problemler hallolur diye umuyorum , arayüz fena değil az fixleseler
Problemin azı çoğu yok , müsaama müsamma iki yıldır biz müsamma gösteriyoruz , geri bildirimlerimizi hiçze sayıp night kitlesinin para yatırmcılarının önünü açacak güncellemeler getiriliyor , ta sununun enbaşında sc olmayacak denip dönülmesi buna en büyük başlangıcı , daha sonra trina olmayacak falanda dendi , yarın öbürgünde soul boundu kaldırın yada pardon onun kilidini kaldıracak şeyleri roko coin ile almayı ekleyin arane scroll gibi bak güzel fikir yaparsınız zaten bunu , bune kardeşim son gelen güncellemeden beri gidip pk atma hevesim bile gelmiyor banane kitlemek istemiyorumki ben o pt barını ? istedğim gibi kişiselleştiremyieceksem , neden kişiselleştirilebilir bir arayüz eklediniz pardon onuda kopyala yapiştir yaptınızki ? gerçekten anlam bulamıyorum bu gidişata , tester ekibi eli cebinde testmi ediyor ? çok büyük bir oyuncu grubu bu içerikten bu yavaşlıktan sıkılmış ve bunalmış durumda 65 olanan content yok , günde toplamda 3 kere girilen zindan içerikten dahi sayılamaz
Geliştirilme aşamasında geliştirilme aşamasında , daha oyunumuz geliştirlme aşamasında arkadaşlar , iki yılı geçti , alphada geri bildirğim bugların ve görsel sorunların hala olması benim miğdemi bulandırıyor , insanlar sizlerden , npc lerdeki potun fiyatını mi değiştirin dedi ? insanlar size def atak sc koyunmu dedi ? ya bunlar niye önem siralamasinda en önde geliyor amacınız nedir ben biliyorum amacıda söylemeye gerke yok görünen köy hesabı. Büyük bir topluluk , craftan yakınıyor , zindan sınırlandırmasından , pazar kuramamaktan , lag sorunlarından , en önemlisi ara yüzden yakınıyor , abi geliyorsunuz 10 11 saat gibi bir süre oyunu kapalı tutuyorsunz , bizlerde oynucular olarak diyoruzki belliki sağlam güzel şeyler geliyor craft falan yeni içerikler bunun umudu var millete bi gleiyor güncelleme notları , abi biz saat ekledik, benim sol kolumda var saat , parti barı fixlendi artık shiftle bile adam tutamaz hale geldi parti barı , nerde craft ? nerde yeni zindan ? nerde yeni içerik ? yeni güncellemede tek düzgün çalışan şey chat barındaki saat