Lütfen oyuncuları biraz rahat bırakın sayın yönetim...

Nodar

Üye
Soulbound'ın kalkması demek oyuncu kaybı ve oyun ekonomisinin saçmalaması demek. Soulbound kalmayacak (denildiği gibi), kalkmamalı

Alkoer

Üye
Piyasa değerine göre 9k.. Koreli farmcılar gibi günde 20 saat farm yapan veya yapmıyorsundur bilmiyorumda. Oyunda tek bir parça soulbond itemi olmayan birinin geçipte şuan bana yorum yapması bile acizce bi davranış.
Gördüğüm kadarıyla oyunda zevk alamayıp forumda herkesin açtığı konuya toksik yorum yapan birisisin , bundan vazgeç güzel kardeşim :)
Şimdi sana görev chitinlerinle iyi oyunlar diliyorum :))
İşte yanlışın burda güzel kardeşim sen benim üstümdeki itemleri nerden biliyorsun?

O koreli adamların yaptığı oyunda açılan ilk sunucuda yine aynı nick le +10 +3 itemli karakterim bile hala duruyor. Senin gibi piyasaya bakarsam elimdeki silah 30K. Ama ben oyunu oynayarak o silahı aldığım için hiç dert etmiyorum ve satmayı düşünmüyorum.

Ama senin gibi illegal GB alım-satım yapıp item alan adam burda ağlayıp sızlıyor.

Oyunu 20 saat oynayıp item yapmak suç değil. TL verip item yapmak suçtur. Arada bir foruma gelip işine gelen şeyleri yazıp toxic muhabbet yapmayı bırak.

Alkoer

Üye
Soulbound'ın kalkması demek oyuncu kaybı ve oyun ekonomisinin saçmalaması demek. Soulbound kalmayacak (denildiği gibi), kalkmamalı
Gelde bunu konuyu açan arkadaşa anlat.

9k TL ye aldığı silahı satamıyormuş. Çok acil kalkması lazımmış soulbound sisteminin.

maticmeta

Üye
Merhabalar ,öncelikle oyun yönetimini sadece seviyeli bir şekilde aklıma gelen konularda yapıcı bir eleştri yapmak istiyorum.

1-) Lütfen açtıgınız etkinliklerde artık bir sorun yaşanmasın crystal forces açtınız yüzlerce kişi bugda giremiyor.Ticketlere sadece biz yeni bir oyunuz halledicez diyorsunuz 1 haftadır giremeyen insanlar var ve halen giremiyorlar. Bu insanlara herhangi bir telafi yöntemide sunmuyorsunuz.

2-) Soulbond getirdiniz itemler kitlendigi için kimse ne item alabiliyor nede satabiliyor. Bir insan bir charına yatırım yapıp veya farm yapıp 3*5 parça bir item yaptıgı zaman arkadaşları hadi birazda şu class ı oynayalım dedigi zaman kitleniyor kalıyor. Bütün emegi çöp olup gidiyor.Sizler bu şekilde tl nin önüne geçmiyor ,aksine daha çok pazarcılara para kazandıyor onları besliyorsunuz. Nihai oyuncu gene zorluklarla baş başa kalıyor.

3-) Nft karakter diye bir olay getirdiniz ellerinize sağlık ,fakat illa metamask açmamız gerekiyor , Yav kardeşim biz broker veya trader değilizki .Bizi neden bir coin in içine çekmeye çalışıyorsunuz.Bizler sadece oyun oynayan insanlarız.Tamam oyunun kendi coin 'i olabilir bunu değerlendirmek isteyede bilir. Fakat coin dünyasıyla hiçbir ilgisi olmayan kitleyi neden buna çekmeye çalışıp uğraştırdıkça uğraştırıyorsunuz. Hadi onuda geçtik tek parça item degilde adam tüm itemlerini verebilsin oynayacaksa oynasın , oynamayacaksa bıraksın . 3 gün sonra gelmek isterse gene gelir.

4-) Yaptığınız etkinlikler ve organizasyonlar sadece
1. gün bul bakalım

2. gün yap bakalım
3. gün bak bakalım
4. gün zart bakalım
5. gün %25 exp event . Gerçekten vizyon olarak bu kadar dar düşünmemeniz gerekiyor. Yapacagınız eventlardan insanların 3*5 parça item yapması .Sürekli dediginiz mmo denge işidir ya hani ,onu inanın sarsmaz.Ki classlar arasında bu kadar dengesizlikler varken hiçbirşey olmaz.

Lütfen bu yapıcı eleştrilerimi silmeyiniz ve yönetim artık oyuncuların daha özgür bir şekilde oyun oynayabilmesi için düşünsünler.
Etkinlik olayı düzeltilir
Nft olarak itemini satabilirsin
Son olarak metamask kurmak 5 dakika bile değil brooker ne alaka. Boş konu kanka next

Mirage

Üye
Oyunu yatırım aracı olarak değil de oyun olarak görmeyi başarırsanız soulbound sisteminin daha makul olduğunu idrak edebilirsiniz.

Maximiliantr

Üye
5 ) Pazarda bir İtem satmak için neden Pc Saatlerce açık kalmak zorunda, İnsanların elektrik faturası kabarık gelmesi sizin hoşunuza mı gidiyor.

6 ) Dorion 1'de pazar gezmek ve item almak istediğimde "Full Zone" Server full diye almıyor peki orada pazar kuran adamın haklarını nasıl korumuş oluyorsunuz "Oyun erken erişim cevabıyla mı?" İtem satmak isteyen Servere adam giremediği için satamıyor, İtem almak isteyen, Server dolu diye item alamıyor. Enteresan değil mi.

Zbam

Üye
Buradaki kişileri tanımam etmem , güzel kardeşim aldıgın itemin üzerine biraz daha para koyup daha iyisini alman daha güzel değil mi ?

Sanırım sende soulbond item olmadığı için onları geliştirebilmenin önemini bilmiyorsun . Elinde +7 hatred varsa daha iyisini yapman için 9k lık itemi çöp etmen gerekiyor.

Lütfen forumda yaptıgın her yorumda toksik konusmalar yapıp boşa zaman harcatma.
çöp etmen gerkmiyor soulbound itemlarını hesabında boş bir karakter açıp karakteri nft ye çevirip satabiliyorsun diye biliyorum

omertaa

Üye
çöp etmen gerkmiyor soulbound itemlarını hesabında boş bir karakter açıp karakteri nft ye çevirip satabiliyorsun diye biliyorum
Elindeki 4 gb lik itemi geç nft bas 550 tl e güzel kardeşim o zaman :) Nasıl çöp olmuyor bana açıkla lütfen.

Dzamarie

Üye
Bunca insan dediğin sen ve senin birkaç arkadaşın. Arada bir gelip soulbound konusu açıp gidiyorsunuz.

Bu kadar zamanda soulbound kalkmadan rahatça farm yapıp istediğin itemi alabilirdin.
Müneccim mi oldun ? Nereden biliyorsun birkaç arkadaşı olduğunu ? Biz ve bizim gibi birçok insan da bu durumdan müzdarip. Şu yönetim yalakalığı yapmayı bırak artık , her eleştiride insanlara akıl veriyorsun .

Alkoer

Üye
Müneccim mi oldun ? Nereden biliyorsun birkaç arkadaşı olduğunu ? Biz ve bizim gibi birçok insan da bu durumdan müzdarip. Şu yönetim yalakalığı yapmayı bırak artık , her eleştiride insanlara akıl veriyorsun .
Dostum mouse (fare) dediğimiz cihazın sol düğmesine senin profil resmi üzerine tıkladığım zaman senin hangi konulara mesaj yazdığını görebiliyorum.

Sen ve senin gibi ( belki de arkadaşların) birkaç kişi ara ara gelip soulbound ve AH sistemi hakkında ağlanıp sızlanıyorsunuz.

Oyun hakkında hiçbir yapıcı eleştiriniz yada bir oyuncuya yardım amaçlı gönderiniz yok.

Hep kendi çıkarınız için soulbound ve AH muhabbeti yapıyorsunuz.

Dzamarie

Üye
Dostum mouse (fare) dediğimiz cihazın sol düğmesine senin profil resmi üzerine tıkladığım zaman senin hangi konulara mesaj yazdığını görebiliyorum.

Sen ve senin gibi ( belki de arkadaşların) birkaç kişi ara ara gelip soulbound ve AH sistemi hakkında ağlanıp sızlanıyorsunuz.

Oyun hakkında hiçbir yapıcı eleştiriniz yada bir oyuncuya yardım amaçlı gönderiniz yok.

Hep kendi çıkarınız için soulbound ve AH muhabbeti yapıyorsunuz.
Kendi çıkarım için ne muhabbet yapacağım , oyunun dengesini bozduğu ve rahatsız olduğumuz bir şey olduğu için dile getiriyoruz ? Burda seni ilgilendiren bir durum söz konusu olmadığı için insanların eleştiri ve sorunlarına teknik destek ağzıyla cevap vermen etik değil . İkincisi oyun hakkında eleştiri ve oyuna yardımcı amaçlı problemleri dile getiriyoruz , ama asıl çıkarcı düşünen sensin , hoş bu SOULBOUND sana ne katıyor onu da Allah bilir Ya ama bu oyunu batıracaksa SOULBOUND batıracak merak etme sen ve senin gibiler de görecek . AH İÇİN birşey söylediğim olmadı bu zamana dek olmaz da . Başkalarının adına kafana göre konuşma . Oyunu beğeniyorum oynuyorum , gayet güçlü ve itemli Çarım var merak etme çar çapulcu muhabbeti değil bizimkisi . Oyunun oynanabilir olmasını sağlayacak şey çoğu kişininin dert yandığı konu SOULBOUND sistemidir . Sen kendi doğru bildiğin yanlışlarınla avunmaya devam edebilirsin . Madem bu oyuna vakit ayırıyor eğlenmek ve keyifli zaman geçirmek istiyoruz o halde oyuncuyu soğutan değil oyuna çeken aktiviteler geliştirilmesi en doğrusu olacaktır . Takdir yönetimin bizler sadece dile getiririz . Buna sen Ya da başkası müdahil olamaz . Muhatap alınan merci oyun yönetimi çünkü burada sen değil !

Alkoer

Üye
Kendi çıkarım için ne muhabbet yapacağım , oyunun dengesini bozduğu ve rahatsız olduğumuz bir şey olduğu için dile getiriyoruz ? Burda seni ilgilendiren bir durum söz konusu olmadığı için insanların eleştiri ve sorunlarına teknik destek ağzıyla cevap vermen etik değil . İkincisi oyun hakkında eleştiri ve oyuna yardımcı amaçlı problemleri dile getiriyoruz , ama asıl çıkarcı düşünen sensin , hoş bu SOULBOUND sana ne katıyor onu da Allah bilir Ya ama bu oyunu batıracaksa SOULBOUND batıracak merak etme sen ve senin gibiler de görecek . AH İÇİN birşey söylediğim olmadı bu zamana dek olmaz da . Başkalarının adına kafana göre konuşma . Oyunu beğeniyorum oynuyorum , gayet güçlü ve itemli Çarım var merak etme çar çapulcu muhabbeti değil bizimkisi . Oyunun oynanabilir olmasını sağlayacak şey çoğu kişininin dert yandığı konu SOULBOUND sistemidir . Sen kendi doğru bildiğin yanlışlarınla avunmaya devam edebilirsin . Madem bu oyuna vakit ayırıyor eğlenmek ve keyifli zaman geçirmek istiyoruz o halde oyuncuyu soğutan değil oyuna çeken aktiviteler geliştirilmesi en doğrusu olacaktır . Takdir yönetimin bizler sadece dile getiririz . Buna sen Ya da başkası müdahil olamaz . Muhatap alınan merci oyun yönetimi çünkü burada sen değil !
12 tane mesajının tamamı soulbound hakkında. Enes in pazar la ilgili yazısına bile hemen soulbound muhabbeti yapmışsın.

Kaç tane anket yapıldı hepsinde soulbound kalkmasın sonucu çıktı inatla çoğu oyuncu kalksın istiyor diyorsun.

Senin ve benim aramda hiç bir fark yok. Oyuncu olarak ikimizde eşitiz.

Ama siz ısrarla 12 mesajınızın tamamımda aynı lafı söyleyip diğer oyunculara yanlış bir algı yaratıyorsunuz.

Hangi oyunda tecrübe ettiniz soulbound un oyunu bitirdiğini? Acaba tecrübelerinize dayanarak anlatırmısınız bize?

Alkoer

Üye
1. ah sistemi hakkında hiçbir mesajım veya yorumum yok .Alkoler yönetime boş yere yalakalık yapan birisi fakat. Soulbond oyunun sonunu getiriyor. Son mesajımda bu olsun.
@Dzamarie bak diğer arkadaşında geldi. Forum hesabını sadece soulbound için açmış bir arkadaş daha.

O da aynı senin gibi çok oyun oynamış soulbound sisteminin oyunu bitirdiği.

omertaa

Üye
gerçekten şu forumdaki nadide kader kurbanı birisin o yüzden sana laf anlatmakla ugrasmıcam :) @Alkoer

Son düzenleme:

Alkoer

Üye
gerçekten şu forumdaki nadide kader kurbanı birisin o yüzden sana laf anlatmakla ugrasmıcam :) @Alkoer
Dostum ben 38 yaşında gayet olgun biri olduğum için laf anlatmaya bıkmam.

Bazı insan 1 kerede öğrenir bazı insan 10 kerede. Size faydam olacaksa 10 kere anlatırım sorun yok.

Sana ve arkadaşına söyledim bana örnek gösterin soulbound un bitirdiği bir oyun. Bende sizden taraf olayım.

Soulbound olmayan oyuna örnek sizinde çok iyi bildiğiniz KINAYT tır. Soulbound olmayınca oyuncudan çok farmcı olan bir oyun haline geldi yıllar içerisinde. Parayı basan adam sizi 1dk da aldığı itemle ezer geçer. Sonra itemleri satar. Yarın canı isterse yine gelir yine ezer.

Burda bu olayın önüne geçiyor soulbound tam anlamıyla olmasada. Soulbound kalktığı anda KINAYT tan ne farkı olacak Rise ın?

Nodar

Üye
Soulbound kalkar, oto atak gelirse bu oyunun diğer oyundan farkı tam olarak ne olacak? Sadece mağaza ürünleri mi? Neden Rise Online oynayalım? Neden diğer tarafı oynamayalım? Yılın belirli zamanlarında özel etkinlikler ile soulbound kalkmasını kabul edebilirim ama mağazada satılan bir eşya ile bu bağın kalkmasını kabul edemem. Nitekim mağaza ürünlerinin açıklandığı gün böyle bir eşya vardı. Oyunculardan gelen tepkiler ve istemiyoruz yorumlarına karşılık kaldırıldı.

Ayrıca ilk zamanlar soulbound sistemi bastığın eşyanın direkt üstünde kitlenmesiydi bu oyunda. Daha sonra oyunculara esneklik tanıması açısından giyildiğinde bağ oluşmaya başladı. Bu da en azından oyun içi ticaret olarak oyunculara esneklik sundu. Oyuncu profilimiz dünya MMORPG oyun tarzına alışık değil, ama alışmak zorunda. Yoksa her 6 ayda bir yeni sunucu gelir ve maddi kazançlı diğer oyuna dönmeye başlar. İstemeyenler olarak bunu istemiyoruz zaten.

Oyuna milyarlar gömen kişilere karşı ufak bir önlem. Gel gelelim dünyanın çoğu top MMO'sunda bu sistem bulunur. Oyuncular oyunun ticarethaneye dönmesini istemediği için bu sistemi savunuyor zaten. Oyun, oyun olduğu için oynanır. Ev geçindirmek, eşya basıp satarak kâr elde etmek için değil. Dünyanın her yerinde bu böyle ama ne yazık ki Türkiye'de değil. Biz kısayoldan nasıl para kazanır, nasıl bastığımız itemi milyarlara satarız derdindeyiz. Kasmayın dostlar, gideceğim diyen herkes burada daha gittiklerini maalesef göremedik.

Velhasıl kelam soulbound iyidir, eşyanın değerini anlar ona göre oynarsın işte. Üzülmeyin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt