Macro programlarına çare artık

toliconam53

Üye
65 level sıralamada olan oyuncular bile bu lanet slota gelmiş afk macroya bırakarak para kasmaya başladılar. Yeni oyuncu olarak slotlarda yer bulamıyoruz bu illegal program kullanan insanlar yüzünden gerçekten rezillik.

Ek :
Gerekli şikayet ilgili yerlere iletildi zaten siz neden bütün clanı bu konunun altına toplayıp konuyu kirletiyorsunuz? Bu konunun açılma sebebi başlıktan anlaşılamıyor herhalde Türkçe dersi ister misiniz? Bu ssde 1 tane oyuncunun mu adı gözüküyor anlamadım? Yaptığınız hiçbir açıklama 65 level adamın neden bu slotta olduğunu açıklayamaz değil mi?
1 tane clan arkadaşı yok ptde yardım ediyor olamaz
Herhangi bir ks parti yok ksye yardım etmeye gelmiş olamaz.
Slot 5 kişiyle bile çatır çatır dönüyor zaten
Hagard gibi boş slotu olan bir harita varken bu adam neden burda 65 levelda?
Geriye tek bir açıklama kalıyor macro ile gold kasıyor atakları slot çıkar çıkmaz kesintisiz bir şekilde yapıyordu 15 dakika boyunca bir insan elini kaldırıp hiç terini silmez herhalde? Şüphelendiğim için ve yakındığım için bir konu açtım akbaba gibi bütün "WTF" clanını toplayıp hakaret etmeye başladınız. Alın oyununuzu tek başınıza oynayın bowlda sinek avlarsınız artık.

Ekli dosyalar

• 12-min.png
    12-min.png
    2.4 MB · Görüntüleme: 307
Son düzenleme:

Schurft

Üye
65 level sıralamada olan oyuncular bile bu lanet slota gelmiş afk macroya bırakarak para kasmaya başladılar. Yeni oyuncu olarak slotlarda yer bulamıyoruz bu illegal program kullanan insanlar yüzünden gerçekten rezillik.
selam sana toliconam53, charın sahibiyim ve halen aktif slotu dönmekteyim. Ziyarete açık. neden gizledigi belirsiz ama, Konuyu açan arkadaşın nicki '' SameOldWar ''. karakteriniz gibi ruhunuzun eksikliğinden kafanızı vuracak dağ arıyorsunuz. çek şu charını slottan, üzerimize sıçramasın. :coffee:

toliconam53

Üye
O zaman bize 65 levelda neden o slotta olduğunu yada sağa sola neden rastgele saldırdığını da açıklayabilirsin değil mi? Şuanda senin gibi macro kullanan insanlar yüzünden ben xp partilerde yer bulamıyorum ve oyundan çıkmak zorunda bırakılıyorum 1 tane GM'de gelip o slotları gezip cezai işlem uygulamıyor nerde adalet?

Zasa

Üye
Başlıcam yeni oyuncu dalganıza artık, yeni oyuncu yeni oyuncu diye diye su oyunu hakkıyla oynayan adam kalmayacak elinizde

BECOMEaGOD

Üye
O zaman bize 65 levelda neden o slotta olduğunu yada sağa sola neden rastgele saldırdığını da açıklayabilirsin değil mi? Şuanda senin gibi macro kullanan insanlar yüzünden ben xp partilerde yer bulamıyorum ve oyundan çıkmak zorunda bırakılıyorum 1 tane GM'de gelip o slotları gezip cezai işlem uygulamıyor nerde adalet?
illegal programı göremedim ben sen nasil tespit ettin bu kadar net konuşabiliyorsun senin çarınla o adamın çarı incelemeye girse senin çarın o adamın çharı önünde diz çöker tövbe ister :D

Schurft

Üye
pardon siz kimsiniz? sana neyi açıklıcam minik kardeşim, ben sootsayer slotu dönüyorum. sen xp mi arıyosun bulamıyo musun oyundan mı çıkıyosun benim hiç ilgilimi çekmiyor, 2 gram insan olsaydın küfür etmeden önce xp'e ihtiyacım var diyip yardım isteseydin şuan charını oturtmuş keyfindeydin. ağlayacaksan hiç zevkli olmaz

Maximiliantr

Üye
Adamlar ks gelmiştir, sende SS alıp Macro iftirası atıyor olabilirsin ben tanımam etmem, lunaskarım zaten ama bu tip şeyler forumu çöpe çeviriyor. Macroysa raporlar neden foruma konu açıyorsun ki.

Schurft

Üye
Adamlar ks gelmiştir, sende SS alıp Macro iftirası atıyor olabilirsin ben tanımam etmem, lunaskarım zaten ama bu tip şeyler forumu çöpe çeviriyor. Macroysa raporlar neden foruma konu açıyorsun ki.
ben slot dönerken lowlevel herkesi partime alıp kasarken, onun küfürleri yüzünden bu pastadan kendine pay çıkaramaması karın ağrısı başka bir şey değil. sinekte ufaktır işte ama neyse

toliconam53

Üye
3-5 tane clan arkadaşını toplamış konuyu kirletiyorsunuz 65 levelda neden bu slotta bu adam hala cevap alamadım?

toliconam53

Üye
Başlıcam yeni oyuncu dalganıza artık, yeni oyuncu yeni oyuncu diye diye su oyunu hakkıyla oynayan adam kalmayacak elinizde
Yeni oyuncu olmadan sürekliliği nasıl sağlıyacaksınız? 3-5 ay sonra bowlda sinek avına çıktığında buraya gelip player bulamıyoruz diye konu açıp ağlama.
illegal programı göremedim ben sen nasil tespit ettin bu kadar net konuşabiliyorsun senin çarınla o adamın çarı incelemeye girse senin çarın o adamın çharı önünde diz çöker tövbe ister :D
İllegal program olduğu çok rahat bir şekilde anlaşılıyor yorum yapmadan önce gidip inceleyebilirsin 65 level ile 49 level birini karşılaştırman zaten yancı biri olduğunun göstergesi diz çökmek ancak sizin gibi yancı yalakacılara özel bir şey olmalı bana göre değil kusura bakma.
Foruma açma sebebim soothsayer slotundaki bu adaletsizliğin artık giderilmesi 1 tane Allah'ın kulu gelipte şu slotları kontrol etmiyor resmen göz yumuluyor bu duruma. Bu adamı hedef seçmemin sebebi ise çok basit ortada ks filan yok olsaydı 2 parti lideri yada 13-14 kişi filan olurdu değil mi? (Matematiğin yoksa yada görme problemi yaşıyorsan yardımcı olabilirim). 65 levelda bile bu slotta olmasının ve illegal bir şekilde ezik skill ile atak yapmasının bir sebebi var oda macro ile para kasmak.
ben slot dönerken lowlevel herkesi partime alıp kasarken, onun küfürleri yüzünden bu pastadan kendine pay çıkaramaması karın ağrısı başka bir şey değil. sinekte ufaktır işte ama neyse
O yüzden pt benide alır mısın dediğimde önce nakit dedin? Açık açık taksi yapıyor resmen.
Bu adamın değilde, çomarlara bu kadar söz veren yönetimin eseri
Alıştınız zaten başka insanlara tepeden bakmaya hayatın her alanında yönetimle derdiniz bitmez çomar senin babandır.

toliconam53

Üye
ya sordugun soruda mantık, anlam, en ufak bir zeka kırıntısı yokki kardeşim cevap verelim, coin kasıyodur, yan charını kasıyordur, 6 tane adamın kasmasına yardım edip muhabbet ediyordur; sanane bundan illegal ne durum var, yani şuraya cevap yazarken harcadığım saniyelere yazık
Sen yancılık yapmayı bırak bi önce ondan sonra cevap verme hakkı doğar zaten. Bu partide bu adam olmasa bile diğeri macro. Bu parti olmasa bile yandaki parti macro anlatabiliyor muyum kafan alıyor mu? Konu başlığını okursan cevaba ulaşıcaksın saniyelerinde sende kalıcak :)

Schurft

Üye
Yeni oyuncu olmadan sürekliliği nasıl sağlıyacaksınız? 3-5 ay sonra bowlda sinek avına çıktığında buraya gelip player bulamıyoruz diye konu açıp ağlama.

İllegal program olduğu çok rahat bir şekilde anlaşılıyor yorum yapmadan önce gidip inceleyebilirsin 65 level ile 49 level birini karşılaştırman zaten yancı biri olduğunun göstergesi diz çökmek ancak sizin gibi yancı yalakacılara özel bir şey olmalı bana göre değil kusura bakma.

Foruma açma sebebim soothsayer slotundaki bu adaletsizliğin artık giderilmesi 1 tane Allah'ın kulu gelipte şu slotları kontrol etmiyor resmen göz yumuluyor bu duruma. Bu adamı hedef seçmemin sebebi ise çok basit ortada ks filan yok olsaydı 2 parti lideri yada 13-14 kişi filan olurdu değil mi? (Matematiğin yoksa yada görme problemi yaşıyorsan yardımcı olabilirim). 65 levelda bile bu slotta olmasının ve illegal bir şekilde ezik skill ile atak yapmasının bir sebebi var oda macro ile para kasmak.

O yüzden pt benide alır mısın dediğimde önce nakit dedin? Açık açık taksi yapıyor resmen.

Alıştınız zaten başka insanlara tepeden bakmaya hayatın her alanında yönetimle derdiniz bitmez çomar senin babandır.
inanılmaz... bu kadar boş bi adamla çatıştığıma inanamıyorum yazık kafana kardeş senin

Zasa

Üye
hayalimizde ki polemikler vs yaşadığımız polemikler

Zasa

Üye
güzel kardeşim hakaret bir kişiyi olmadığı bir durumla itham edersen ortaya çıkar, benimki tamamen durum tespiti

toliconam53

Üye
adam senden taksi parası istediyse sol üstte ticket bölümü var oraya yaz hemen atack ban yesin, iq suz asosyla
Daha önceki paylaşımlarınızdan bir tane pk videosu bulup gerçek kimliğinizi ortaya çıkardım zaten "WTF" clanı oyuncularısınız. Konumu arkadaşınızı savunmak için kirletmeye gelmişsiniz birinizin adı "BİLEMEZSİN" zaten. Ne kadar kirli bir clan olduğunuzu da bütün forum görmüş olsun.

toliconam53

Üye
güzel kardeşim hakaret bir kişiyi olmadığı bir durumla itham edersen ortaya çıkar, benimki tamamen durum tespiti
"WTF" clanı oyuncularına cevap vermiyorum artık kendi kendine çalıp oynayabilirsin. Bırakalım konudan bağımsız insanlar karar versin senin gibi yancılar değil.

BECOMEaGOD

Üye

Lütfen senden para istediği pm nin SS ni alip atarmısın, ne olursun foruma konu açacak kadar planlı hareket eden birisisin sonuç olarak böyle bir delilin SS ni almış olman gerekiyor ne olur at bu rezilliği görmek istiyorum , Atamıyacağını bilgiğim için devam ediyorum konuşmaya yeni oyuncu yeni oyuncuda sen neden yalan konusmaktan çekinmiyorsun yok para istedi yok illegal oyuncu vs vs diye bunlar için ticket sistemi var oyun içi veya dc üzerinden delillerinle birlikte video alarak güzel bir raporlama yapabilirsin , tepeden bakma konusuna gelincede anlamsız konular hakkında kanıtın olmadan yazılar yazarak insanları zan altında bırakmaya çalişan birisin seni dikkate alacak birşey göremiyorum , iyi oyunlar dilerim sana
Daha önceki paylaşımlarınızdan bir tane pk videosu bulup gerçek kimliğinizi ortaya çıkardım zaten "WTF" clanı oyuncularısınız. Konumu arkadaşınızı savunmak için kirletmeye gelmişsiniz birinizin adı "BİLEMEZSİN" zaten. Ne kadar kirli bir clan olduğunuzu da bütün forum görmüş olsun.
Kankacım aldığın resimde zaten adamın üstünde clan ismi yaziyor :D neden gömü bulmuş gibi sevindin ki :D

Zasa

Üye
bu kadar detaylı inceleme ve araştırman için seni tebrik ederim dostum, ama kolay bir yol söyliyim sana isimlerin üstünde kırmızı bir yazı daha var oraya bakarsan wtf yı yıne görebilirsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt