toliconam53
Üye

65 level sıralamada olan oyuncular bile bu lanet slota gelmiş afk macroya bırakarak para kasmaya başladılar. Yeni oyuncu olarak slotlarda yer bulamıyoruz bu illegal program kullanan insanlar yüzünden gerçekten rezillik.
Ek :
Gerekli şikayet ilgili yerlere iletildi zaten siz neden bütün clanı bu konunun altına toplayıp konuyu kirletiyorsunuz? Bu konunun açılma sebebi başlıktan anlaşılamıyor herhalde Türkçe dersi ister misiniz? Bu ssde 1 tane oyuncunun mu adı gözüküyor anlamadım? Yaptığınız hiçbir açıklama 65 level adamın neden bu slotta olduğunu açıklayamaz değil mi?
1 tane clan arkadaşı yok ptde yardım ediyor olamaz
Herhangi bir ks parti yok ksye yardım etmeye gelmiş olamaz.
Slot 5 kişiyle bile çatır çatır dönüyor zaten
Hagard gibi boş slotu olan bir harita varken bu adam neden burda 65 levelda?
Geriye tek bir açıklama kalıyor macro ile gold kasıyor atakları slot çıkar çıkmaz kesintisiz bir şekilde yapıyordu 15 dakika boyunca bir insan elini kaldırıp hiç terini silmez herhalde? Şüphelendiğim için ve yakındığım için bir konu açtım akbaba gibi bütün "WTF" clanını toplayıp hakaret etmeye başladınız. Alın oyununuzu tek başınıza oynayın bowlda sinek avlarsınız artık.
Ek :
Gerekli şikayet ilgili yerlere iletildi zaten siz neden bütün clanı bu konunun altına toplayıp konuyu kirletiyorsunuz? Bu konunun açılma sebebi başlıktan anlaşılamıyor herhalde Türkçe dersi ister misiniz? Bu ssde 1 tane oyuncunun mu adı gözüküyor anlamadım? Yaptığınız hiçbir açıklama 65 level adamın neden bu slotta olduğunu açıklayamaz değil mi?
1 tane clan arkadaşı yok ptde yardım ediyor olamaz
Herhangi bir ks parti yok ksye yardım etmeye gelmiş olamaz.
Slot 5 kişiyle bile çatır çatır dönüyor zaten
Hagard gibi boş slotu olan bir harita varken bu adam neden burda 65 levelda?
Geriye tek bir açıklama kalıyor macro ile gold kasıyor atakları slot çıkar çıkmaz kesintisiz bir şekilde yapıyordu 15 dakika boyunca bir insan elini kaldırıp hiç terini silmez herhalde? Şüphelendiğim için ve yakındığım için bir konu açtım akbaba gibi bütün "WTF" clanını toplayıp hakaret etmeye başladınız. Alın oyununuzu tek başınıza oynayın bowlda sinek avlarsınız artık.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: