İşte yanlışın burda güzel kardeşim sen benim üstümdeki itemleri nerden biliyorsun?Piyasa değerine göre 9k.. Koreli farmcılar gibi günde 20 saat farm yapan veya yapmıyorsundur bilmiyorumda. Oyunda tek bir parça soulbond itemi olmayan birinin geçipte şuan bana yorum yapması bile acizce bi davranış.
Gördüğüm kadarıyla oyunda zevk alamayıp forumda herkesin açtığı konuya toksik yorum yapan birisisin , bundan vazgeç güzel kardeşim
Şimdi sana görev chitinlerinle iyi oyunlar diliyorum)
Gelde bunu konuyu açan arkadaşa anlat.Soulbound'ın kalkması demek oyuncu kaybı ve oyun ekonomisinin saçmalaması demek. Soulbound kalmayacak (denildiği gibi), kalkmamalı
Etkinlik olayı düzeltilirMerhabalar ,öncelikle oyun yönetimini sadece seviyeli bir şekilde aklıma gelen konularda yapıcı bir eleştri yapmak istiyorum.
1-) Lütfen açtıgınız etkinliklerde artık bir sorun yaşanmasın crystal forces açtınız yüzlerce kişi bugda giremiyor.Ticketlere sadece biz yeni bir oyunuz halledicez diyorsunuz 1 haftadır giremeyen insanlar var ve halen giremiyorlar. Bu insanlara herhangi bir telafi yöntemide sunmuyorsunuz.
2-) Soulbond getirdiniz itemler kitlendigi için kimse ne item alabiliyor nede satabiliyor. Bir insan bir charına yatırım yapıp veya farm yapıp 3*5 parça bir item yaptıgı zaman arkadaşları hadi birazda şu class ı oynayalım dedigi zaman kitleniyor kalıyor. Bütün emegi çöp olup gidiyor.Sizler bu şekilde tl nin önüne geçmiyor ,aksine daha çok pazarcılara para kazandıyor onları besliyorsunuz. Nihai oyuncu gene zorluklarla baş başa kalıyor.
3-) Nft karakter diye bir olay getirdiniz ellerinize sağlık ,fakat illa metamask açmamız gerekiyor , Yav kardeşim biz broker veya trader değilizki .Bizi neden bir coin in içine çekmeye çalışıyorsunuz.Bizler sadece oyun oynayan insanlarız.Tamam oyunun kendi coin 'i olabilir bunu değerlendirmek isteyede bilir. Fakat coin dünyasıyla hiçbir ilgisi olmayan kitleyi neden buna çekmeye çalışıp uğraştırdıkça uğraştırıyorsunuz. Hadi onuda geçtik tek parça item degilde adam tüm itemlerini verebilsin oynayacaksa oynasın , oynamayacaksa bıraksın . 3 gün sonra gelmek isterse gene gelir.
4-) Yaptığınız etkinlikler ve organizasyonlar sadece
1. gün bul bakalım
2. gün yap bakalım
3. gün bak bakalım
4. gün zart bakalım
5. gün %25 exp event . Gerçekten vizyon olarak bu kadar dar düşünmemeniz gerekiyor. Yapacagınız eventlardan insanların 3*5 parça item yapması .Sürekli dediginiz mmo denge işidir ya hani ,onu inanın sarsmaz.Ki classlar arasında bu kadar dengesizlikler varken hiçbirşey olmaz.
Lütfen bu yapıcı eleştrilerimi silmeyiniz ve yönetim artık oyuncuların daha özgür bir şekilde oyun oynayabilmesi için düşünsünler.
Sen oyun içi nickini versene burdan daha fazla polemik yapma benimle .Gelde bunu konuyu açan arkadaşa anlat.
9k TL ye aldığı silahı satamıyormuş. Çok acil kalkması lazımmış soulbound sisteminin.
benim burda oyun içi nickimde koreli oyunda ares serverinde ki nickimde , wow, d3 , poe deki nickimde aynı.Sen oyun içi nickini versene burdan daha fazla polemik yapma benimle .
çöp etmen gerkmiyor soulbound itemlarını hesabında boş bir karakter açıp karakteri nft ye çevirip satabiliyorsun diye biliyorumBuradaki kişileri tanımam etmem , güzel kardeşim aldıgın itemin üzerine biraz daha para koyup daha iyisini alman daha güzel değil mi ?
Sanırım sende soulbond item olmadığı için onları geliştirebilmenin önemini bilmiyorsun . Elinde +7 hatred varsa daha iyisini yapman için 9k lık itemi çöp etmen gerekiyor.
Lütfen forumda yaptıgın her yorumda toksik konusmalar yapıp boşa zaman harcatma.
Elindeki 4 gb lik itemi geç nft bas 550 tl e güzel kardeşim o zamançöp etmen gerkmiyor soulbound itemlarını hesabında boş bir karakter açıp karakteri nft ye çevirip satabiliyorsun diye biliyorum
sende hiç bir şeyi beğenmiyorsun amaElindeki 4 gb lik itemi geç nft bas 550 tl e güzel kardeşim o zamanNasıl çöp olmuyor bana açıkla lütfen.
Müneccim mi oldun ? Nereden biliyorsun birkaç arkadaşı olduğunu ? Biz ve bizim gibi birçok insan da bu durumdan müzdarip. Şu yönetim yalakalığı yapmayı bırak artık , her eleştiride insanlara akıl veriyorsun .Bunca insan dediğin sen ve senin birkaç arkadaşın. Arada bir gelip soulbound konusu açıp gidiyorsunuz.
Bu kadar zamanda soulbound kalkmadan rahatça farm yapıp istediğin itemi alabilirdin.
Dostum mouse (fare) dediğimiz cihazın sol düğmesine senin profil resmi üzerine tıkladığım zaman senin hangi konulara mesaj yazdığını görebiliyorum.Müneccim mi oldun ? Nereden biliyorsun birkaç arkadaşı olduğunu ? Biz ve bizim gibi birçok insan da bu durumdan müzdarip. Şu yönetim yalakalığı yapmayı bırak artık , her eleştiride insanlara akıl veriyorsun .
Kendi çıkarım için ne muhabbet yapacağım , oyunun dengesini bozduğu ve rahatsız olduğumuz bir şey olduğu için dile getiriyoruz ? Burda seni ilgilendiren bir durum söz konusu olmadığı için insanların eleştiri ve sorunlarına teknik destek ağzıyla cevap vermen etik değil . İkincisi oyun hakkında eleştiri ve oyuna yardımcı amaçlı problemleri dile getiriyoruz , ama asıl çıkarcı düşünen sensin , hoş bu SOULBOUND sana ne katıyor onu da Allah bilir Ya ama bu oyunu batıracaksa SOULBOUND batıracak merak etme sen ve senin gibiler de görecek . AH İÇİN birşey söylediğim olmadı bu zamana dek olmaz da . Başkalarının adına kafana göre konuşma . Oyunu beğeniyorum oynuyorum , gayet güçlü ve itemli Çarım var merak etme çar çapulcu muhabbeti değil bizimkisi . Oyunun oynanabilir olmasını sağlayacak şey çoğu kişininin dert yandığı konu SOULBOUND sistemidir . Sen kendi doğru bildiğin yanlışlarınla avunmaya devam edebilirsin . Madem bu oyuna vakit ayırıyor eğlenmek ve keyifli zaman geçirmek istiyoruz o halde oyuncuyu soğutan değil oyuna çeken aktiviteler geliştirilmesi en doğrusu olacaktır . Takdir yönetimin bizler sadece dile getiririz . Buna sen Ya da başkası müdahil olamaz . Muhatap alınan merci oyun yönetimi çünkü burada sen değil !Dostum mouse (fare) dediğimiz cihazın sol düğmesine senin profil resmi üzerine tıkladığım zaman senin hangi konulara mesaj yazdığını görebiliyorum.
Sen ve senin gibi ( belki de arkadaşların) birkaç kişi ara ara gelip soulbound ve AH sistemi hakkında ağlanıp sızlanıyorsunuz.
Oyun hakkında hiçbir yapıcı eleştiriniz yada bir oyuncuya yardım amaçlı gönderiniz yok.
Hep kendi çıkarınız için soulbound ve AH muhabbeti yapıyorsunuz.
12 tane mesajının tamamı soulbound hakkında. Enes in pazar la ilgili yazısına bile hemen soulbound muhabbeti yapmışsın.Kendi çıkarım için ne muhabbet yapacağım , oyunun dengesini bozduğu ve rahatsız olduğumuz bir şey olduğu için dile getiriyoruz ? Burda seni ilgilendiren bir durum söz konusu olmadığı için insanların eleştiri ve sorunlarına teknik destek ağzıyla cevap vermen etik değil . İkincisi oyun hakkında eleştiri ve oyuna yardımcı amaçlı problemleri dile getiriyoruz , ama asıl çıkarcı düşünen sensin , hoş bu SOULBOUND sana ne katıyor onu da Allah bilir Ya ama bu oyunu batıracaksa SOULBOUND batıracak merak etme sen ve senin gibiler de görecek . AH İÇİN birşey söylediğim olmadı bu zamana dek olmaz da . Başkalarının adına kafana göre konuşma . Oyunu beğeniyorum oynuyorum , gayet güçlü ve itemli Çarım var merak etme çar çapulcu muhabbeti değil bizimkisi . Oyunun oynanabilir olmasını sağlayacak şey çoğu kişininin dert yandığı konu SOULBOUND sistemidir . Sen kendi doğru bildiğin yanlışlarınla avunmaya devam edebilirsin . Madem bu oyuna vakit ayırıyor eğlenmek ve keyifli zaman geçirmek istiyoruz o halde oyuncuyu soğutan değil oyuna çeken aktiviteler geliştirilmesi en doğrusu olacaktır . Takdir yönetimin bizler sadece dile getiririz . Buna sen Ya da başkası müdahil olamaz . Muhatap alınan merci oyun yönetimi çünkü burada sen değil !
@Dzamarie bak diğer arkadaşında geldi. Forum hesabını sadece soulbound için açmış bir arkadaş daha.1. ah sistemi hakkında hiçbir mesajım veya yorumum yok .Alkoler yönetime boş yere yalakalık yapan birisi fakat. Soulbond oyunun sonunu getiriyor. Son mesajımda bu olsun.
Dostum ben 38 yaşında gayet olgun biri olduğum için laf anlatmaya bıkmam.gerçekten şu forumdaki nadide kader kurbanı birisin o yüzden sana laf anlatmakla ugrasmıcam@Alkoer