Öneri macronun üstüne çok gidilmesi magelerin bir baskısı sonucu mu ?

Gökhan_

Üye
şuanda
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Bu kuralı ihlal eden oyunculara, oyun kuralları gereği ceza uygulanacaktır.

şuanda macrosuz bile elle z skill yapınca z kapanıyor cidden eksik bir yama yaptınız farkına umarım ivedilikle varırsınız.

cengiz93

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Bu kuralı ihlal eden oyunculara, oyun kuralları gereği ceza uygulanacaktır.

uygula abi ceza tonca video var bende. elle kasan adama neden dert oluyorsun

Gökhan_

Üye
mantık dışı bir hareket makro kullananı banla geç. kardeşim ozaman bize ne dokunuyorsun . o mageleri zaten destekleyip slotlarına 200k exp veren babalar yönetim değilmiydi 65 lv zaten adamlar farmdalar full . bütün itemler magelerde şimdi warriorlarda. gariban priest le rogue napacak çok merak konusu
aynen öyle makro kullananı banla kardeşim 2 gün 3 gün ban at gerekirse süresiz at normalde de z skill yaparkende kapatıyor artık z yi ilginç bir olay

Fuji

Üye
Gayet başarılı bir çalışma daha sert önlemler bekliyoruz macro için. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Fuji

Üye
Veya donanım özelliği diyor farketmen lazım :)

Gökhan_

Üye
tamam kardeşim siz devam edin ben günde 20 saat ex kasamam oyunun %75 i gibi yeterli zamanım yok ben ex kasıp pk cıkarız oynarız işten gelince diye başladım. lakin alınan bu önlem bakın ben macro serbest olsun demiyorum ama çok fazla önlem alınmaz çünkü oyunda cidden level zor kasılıyor

meraklimahmut

Üye
Yahu zaten diğer oyunun sonunu ne getirdi? Hadi sonunu demeyelim de bizleri o oyundan uzaklaştırıp buralara getirip birleştiren sebepler neydi? Bu konu nezdinde söyleyeyim; Macro-Genie. Yani emeksiz yemek oldu, affedersiniz çokta kötü oldu.

Bakın aynı kafadasınız; "Atı alan üsküdarı geçti". Sayın insan evlatları, MMORPG bu, burada hiçbir zaman atıp alan üsküdarı geçemez. O zaman oldu olacak oyunu ilk hafta kayıta açsınlar sonra bir daha kayıt yapılamasın. Sonuçta oyuna 1 ay sonra başlayan adam diyecek ki "ohooo atı alan üsküdarı geçmiş" yada tutup ben şimdi bilmem kaç yıllık WoW denemek istesem yine boşuna mı kürek çekmiş olacağım.

Allah aşkına aklınızı başınıza devirin. Şahsi isteklerinizi ortama imkana bakmadan isteyip duruyorsunuz ve akla mantığa yatmaz şekilde dillendiriyorsunuz. Bende çalışıyorum aktif olarak. Ne yapmam lazım oyuna durmadan bir şeyler mi dayatmam lazım. Hadi her şeyi geçtim ne olacak 65 olunca 10 günde. Elime ne geçecek ya. Biri bana izah etsin. Hemen PVP yapalım, tamam yapalım da bunun da bir sonu var. EndGame'e ulaştıktan sonra PK atmakta sıkıcı hale gelecek, en azından belli süre sonra bu kadar bir taraflarını yırttığına değmeyecek. Git 20 gün sonra 60 oluver, o andan itibaren dahil ol oyuna, ne var bunda.

presto_86

Üye
Makronun kalktığı çok iyi oldu partiye giriyorum herkes full afk ne ala emek yoksa gidin cs go oynayın kafanız dağılsın yönetimi tebrik ediyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt