Öneri macronun üstüne çok gidilmesi magelerin bir baskısı sonucu mu ?

Lord

Üye
aga sen ne anlatıyorsun ya ben 3.parti yazılımı kullanmıyorum oyunda GENİE sistemi yok sen z mi iptal ettin sadece z mi yani sen macroumu kapatmadın ki sen sadece exp kasmamı engelledin makro hala var.... ŞU AN GERÇEKLEŞEN OLAY TAMAMEN MAHALLE BASKISIDIR 6 7 tane mage ekip yazsa zaten 50 100 kişi yapar e 50 100 tane mage yazınca oyun yöneticileri aaaa büyük bir kitle filan falan mageler yıllardır beri aglıyor ama ko dada böyle burdada böyle mageler oyunu serverı yöneten ekipler hem oyunun bütün parsasını alıyorlar bf, krowaz, felankor , csw bide geliyolar macro diye aglıyolar bilader hepimiz toplanak allah diyek ozaman bu magelere de rahat edelim
Katılıyorum hatta arttırıyorum.

Gökhan_

Üye
Oyun açıldığından beri dünyaları kazandılar makro ile, onu ne yapacağız?
ben makro ile 57 levele kastım, 50m e yakın para birikti ve bunu solo olarak yaptım.
1 aydır millet neler kastı haberin var mı ?

Daha da savaşmıyorum sizinle :D
benim 65 olma derdim yok, bu level bana yetiyor ama yeni gelenlerin işi zor, işçi gibi level kasacaklar.

evet yönetime sesleniyorum: MAKRO İLE KASTIM. yallah mesajlarınızı bekliyorum,
iyi oyunlar.
sen yalan söylüyorsun bu oyunda tek başına 57 ye kasamassın

Swissb

Üye
sen yalan söylüyorsun bu oyunda tek başına 57 ye kasamassın

bir ekibe bağlı değilim, o manada.
Girdiğim her pt de makroya bıraktım onlar da makroya bıraktı.
Hatta priest otomatik heal-buff atıyordu.
Dünyaları kastılar dünyaları :))

Gökhan_

Üye
bir ekibe bağlı değilim, o manada.
Girdiğim her pt de makroya bıraktım onlar da makroya bıraktı.
Hatta priest otomatik heal-buff atıyordu.
Dünyaları kastılar dünyaları :))
MAGELER NELERİ KASTI git baksana 60 levelden düşük mage varmı bak bakim mageler kaç m kastı 5 gb? 10 gb?

Gökhan_

Üye
ben niye bakıyorum, yönetim baksın :D aynı şeyi konuşuyoruz.
atı alan üsküdarı geçti, iyi oyunlar
aga birşey diyorsun karşılıgında cevap alınca neden ben niye bakıyorum filan gibi kaçak konuşuyorsun magelerin kaç gb kastıgını söyle de bilelim

Swissb

Üye
aga birşey diyorsun karşılıgında cevap alınca neden ben niye bakıyorum filan gibi kaçak konuşuyorsun magelerin kaç gb kastıgını söyle de bilelim
Banana magelerden kardeşim? Niye mageleri namusun gibi savunuyorsun banane magelerden.

JVS

Üye
Çok doğru bir sisteme geçildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gökhan_

Üye
Banana magelerden kardeşim? Niye mageleri namusun gibi savunuyorsun banane magelerden.
aga mageleri namusun, şerefin, haysiyetin hatta onurun gibi savunan sensin burda gelip yok ben macroyla kastım mastım diyip çoluk çocuk muhabbet yapıp okcuları kötülemeye çalışıyorsun üstelik basit bir yaklaşım ile magelerin şerefin gibi koruma onurun gibi filan....

Fuji

Üye
Macro macro diyenler velet değil, daha haklı bir oyun ortamı isteyen oyuncu kitlesidir. Uslübun gayet saçma bir tavır sergilemekte. Ayrıca bu kadar zamanın yoksa oyun için planlama yap ve o saatlere göre oyna sen. Bize göre de PC basında olmadan kasarken macrocu veletler bizim gibilerin PC basında zaman geçirip o zamanımıza yaptığı saygısızlıktır. Güzel çalışma daha sert önlemleri beklemekteyiz.

Gökhan_

Üye
Macro macro diyenler velet değil, daha haklı bir oyun ortamı isteyen oyuncu kitlesidir. Uslübun gayet saçma bir tavır sergilemekte. Ayrıca bu kadar zamanın yoksa oyun için planlama yap ve o saatlere göre oyna sen. Bize göre de PC basında olmadan kasarken macrocu veletler bizim gibilerin PC basında zaman geçirip o zamanımıza yaptığı saygısızlıktır. Güzel çalışma daha sert önlemleri beklemekteyiz.
exp kasıyoruz aga macro ile farm yapamazsın pk atamazsın exp kasarkende mageler kadar free kasamıyoruz. cz gidiyorum mageler bana tek atıyor ya 1200 canım var herif 1100 vuruyor hepsi 62 63 65 ben 120 200 vuruyorum yani eger burda bu macro olayı göze batıyorda onların damage farkı batmıyorsa sıkıntı var yani burda ya oyun bırakıalcak yada mage oynanacak bukadar

Dreamwalker

Üye
Hocam bu oyunda macro nun ustune bu kadar düşmeniz abartı ve olmaması gereken birşey herkes mage mi oynasın bu oyunda asas okcu warior oynamasın mı level kasması zor bu oyunda günler boyu saatlerce bilgisayar başında kalmamızı (EXP KASARKEN) beklemeniz saçma degilmi ben şu macro macro macro diyen neyin peşinde acaba ciddi anlamda bu exp kasarken bu macronun ustune bu kadar gidilmesi çok fazla insana oyunu bıraktıracak bunuda size söyleyim 3. parti yazılımı kullanmıyoruz beyler k0xp kullanmıyoruz bi sakin olun cz de pk da macro kullanılmıyo zaten neyin hainligi neyin öfkesi bu cidden yani günlerce pc başında elle kasabileceginize inanıyormusunuz tek tek mob keserek (MAGE DEGİLSENİZ EGER) mage degilseniz kasmak kolay degil 3 5 tane magenın macro ile ilgili açıklamalarını dikkate alıp macronun ustune bu kadar gitmek magelerin gazına gelip popülizmin kurbanı olmaktır rise online ekibi umarım popülizm kurbanı olmaz ve macronun üstüne 3. parti yazılımı olmadıgı sürece bu kadar üstüne düşmez...
Bu gizli bilgiye nerden ulaştın? Evet, Rokosoft çalışanlarının hepsi gizli bir mage tarikatina üye ve ondan ötürü makro yasak.

Fischer

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Bu kuralı ihlal eden oyunculara, oyun kuralları gereği ceza uygulanacaktır.

Gökhan_

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Bu kuralı ihlal eden oyunculara, oyun kuralları gereği ceza uygulanacaktır.

benim mouse mun özelligi 3.parti yazılımı ise kapat bunu benim kendi mousemın tusunumu kapatayım ben ozaman gidip logitech firmasıyla bir yazışma gerçekleştirilmesi gerek mouse driverınız 3.parti yazılımı sayılıyor dersiniz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt