Lunaskar eğlendirip kutu kazandırma etkinlikleri (CFW-BLOOD VALLEY)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sisyphos

Üye
Konuyu biliyorsunuz. Lunaskarları eğlendirip kutu kazandırma etkinliklerinde ki adaletsizlik ne zaman son bulacak diye herkes bekliyor. Yine adalet nerde diye konuşuyoruz. Artık proteanlar nasıl olsa kaybedeceğiz diyip etkinliğe tıklamıyorlar bile. Sistemi karma hale getirdik dediğiniz günden beridir 30. cfw ve 10. blood valley etkinliğini kaybettim. Henüz 1 win bile yok. (Saymaya devam bakalım nerde bitecek :) )

Yönetimi kampanya yapmaya davet ediyoruz :) Kapatıyoruz Zararına Satış Kampanyası Gel Vatandaş !!!!!! :)

Kampanya

Şok şok şok proteana geçiş yapan lunaskarlara kalıcı %5 atack ve nft pelerin. (Kabul etmezlerse teklifi arttırın durum bildiğiniz gibi değil :) )

Ya da herkes lunaskar basmaya :) böylece savaşacak değil ırk bot bile kalmayacak al sana adalet :)

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Oyuncuların ırkını biz belirlemiyoruz ve lunaskar ırkında herhangi bir bonus mevcut değil.Bu ırkın seçilmesinin bir çok nedeni olabilir fakat oyun taraflı bir sorun olmadığına eminim.

CFW etkinliği bir kısma kadar ırk vs ırk eğer ırklar arasında oyuncu dengesizliği var ise kalan oyuncuları kendi ırkı arasında 8v8 olacak şekilde karşılaştırıyor.

Her iki etkinlikte sağ bp puanı miktarına göre eşleştiriyor.BP miktarınız ne kadar yüksek ise karşınızada aynı bp miktarında oyuncular gelir.

İyi forumlar.

N3v3N

Üye
Merhaba,

Oyuncuların ırkını biz belirlemiyoruz ve lunaskar ırkında herhangi bir bonus mevcut değil.Bu ırkın seçilmesinin bir çok nedeni olabilir fakat oyun taraflı bir sorun olmadığına eminim.

CFW etkinliği bir kısma kadar ırk vs ırk eğer ırklar arasında oyuncu dengesizliği var ise kalan oyuncuları kendi ırkı arasında 8v8 olacak şekilde karşılaştırıyor.

Her iki etkinlikte sağ bp puanı miktarına göre eşleştiriyor.BP miktarınız ne kadar yüksek ise karşınızada aynı bp miktarında oyuncular gelir.

İyi forumlar.

Selamlar; maalesefki sistem BP miktarına göre eslestirmiyor. BP miktarına göre sıralama yapıyor. Sonrasında ırkları karsilikli eslestiriyor.

Son cfw e 390 protean 850 lunaskar girdi. Bu fark her geçen gun artıyor.

Sisteminiz 850 lunaskar oyuncusunu BP e göre sıralayıp partyleri oluşturuyor. Ardından proteanlari sıralayıp partyleri oluşturuyor. Sorun bu aşamadan sonra başlıyor.

Proteanda 100. Siradakilerin oluşturduğu party ile lunaskarda 100.siradakilerin oluşturduğu party eslesiyor. Yine aynı şekilde 200. Siradakilerle 200 ler ve 300lerle 300 diye gidiyor ve protean sayısı bitince eşleşme lunaskar arasında gerçekleşiyor.

Burada 300. Sıradaki protean ile 300. sıradaki lunaskarlarin BP leri eşit değil. Protean oyuncu sayısı az olduğu için bu sıralama da BP sizler bulunuyor. Fakat lunaskarda bu seviyelerde simgeliler bulunuyor. Proteanlar yem edilmis oluyor.

Ayrıca proteanda ne kadar çok bp kasarsaniz kasın ilk 20 de olmadığınız sürece rakip her daim sizden daha fazla BP kasmis kişilerden oluşuyor.

Sağ taraf 15k BP ile 100. Sırada olan protean oyuncusu, lunaskarda aynı bp ile 300. Sırada olabiliyor. 15k BP li protean oyuncusu cfwde 100. Sıradaki 30-40k BP li lunaskar oyuncusu ile eslesiyor.

BP miktarına göre eslesiyor diyebilmeniz için partylerin bplerinin eşit olması gerekiyor.

Bunu duzeltebilmek içinde 2 seçeneğimiz bulunuyor.
1) Bv gibi ırklar karma olacak
2) protean sayısı bitince lunaskar nasıl birbiri ile eslesiyorsa BP puanı denk gelmeyen lunaskar partyleri de birbiri ile eşleşecek. Proteanlarda sadece kendi dengi BPli lunaskar partylerle eşleşecek.

Sisyphos

Üye
Merhaba,

İyi forumlar.
Oyuncuların ırkını belirlemiyor olabilirsiniz ancak, ırk dengesini ve adaleti sağlamakla yükümlüsünüz. Lunaskarlarda bir bonus olmadığını herkes biliyor zaten. Proteanlara geçsin diye kampanya yapın dedik :) başka çare bulamıyorsunuz çünkü. İşi başında ciddi tutmadığınız için ırk değiştirme mevzusu patladı ve sonucunda da adaletsizlik baş gösterdi bu kadar basit. BP miktarına göre eşleştiriyor diyorsunuz ancak sürekli en sağlam oyuncular karşı takımda oluyor. Tekrar söylüyorum güncelleme yaptık dediğiniz günden bu yana daha 1 win bile yok. Buna tesadüf demek ne kadar gülünçse bp puanına göre eşleştirme yapıyor demeniz de bir o kadar komik :)

CuthalionAegnor

Üye
Konuyu biliyorsunuz. Lunaskarları eğlendirip kutu kazandırma etkinliklerinde ki adaletsizlik ne zaman son bulacak diye herkes bekliyor. Yine adalet nerde diye konuşuyoruz. Artık proteanlar nasıl olsa kaybedeceğiz diyip etkinliğe tıklamıyorlar bile. Sistemi karma hale getirdik dediğiniz günden beridir 30. cfw ve 10. blood valley etkinliğini kaybettim. Henüz 1 win bile yok. (Saymaya devam bakalım nerde bitecek :) )

Yönetimi kampanya yapmaya davet ediyoruz :) Kapatıyoruz Zararına Satış Kampanyası Gel Vatandaş !!!!!! :)

Kampanya

Şok şok şok proteana geçiş yapan lunaskarlara kalıcı %5 atack ve nft pelerin. (Kabul etmezlerse teklifi arttırın durum bildiğiniz gibi değil :) )

Ya da herkes lunaskar basmaya :) böylece savaşacak değil ırk bot bile kalmayacak al sana adalet :)
Cfw ve blody etkinliklerinde kazandıgımda oluyor kaybettigimde oluyor bp kasıp üst sıralardaki odalara girince çekişmeli oluyor öncelikle bp kasmanı öneriririm

Powerslavee

Üye
Hep diyorum siz 1 tane lunaskar açıp o cfw’e komple lunaskar girmediği sürece yönetim birşeyi değiştirmeyecek.

Cfw girmek için açtığım hesabım 70 level oldu 69 görevi de duruyor. %80 kazanma oranıyla kendi hesrseekerını kendi aldı ayrıca 1 tane ekstradan asassin ring ve hells scream düştü daha ne olsun :D

Crafter DendroctonuS

Üye
lunaskar olarak o kadar garip insan var ki genel olarak etkinlikleri hep kaybediyorum bir de bu açıdan bak :D

Faraza

Üye
"Artık proteanlar nasıl olsa kaybedeceğiz diyip etkinliğe tıklamıyorlar bile" ... bu adamlara kızamazsın .. oynamaya çalışan proteanların durumu üzücü ancak etkinlik kayıplarının asıl sebebi sistemsel bir durumdan değil bence toksik kitlenin o tarafa yığılmış olması ... ben 3 ay hayattan oyundan tiksinmiştim Allah kurtarsın - herkes lunaskar olsun bir tur faydası olur o toksiklere müstehak mob dan daha kolay ölen 1 potun hesabını yapan tripten tribe giren küfürcü sürekli kendini düşünen iğrenç leş oyuncuların yüzde 80i protean yapcek bişi yok .. yine Allahtan blood karışık ona dua edin - cf de karışık olsa olabilir neden olmasın komple karıştırılsın diyeceğim de o mahluklardan zor kurtulduk hiç gerek yok.. gelin gelin bu tarafa gelin orası komple öyle kalsın onlar iflah olmazlar varlıkları zarar uğraşıp onlara kazandırmayın bir şey sen içeride 5m harcarsın o 5 pot basar üstüne sana küfür eder ayar vermeye çalışır felan çok kanserojen

Lady

Üye
Proteanda bu kadar çok tokmakçı priest ve okçu varken nasıl bir denge olabilir ki. Ne yapılırsa yapılsın bizim oyuncular dengeyi hemen bozmada usta. Proteana geçme serbest olsun falan çözümleri hikaye kimse lunaskardan proteana geçmez.

Yapılabilecek en iyi çözüm. Direkt karışık parti yapmak bu saatten sonra. Ha yine b.point ile eşleşsin herkes ama karışık ırk olmalı eğer ki eşit şartlarda savaş isteniyorsa. En son fazlalık tokmakçılar ve okçular kendi arasında savaştırılabilir.

İndeterminekolit

Üye

Merhaba,

İyi forumlar.
Protean olarak sağ BP miktarım 15k , ne zaman CFW girsem takımımda 70 level itemsiz adamlar ve bir iki tane benim ayarımda karakter oluyor ( bplerimizin eşit oldugunu düşünmüyorum) . Karşı tarafta ise full simgeli lunaskarlar.
Bir müdahele gelmezse yakın zamanda herkes sırf cfw girmek için lunaskar açıcak bu gidişle

Awareness

Üye
Protean olarak sağ BP miktarım 15k , ne zaman CFW girsem takımımda 70 level itemsiz adamlar ve bir iki tane benim ayarımda karakter oluyor ( bplerimizin eşit oldugunu düşünmüyorum) . Karşı tarafta ise full simgeli lunaskarlar.
Bir müdahele gelmezse yakın zamanda herkes sırf cfw girmek için lunaskar açıcak bu gidişle

La ben bu konuya mesaj dahi atmadım nereden alıntıladın benim mesajı yahu

N3v3N

Üye
Bende geçen gün 12k BP ile girdim. Takımda 5 simgesiz vardı. Diğer ikisi benle aynı R simgeliydi.

Rakip ise R M E simgelilerden olusuyordu.
BP kasmaninda fayda etmeyecegini ztn biliyorudm :D Deneyip görmüş oldum :)

60 lvl 0bp li lunaskar carla cfwler daha zevkli ve dengeli geçiyor. Burada çarın lunaskar olmasi önemli tabi.

DeadLegion

Üye
Bu oyunda irk neden var zaten onu anlamis degilim. Irklarin malum oyundaki gibi esinlenildigi bir mit yok. Denge yok. Bazi mmolardaki gibi tek irk ama farkli sehirler adina savasip bir zaman sonra baska sehre gecme imkaninin oldugu bir sistem olsaydi iyi olurdu.

Pitou

Üye
Ben lunaskardım townda oturararak etkinlik kazanıyordum hiç kaybetmedim lunaskarda. Protean oldum 50x etkinliğe girdim ne tesadüf 50 LOSE - 0 WİN sonuç. Daha 1x etkinlik bile kazanamadım proteanda. Bu ırkda neden etkinlik kazanamıyor diye bir araştırır insan. Yüzlerce oyuncu şikayet ediyor kimsenin umrunda değiliz :(

Son düzenleme:

priesttt

Üye
Ben lunaskardım townda oturararak etkinlik kazanıyordum hiç kaybetmedim lunaskarda. Protean oldum 50x etkinliğe girdim ne tesadüf 50 - 0 sonuç. Daha 1x etkinlik bile kazanamadım proteanda. Bu ırkda neden etkinlik kazanamıyor diye bir araştırır insan. Yüzlerce oyuncu şikayet ediyor kimsenin umrunda değiliz :(
Sonuna kadar katılıyorum +1, ortada bir gold chest, exp scroll ve 9m exp var bir oyuncu sürekli olarak kaybediyor ve öyle kaybediyor ki kazanma ihtimali bile olmuyor.
Ticket atılıyor bu oyunun problemi değil oyuncuların seçimi deniliyor. Yani ne yapalım adamlar kazanıyor gel protean mı ol diyelim? Yoldan adam çevirip gel rise oyna protean olur musun mu diyelim?
Cfw'de Protean neden kaybediyor?
Lunaskar ve Protean oyuncu seçiminde sağ tarafın en yüksek puanı olan oyuncular sıralanarak eşleştiriliyor.
Lunaskar ilk 100 vs Protean İlk 100 eşleşiyor bu takımlarda dengeli bir job dağılımı ve güç dağılımı olabiliyor.
Ancak sorun şu ki Lunaskarda çok oyuncu var 750 800 oyuncu katılmak istiyor Cfw'e çünkü sürekli kazanıyor ve 15dk içinde kazanıyor oyuncular Proteanda katılım 320 +-10 civarında dolaşıyor. Kalan ikinci Lunaskar 100 vs İkinci Protean 100 de işin ipi kopuyor burada Protean direk kaybediyor. Bakıldığında Protean takımında mage jobu olmuyor ölen towndan yürüyerek geliyor ki bu büyük bir dezavantaj, o sırada Lunaskar takımındaki karşı mage direk öleni çekiyor. 8 Lunaskar vs 6 Proteana karşı ağır bir ilerleme sağlıyor monument kesiliyor ve direk lost.

Özetle;
Mevcut durumda;
Lunaskar ırkından 750 oyuncudan ilk 250'si sağlam parti ve seasonal np(sağ np)leri yüksek Proteanda bu sayı ilk 100 civarında oluyor kalan 200 oyuncuya sağlam 200 lunaskar ırkı denk geliyor ve kaybediliyor sonuç olarak.

Olması gereken;
1. Yöntem ; Lunaskar ırkı ile Protean ırkı arasında partideki Job dengesi eşit sayıda olmalı (2 priest, 2 mage, 2 rogue, 2 warior) 2-2-2-2, 3-3-2
Lunaskar ırkınının sağ npleri +-2np farkıyla Protean ırkının sağ nplerine eşit şekilde dağıtıldıktan sonra kalan kişiler karma kendi aralarında yine sağ nplerine göre dağıtılmalı. (Lunaskarda işaretli adamlar var proteanda görev itemiyle giriyor savaşa)

2. Yöndem; Karma olarak ırk savaşı olmadan her bir oyuncu şeklinde dağıtılarak yapılması.
3. Yöntem ; Irkları kendi aralarında savaştırmamak bu sayede savaşa giremeyen oyuncu ırk basarak karşı ırka geçecek dışarıda kalan oyuncu savaşa katılmaması.

Burada neden bir direnç var anlaşılması çok zor. Oyuncu kararı gibi bir seçenek dengesizliğe neden olacağı açık. Proteandan artık kimse etkinliğe girmiyor. Oyunda bir etkinlik var nasıl olsa kaybedeceğiz algısıyla etkinliğe girmiyorlar. Eşleştirme sistemi ağır derecede bozuk oyun istatistikleri bunu direk ortaya koyacaktır. Bir oyuncu hiç bir zaman etkinliği kazanamıyorsa neden katılsın pot harcasın? Yayıncıların neredeyse hepsi Lunaskar oluyor içerik çıkaramıyorlar. Yeni capte exp scroll ihtiyacı ve exp için baya bi geçiş olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt