Öneri Madem Yeni Arayüz'ü bu kadar sıkıntılı ;

JaxSui

J
kimin ilgilendiği önemli değilki dostum.

oyunun alpha daki UI si çok daha stabil çalışan bir sistem. şuanki UI özellikle party bar tam bir felaket.

şuan herhangi seviyede bir oyuncuya sorsanız eski party barın daha iyi olduğunu söyler. ama buna rağmen neden yeni party bar a geçilmiş ?

benim görüşüm altta teknik bir sorun olabilir ama bu teknik sorun nasıl bir durum ki stabil olmayan bir party bara geçmeyi mecbur kılabilir. tester ve developer lar görmemiş derken burda espiri yapıyorum. tabiki görmüşlerdir bu party barın sorunlu olduğunu. buna rağmen neden bu değşiklikl yapıldı ?
Burhan bey ' paint ile çizilmiş gibi bir UIdan kurtardım sizi demişti bir defasında discordda. :). Onun alanı belki bunu çizmek. Dev ler entegre edememiş olabilir. Ama yine de parti barının alfadaki gibi büyük yazılarla böyle olmasını isterdim. Belki söyleyeceği bir kaç cümle vardır ?

@Justice

Be

TheUprising

Üye
Burhan bey ' paint ile çizilmiş gibi bir UIdan kurtardım sizi demişti bir defasında discordda. :). Onun alanı belki bunu çizmek. Dev ler entegre edememiş olabilir. Ama yine de parti barının alfadaki gibi büyük yazılarla böyle olmasını isterdim. Belki söyleyeceği bir kaç cümle vardır ?

@Justice

Be
Dostum Yeni UI nin direkt olarak kullanıldığı bir başka oyun biliyorum , bak direkt olarak aynı arayüz , bizi kurtarmak istediği paint ile çizilmiş şey daha özgün ve daha stabil çalışan birşeydi gerçekten anlam veremiyorum

Lolgamelol2

Üye
party barı zaten çok kötü minnacık canlar o kadar küçük cizilmiş ki biz görmeyelim diye galiba

Şimdi diyecekler o zaman diğer büyük olan Party barını kullan ondada adamlarım manasını göremiyoruz.

bekirdemirr92

Üye
Alphadaki arayüz şimdikine göre çok klasik ve ilkel duruyor. Sorunları mutlaka düzelteceklerdir.

RhaegaN

Üye
Arayüz ve lag yüzünden oyunu bıraktım hesapta 2700 cash kaldı bari satayım

RhaegaN

Üye
İşin kötü yanı aksiyon anında arayüz göze çarpmıyor gereksiz saydam mapla bir oluyor bildiğiniz göz alılır dedik hala alışmadı

TasKER

Üye
problemler hallolur diye umuyorum , arayüz fena değil az fixleseler

TheUprising

Üye
problemler hallolur diye umuyorum , arayüz fena değil az fixleseler
Problemin azı çoğu yok , müsaama müsamma iki yıldır biz müsamma gösteriyoruz , geri bildirimlerimizi hiçze sayıp night kitlesinin para yatırmcılarının önünü açacak güncellemeler getiriliyor , ta sununun enbaşında sc olmayacak denip dönülmesi buna en büyük başlangıcı , daha sonra trina olmayacak falanda dendi , yarın öbürgünde soul boundu kaldırın yada pardon onun kilidini kaldıracak şeyleri roko coin ile almayı ekleyin arane scroll gibi bak güzel fikir yaparsınız zaten bunu , bune kardeşim son gelen güncellemeden beri gidip pk atma hevesim bile gelmiyor banane kitlemek istemiyorumki ben o pt barını ? istedğim gibi kişiselleştiremyieceksem , neden kişiselleştirilebilir bir arayüz eklediniz pardon onuda kopyala yapiştir yaptınızki ? gerçekten anlam bulamıyorum bu gidişata , tester ekibi eli cebinde testmi ediyor ? çok büyük bir oyuncu grubu bu içerikten bu yavaşlıktan sıkılmış ve bunalmış durumda 65 olanan content yok , günde toplamda 3 kere girilen zindan içerikten dahi sayılamaz

Geliştirilme aşamasında geliştirilme aşamasında , daha oyunumuz geliştirlme aşamasında arkadaşlar , iki yılı geçti , alphada geri bildirğim bugların ve görsel sorunların hala olması benim miğdemi bulandırıyor , insanlar sizlerden , npc lerdeki potun fiyatını mi değiştirin dedi ? insanlar size def atak sc koyunmu dedi ? ya bunlar niye önem siralamasinda en önde geliyor amacınız nedir ben biliyorum amacıda söylemeye gerke yok görünen köy hesabı. Büyük bir topluluk , craftan yakınıyor , zindan sınırlandırmasından , pazar kuramamaktan , lag sorunlarından , en önemlisi ara yüzden yakınıyor , abi geliyorsunuz 10 11 saat gibi bir süre oyunu kapalı tutuyorsunz , bizlerde oynucular olarak diyoruzki belliki sağlam güzel şeyler geliyor craft falan yeni içerikler bunun umudu var millete bi gleiyor güncelleme notları , abi biz saat ekledik, benim sol kolumda var saat , parti barı fixlendi artık shiftle bile adam tutamaz hale geldi parti barı , nerde craft ? nerde yeni zindan ? nerde yeni içerik ? yeni güncellemede tek düzgün çalışan şey chat barındaki saat

Son düzenleme:

WoxHades

Üye
Burda sadece party bara odaklanmışınız fakat arayüz olarak da eskisi daha iyiydi bence de.En azından alıştığımız arayüzdü.Zaten bu olaylar nerden çıktıysa x oyunuyla aynı dedikleri için arayüz değişti x oyunuyla aynı dedikleri için deathvalley değişti.Bana kalsa alpha zamanındaki deathvalley de çok daha iyiydi arayüz de çok daha iyiydi.Biz burayı aaa çok değişik oyun diye değil tam tersi benzerlikleri sayesinde seçtik zaten.Yoksa piyasada çok daha büyük kitlelere hitap eden MMORPG'ler varken neden burdayız ?

TheUprising

Üye
Burda sadece party bara odaklanmışınız fakat arayüz olarak da eskisi daha iyiydi bence de.En azından alıştığımız arayüzdü.Zaten bu olaylar nerden çıktıysa x oyunuyla aynı dedikleri için arayüz değişti x oyunuyla aynı dedikleri için deathvalley değişti.Bana kalsa alpha zamanındaki deathvalley de çok daha iyiydi arayüz de çok daha iyiydi.Biz burayı aaa çok değişik oyun diye değil tam tersi benzerlikleri sayesinde seçtik zaten.Yoksa piyasada çok daha büyük kitlelere hitap eden MMORPG'ler varken neden burdayız ?
Söylediğin cümlenin noktası virgülüne bir tane yanlışı yok dostum helal olsun , bizlerde ekip olarak onlarca mmorpg oynadık , enson BDO daki hesaplarımızı satıp buraya geçiş yaptık öyle yüksek bir oyundan buraya geçmemizin nedenide o benzer oyunla olan benzerlidiğiydi zaten , yoksa bilinen oyunun bir çok private serveri mevcut geçer birinde 1 ay zevk alır çıkardık , burada levelingte bile zevk aldık 51 53 levelde pkya çıkıp aldığımız zevk bile mükemel(di)

zukcu

Üye
Şu güzelim bar şimdi ne halde. Malum oyuna benzetmek için oyunu kötüleştiriyorlar.

soulgrisman

Üye
ben görsele bakmam , işleve bakarım. hangisi stabil , sorunsuz ise onu isterim. şu iki güncellemeden sonra oyuna da şu olayları bu hale getirenlere de acayip irte olmuş durumdayım.
hala aklımdan çıkmıyor '' priest de sıkıntı var , adamı seçip heal atamıyor , neden priest alayım ki mage alır hasar arttırırım ''diye almamıştı. adama da hak veriyorum. kimse benim yüzüm den ölmesin laf etmesin diye , exp eventin de kenardan ezik gibi kasanları izledim..

Son düzenleme:

Pitou

Üye
Bundan iki yıl önce ilk alpha açıldığında böyle saçbaş yolduran cinsten can sıkıcı bir bug ile karşılaşmadık , buna bütün alpha oyuncuları eminimki katılıyordur.
Madem bu kadar sorunlu ve oyunun kalitesini resmen baltayan bir arayüz var , Yeni arayüz düzeltilene kadar alphadaki arayüzü kullanmaya gidin ?
Ekli dosyayı görüntüle 7185
Alphadaki party bari çok daha güzelmiş neden bunu kaldırdılar anlamiyorum.

Son düzenleme:

TheUprising

Üye
Alphadaki party bari çok daha güzelmiş neden bunu kaldırdılar anlamiyorum.
Çoğunluk discordta "painten çizilmiş gibi , çok kötü , diğer oyunla aynı " gibi itamlarda bulunduğu için , şimdikide başka bir oyundan kopyala yapıştır zaten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt