Öneri Madem Yeni Arayüz'ü bu kadar sıkıntılı ;

TheUprising

Üye
Bundan iki yıl önce ilk alpha açıldığında böyle saçbaş yolduran cinsten can sıkıcı bir bug ile karşılaşmadık , buna bütün alpha oyuncuları eminimki katılıyordur.
Madem bu kadar sorunlu ve oyunun kalitesini resmen baltayan bir arayüz var , Yeni arayüz düzeltilene kadar alphadaki arayüzü kullanmaya gidin ?
1653908817675.png

KhanConqueroR

Üye
Kesinlikle en azından rahatlıkla adamı tutup heal atabiliyordum. O zaman sadece objelere yakınken skiller işlemiyordu

SessizCogunlugunSesi

Üye
Ben oynamadım ama gayet hoş duruyor.Düz bi arazi, ne güzel şimdiki oyunda her yer dağ,taş,ağaç,obje wss hele Death walley okçu aynayan birisi olarak hiçde iyi değil.üstelik bunlar pc yi de zorlayan faktörlerden biri daha sade olmalı.

Son düzenleme:

Embriyo

Üye
Alfa zamani daha sorunsuz oynadık. Nerdeyse hergun bilgilendirme yapılırdı. Şunu şunu halletik şunlar üzerinden calisiyoruz denirdi. Sayfalarca yama gelirdi. Görsellik yeni oyunlara taş çıkaracak nitelikteydi. SS alır paylaşırdik. Arka plan resmi yapardık.

O gorsellikten eser yok şuanda. Optimizasyon kaynaklı olsa gerek... PC si iyi olanlar için aynı detaylar oyuna eklenebilse güzel olurdu.

O zmnlar her patchten sonra bozuldu kapatalım döngüsü de yoktu.

Alkoer

Üye
şimdiki arayüzü hangi tester veya developer daha iyi diye oyuna entegre etti acaba. aklım almıyor.

yapımcı ekibin başı nasıl sorunlarla meşgul acaba anlayamıyorum. şuan beta aşamasındaki patche dönsek ben kabul ederim.

oyunu oynayabilmek için gerekli olmazsa olmaz mekanikler çalışmıyorken hala görsel öğeler üzerine çalışılıyor. tabi yanında gb piyasasını etkileyecek pot fiyatlarıda unutulumuyor.

Marceline

Üye
Alfa zamani daha sorunsuz oynadık. Nerdeyse hergun bilgilendirme yapılırdı. Şunu şunu halletik şunlar üzerinden calisiyoruz denirdi. Sayfalarca yama gelirdi. Görsellik yeni oyunlara taş çıkaracak nitelikteydi. SS alır paylaşırdik. Arka plan resmi yapardık.

O gorsellikten eser yok şuanda. Optimizasyon kaynaklı olsa gerek... PC si iyi olanlar için aynı detaylar oyuna eklenebilse güzel olurdu.

O zmnlar her patchten sonra bozuldu kapatalım döngüsü de yoktu.
O zamanlar üzümlü kekim @Mergen vardı aradaki fark bu olmalı o ne zaman gitti işler bir türlü düzelmedi.

FarukMeryem

Üye
şu güzelim party barını ne hale getirdiler şuan kullanılan party bar eciş bücüş bişey karakterleri gösteren simgeler bile daha güzel

JaxSui

J
şimdiki arayüzü hangi tester veya developer daha iyi diye oyuna entegre etti acaba. aklım almıyor.

yapımcı ekibin başı nasıl sorunlarla meşgul acaba anlayamıyorum. şuan beta aşamasındaki patche dönsek ben kabul ederim.

oyunu oynayabilmek için gerekli olmazsa olmaz mekanikler çalışmıyorken hala görsel öğeler üzerine çalışılıyor. tabi yanında gb piyasasını etkileyecek pot fiyatlarıda unutulumuyor.
Burhan bey ilgileniyor UI ile.

mmtakiff06

Üye
efsane böyle bir güzellik yok !
alphadaki günleri değişmem bu günlere vallahi daha akıcıydı

Alkoer

Üye
Burhan bey ilgileniyor UI ile.
kimin ilgilendiği önemli değilki dostum.

oyunun alpha daki UI si çok daha stabil çalışan bir sistem. şuanki UI özellikle party bar tam bir felaket.

şuan herhangi seviyede bir oyuncuya sorsanız eski party barın daha iyi olduğunu söyler. ama buna rağmen neden yeni party bar a geçilmiş ?

benim görüşüm altta teknik bir sorun olabilir ama bu teknik sorun nasıl bir durum ki stabil olmayan bir party bara geçmeyi mecbur kılabilir. tester ve developer lar görmemiş derken burda espiri yapıyorum. tabiki görmüşlerdir bu party barın sorunlu olduğunu. buna rağmen neden bu değşiklikl yapıldı ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt