Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Levelling konusunda Alfa-betada oynayanlara bir soru.
Merhaba.
Oyunun başlangıcından itibaren son levellere kadar aktif görev yaparak ulaşabiliyor muyuz?
Yoksa görevler bir noktada duruyor ve gece gündüz partilerle slot dönüp exp kasıyor muyuz?
Mmo demek keşfetmek demek biraz oyunla zaman geçirip kendiniz öğrenin mmo demek sürprizler demek açık dünya demek her şey serbest görevler birer araçtır o dünyayı tanımak için sizin nasıl bir oyun anlayışınız var anlamıyorum
Behelit54 tepkini anlayamadım?
Aldığım cevaba göre class tercihi yapmayı düşünüyorum bu sebepten soruyu sordum.
Ayrıca aklına gelebilecek her MMORPG'de uzun zaman harcamışımdır. Keşfetmek konusunda şüphen olmasın
Yalnız ve günlük 3-4 saat vaktin var ise rogue oyna diğer classlar ile yol alamayabilirsin, 3 aylık süreçden bahsediliyor bu demek oluyor ki görevler birer araç olacak amaç değil, yani senin ve benim gibiler 4-5 aylık bir süreçte son levele ulaşacak bu bir başarısızlık değil ne kadar hızlı gidersen o kadar seyrek öğrenirsin ama ne kadar yavaş ve dolu ilerlersen daha başarılı olursun benim deneyimim her zaman bu yönde olmuştur oyunu anlamdırmak hikayeye göre ilerlemek her zaman daha keyifli ve başarılı kılmıştır sana tecrübelerimden bunu aktarabilirim.
MSN koxp dönemi geri geldi bence bol bol exp kasıcaz gibi görünüyor bence olması gereken de bu diye düşünüyorum. Benim merak ettiğim usko da adream için 59 da bırakıyorduk burada da böyle bir pvp sistemi olacak mı ?
Umarım sabah akşam grind yapılan bir oyun olmaz. O iş eskide kaldı. Artık modern oyunların hepsinde görevlerle, etkinliklerle, zindanlarda yüksek seviyelere ulaşılıyor. Aynı mobu milyon kez öldür, seviye atla mantığından çıkmamız gerekiyor.
ilk başlardaki görevleri saymazsak mesela 35 lwl de diyelim, açılan görevlerin alman gereken exp nin belli bir yüzdesine denk gelir mesela %40 kalanını sen kasmalısın. ilk başlarda lwl kasmak kolay oldugundan görevleri biriktirirsin toplu yaparsın daha kolay lwl atlarsın, ama 10 lwl deki görevi 50 lwl de değil 16-17 lwl de, yada zorda kalınca
Tahminim 7/24 oynayanlar için 1 ay bile sürmeyecek. Biz gibi chill oynayıp işi gücü olanlar içinse 2-3 ay civarı sürer son level.. Felaket slot kavgaları olacağı kesin bu kadar userle
Her oyuncunun fikri farklıdır fakat oyunun zorluğu ve benzer sistemli oyunlardan edindiğimiz tecrübelere göre Görevleri yaparak gitmek en doğru seçenek. Örnek olarak 40 levele geldiğinizde alabileceğiniz bir görev kalmadığında veya görev partisi oluşturamadığınızda sabit slotlara geçmenizi tavsiye ederim. Bunun dışında FARM sayılabilecek item & exp birlikte yapabileceğiniz slotlarda takılmanız en ideal seçenek olabilir.