senin ve benim gibiler 4-5 aylık bir süreçte son levele ulaşacak bu bir başarısızlık değil ne kadar hızlı gidersen o kadar seyrek öğrenirsin ama ne kadar yavaş ve dolu ilerlersen daha başarılı olursun benim deneyimim her zaman bu yönde olmuştur oyunu anlamdırmak hikayeye göre ilerlemek her zaman daha keyifli ve başarılı kılmıştır sana tecrübelerimden bunu aktarabilirim.

ELMURADDD

Üye
Tam net belli değil ama bu zamana kadar görevler kadar exp de kasmak gerekiyordu

morganlefay

Üye
Hocam şöyle söyleyeyim, kapalı beta 68 level başlangıç açılmıştı. Tüm görevleri yapsan 68 den 69 bile yapmıyordu.

HesBenG

Üye
MSN koxp dönemi geri geldi bence bol bol exp kasıcaz gibi görünüyor bence olması gereken de bu diye düşünüyorum. Benim merak ettiğim usko da adream için 59 da bırakıyorduk burada da böyle bir pvp sistemi olacak mı ?

anil

Üye
Umarım sabah akşam grind yapılan bir oyun olmaz. O iş eskide kaldı. Artık modern oyunların hepsinde görevlerle, etkinliklerle, zindanlarda yüksek seviyelere ulaşılıyor. Aynı mobu milyon kez öldür, seviye atla mantığından çıkmamız gerekiyor.

Legadema

Üye
ilk başlardaki görevleri saymazsak mesela 35 lwl de diyelim, açılan görevlerin alman gereken exp nin belli bir yüzdesine denk gelir mesela %40 kalanını sen kasmalısın. ilk başlarda lwl kasmak kolay oldugundan görevleri biriktirirsin toplu yaparsın daha kolay lwl atlarsın, ama 10 lwl deki görevi 50 lwl de değil 16-17 lwl de, yada zorda kalınca :)

Rework

Üye
Slota mob çekip nostalji diyenler coming. Biz de onlara ..ing :D

X A

Üye
Tahminim 7/24 oynayanlar için 1 ay bile sürmeyecek. Biz gibi chill oynayıp işi gücü olanlar içinse 2-3 ay civarı sürer son level.. Felaket slot kavgaları olacağı kesin bu kadar userle :)

jaunbae

Üye
Belli bir levelden sonra (tahminimce 42-44 arası) questleri bırakıp slotta kasmak daha mantıklı duruyor.

GODFATHERPARIS

G
Her oyuncunun fikri farklıdır fakat oyunun zorluğu ve benzer sistemli oyunlardan edindiğimiz tecrübelere göre Görevleri yaparak gitmek en doğru seçenek. Örnek olarak 40 levele geldiğinizde alabileceğiniz bir görev kalmadığında veya görev partisi oluşturamadığınızda sabit slotlara geçmenizi tavsiye ederim. Bunun dışında FARM sayılabilecek item & exp birlikte yapabileceğiniz slotlarda takılmanız en ideal seçenek olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt