Maden ve Ağaç Levelleri Sıfırlanmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Guinness

Üye
Bugün gelen güncelleme sonrasında maden ve ağaçların ürün sayıları azaltılıp, toplama süreleri arttırıldı.
Bunun yanında haritalarda çıkan maden ve ağaçların sayıları da oldukça azaltıldı.
Bu durumda craft açılınca yeni başlayacaklar için yükselmek gerçekten çok masraflı yada inanılmaz zamanlar alacak.
Burada öncesinde yapanların emeklerine karşı bir şeyim yok ama aradaki farklar asla kapanmayacak ve silah,zırh vs üreterek pazarı bir kaç kişi yada ekip elinde tutacak.
Burada adaletli olan sizce nedir? Benim düşüncem bu sistem son ve kalıcı olan versiyon ise herkesi eşit hale getirmeleri gerektiği.
Benim bugün duyduğum ve gördüğüm 20+ kişi bu yüzden oyunu bıraktı ve daha da bırakmaya devam ediyorlar.
Rise üzerine instagram hesabım var ve bugün hiç gelmediği kadar çarımı satıyorum hikayede atar mısın mesajları gelmeye başladı.
Bu konuda yönetim bir değerlendirme yapsa bence iyi olacaktır.
İyi oyunlar

SvZ

Üye
En son ki twitch yayının da gerekli cevabı Burhan bey verdi.

sanne2

Üye
Valla ben ilk hafta iron kazmak için levelimi 10 yaptım ertesi gün onu level 2 yapmışlar, düşünmeden güncellemeler yapıyolar sürekli çok umursamıyorum artık o konuları.

Guinness

Üye
En son ki twitch yayının da gerekli cevabı Burhan bey verdi.
burhan bey sıfırlanmasını istediğini ama diğerlerinin kalsın diye karar çıkarttığını hatırlıyorum ama oyuncu durumuna göre bunu tekrar değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum

DevilRai

Üye
Burhan bey önceden level kasmış olan oyunculara haksızlık olacak dedi ama '' Craft açılınca sen maden toplarken adam epic takı üretip pazarda satıyor olacak '' bence haksızlık budur

xEnes

Üye
Burhan bey önceden level kasmış olan oyunculara haksızlık olacak dedi ama '' Craft açılınca sen maden toplarken adam epic takı üretip pazarda satıyor olacak '' bence haksızlık budur

O hep olacak, craft 1.5 aydır kapalı, lvller sıfırlansa bile milletin bankasinda yeterince materyal var, istediği mesleği aniden yüksek seviyelere ceker. Toplayicilik seviyenin zaten pek bir önemi yok balikcilik haric.

Nihâvend

Üye
gerekli itemleri bulmadan nasıl epic takı satacak pazarda, aşırı rare bir sürü stone var bunlar çok pahalı, craft levelin vs çok önemi yok 4-5 uğraşınca zaten top seviyeye ulaşabiliyorsun.

feya

Üye
Her şeyi sıfırlasınlar,sizin lvleride......Data yı silip yeniden başlasın oyun o zaman........Uyanıklar ,siz lvl 65 yaparken o adamlar graft yaptı ve çıkıpta demediler lvl 65 olanları sıfırlayın diye

Guinness

Üye
Her şeyi sıfırlasınlar,sizin lvleride......Data yı silip yeniden başlasın oyun o zaman........Uyanıklar ,siz lvl 65 yaparken o adamlar graft yaptı ve çıkıpta demediler lvl 65 olanları sıfırlayın diye
herşey sıfırlansın olayı değil bugün gelen güncelleme herhangi bir oyuncuyu madende asla son seviyeye getiremez. bu düzeltilmeli

Son düzenleme:

DevilRai

Üye
Dostum ne kadar çok toxic adam var forumda..

Benim önceden toplayanlara emek verenlere söz söylediğim yok.Nerf gelmeden Craft bugün açılsaydı eğer bende 1,5 ay kasıp toplardım.Ama şimdi toplamak önceden toplamış olanlara göre daha zor anlatmak istediğim bu

Yani ben 65 oldum diyelim.Güncelleme geldi ve Exp kasarken her level için gereken exp puanı 3 kat artarsa benden sonra kasanlara haksızlık olmaz mı ?

Nihâvend

Üye
Dostum ne kadar çok toxic adam var forumda..

Benim önceden toplayanlara emek verenlere söz söylediğim yok.Nerf gelmeden Craft bugün açılsaydı eğer bende 1,5 ay kasıp toplardım.Ama şimdi toplamak önceden toplamış olanlara göre daha zor anlatmak istediğim bu

Yani ben 65 oldum diyelim.Güncelleme geldi ve Exp kasarken her level için gereken exp puanı 3 kat artarsa benden sonra kasanlara haksızlık olmaz mı ?
daha önce toplayanlar sen exp ya da farm yaparken onu toplamayı seçmişler, dolayısıyla farmdan ve expten kısıp craft için malzeme toplamışlar, şuan ise herkes için eşit şekilde craft toplama yapma vs. ben bir sorun göremiyorum..

mrares

Üye
Sıfırlanmamalı. Ciddi miktarda emek yatıranlar var onların hakkına ne olacak? Kaos çıkacak sadece ve %50 oyuncu sayısı düşecek olacak olan şey bu.

JaxSui

J
neden? Oyunun %50sinden fazlasının toplama yapmadığı ortada niye toplayıcıların kaderini pk atanlar belirliyor
Dışarda da demokrasiyi savunuyorsundur. Bak ben sıfırlansın da demedim sıfırlanmasın da demedim. Ne biliyorsun sıfırlansının daha çok çıkacağını ?

Tengrikut

Üye

sen yine yorum yapta "jewel crafting-Archaeology" hiç açılmadı ki takı yapılabilsin :ROFLMAO::ROFLMAO:

Ortada meslekler ile ilgili net-nihai-son hiçbirşey yok herkes bişiler toplayıp uzman gibi yorum yapıyor YEMEK hariç şuan meslek gruplarının hiçbirisinden "item,eşya" oluşturulamaz şuanki toplamalarla "YEMEK" hariç hiçbir item,eşya yine oluşturulamaz diye düşünüyorum.

Leatherworking açık değil zırh yapılamaz
Jewel crafting-Archaeology açık değil takı yapılamaz
Carpentry belli değil şuan toplanan itemlerle silah yapılamaz.
Blacksmithing açık gibi kapalı gibi ne olduğu olacağı belli değil.

Karakter bilgisi Meslekler bölümüne bakınca herşey ortada önemli bölümü açık değil çook zor olacak bence hemde çooook zor.
Toplama seviyelerinden ziyade önemli olan "meslekler"

Rhae

Üye
Dışarda da demokrasiyi savunuyorsundur. Bak ben sıfırlansın da demedim sıfırlanmasın da demedim. Ne biliyorsun sıfırlansının daha çok çıkacağını ?
Toplayıcılığı büyük bir kitle yapmıyor.Tabikide rekabet edebilmek için sıfırlansın isteyecekler.Oylama vs olmaz zaten de olursa sonucu çok net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt