Rhae
Üye

amasını devam ettireyim ama sıfırlanmayacak dedi.Craftı yapan yetkili sıfırlanmasını ben de istiyorum ama ... dedi. Bakalım.
amasını devam ettireyim ama sıfırlanmayacak dedi.Craftı yapan yetkili sıfırlanmasını ben de istiyorum ama ... dedi. Bakalım.
sen yine yorum yapta "jewel crafting-Archaeology" hiç açılmadı ki takı yapılabilsin
Ortada meslekler ile ilgili net-nihai-son hiçbirşey yok herkes bişiler toplayıp uzman gibi yorum yapıyor YEMEK hariç şuan meslek gruplarının hiçbirisinden "item,eşya" oluşturulamaz şuanki toplamalarla "YEMEK" hariç hiçbir item,eşya yine oluşturulamaz diye düşünüyorum.
Leatherworking açık değil zırh yapılamaz
Jewel crafting-Archaeology açık değil takı yapılamaz
Carpentry belli değil şuan toplanan itemlerle silah yapılamaz.
Blacksmithing açık gibi kapalı gibi ne olduğu olacağı belli değil.
Karakter bilgisi Meslekler bölümüne bakınca herşey ortada önemli bölümü açık değil çook zor olacak bence hemde çooook zor.
Toplama seviyelerinden ziyade önemli olan "meslekler"
o adamın craft clanı var materyalleri kendinde topluyor dediğin sayıları tek basına 1.5 ayda toplaması imkansızHaklısın craft meslek birlikte ilerleyecek ama youtubeda adam 1,5 ayda maden , odun ve bitkilerden 200k toplamış.Helal olsun 1,5 ayını harcamış emek vermiş.
Ama şimdi benim craft yapacak toplamaya yetişebilmem için saatlerce oynamam gerekiyor.O adama yetişebilmem için 1dk 1 ağaç kesip 4 odun alarak premium ile 1 yıl geçmesi gerekiyor.
Emek veren insanı mağdur etmek değil söylemek istediğim nerf makul ölçüde yapılması yada neden nerf yapıldı ki ?
sen muhtemelen tüm stoğunu yaptın, istiyorsun ki kimse sana yetişemesin. piyasada tekel olasın =)o adamın craft clanı var materyalleri kendinde topluyor dediğin sayıları tek basına 1.5 ayda toplaması imkansız
Hayır gayet kişisel olarak günde 2 3 saat kasan kişi ne kadar kasarsa o kadar stoğum var.Tekel falan istesem de olamam.Bu toplayıcılık sistemine daha çok güncelleme gelir çünkü şuan asla oturmamış bir sistem.Sen dua et şuan 1lvlde 10mlik item alıp haggardda 3600xp alabiliyorsun.O itemlere bir level sınırı gelsin o zaman ağlamayı gör.O zaman da sen avantajlı olacaksın.İnsanlar 10 lvle kadar uncommon item ile toplama başı 48xp vb. 10-20 arası common item ile 200xp vb. 20- 30 arası 600-900xp arası kasacak.O zamanda şuan kasan sen avantajlı olacaksın.1 lvlde uniq tool ile 40 lvl olurken.sen muhtemelen tüm stoğunu yaptın, istiyorsun ki kimse sana yetişemesin. piyasada tekel olasın =)
ben önceden kasanların sıfırlansın istemem ama toplamanın eski haline gelmesini istiyorum. zira ben exp kastım pk attım ve toplama yapamadım çok fazla.yeni yeni başladım toplamaya ama şimdiki haliyle imkanı yok o kadar itemi toplayıp ben de bir meslek kasayım.
Lütfen "e biz de exp ve pk kasmadık toplama yaptık emek verdik" argümanı ile gelmeyin. zira sen şu an exp kasmaya başlasan eskisi şartlarda kasacaksın. madem exp i 3 kat düşürsünler, yeni exp kasmaya başlayanlar 3 ayda 65 olsunlar. o zaman eyvallah. ama bu son toplama güncellemesi cidden adaletsiz oldu.
bak benim de toplamam şu an 37 level civarı (sırf hagardda kastığım için sanırım o kadar yüksek, aslında o kadar materyalim yok) zaten o dediğin de doğru yani itemlere level sınırı da şu saatten sonra gelmemesi lazım. yani atı alan üsküdarı geçtikten sonra yapılan bu şekil güncellemeler cidden insanı oyundan soğutuyor. ben şunu net söyleyeyim bu güncelleme geri alınmazsa elimde biriken 90 k hammaddeyi satarım bir güzel kar ile, satarım gb yi de siteye çekilirim oyundan. zira farm desen farm atılmıyor, pk desen lagdan pek keyif vermiyor. bi elimde balıkçılık ile meslekler gelirse meslek kasarım hevesi kalmıştı, onu da imkansız hale getirirlerse ben bırakırım...Hayır gayet kişisel olarak günde 2 3 saat kasan kişi ne kadar kasarsa o kadar stoğum var.Tekel falan istesem de olamam.Bu toplayıcılık sistemine daha çok güncelleme gelir çünkü şuan asla oturmamış bir sistem.Sen dua et şuan 1lvlde 10mlik item alıp haggardda 3600xp alabiliyorsun.O itemlere bir level sınırı gelsin o zaman ağlamayı gör.O zaman da sen avantajlı olacaksın.İnsanlar 10 lvle kadar uncommon item ile toplama başı 48xp vb. 10-20 arası common item ile 200xp vb. 20- 30 arası 600-900xp arası kasacak.O zamanda şuan kasan sen avantajlı olacaksın.1 lvlde uniq tool ile 40 lvl olurken.
Kardeşim bana kalırsa daha da zorlaşmalı.Ben 15. gün 65 lvl oldum oyunun baska gelişim alanı yok toplamaya yöneldim.Ben 20-25 gündür toplacılık yapıyorum 1 haftaya hepsi 40 olacak.Balıkçılık hariç o zor suan 25.Toollar her seviyede kullanılabildiği için böyle oldu.Ve kasanlar avantaj sağladı ama bu oyunun bir açığı da biz bunu kullandık değil ki.Toplama-meslek en başta dedikleri gibi 1 senede fullenmeli belki de öyle emek verilmeli.Bu alan oyunda pk yapanın mob farmı yapanın da yapabileceği bi alan olmamalı.Bi ayrılacalığı olmaz o zaman.bak benim de toplamam şu an 37 level civarı (sırf hagardda kastığım için sanırım o kadar yüksek, aslında o kadar materyalim yok) zaten o dediğin de doğru yani itemlere level sınırı da şu saatten sonra gelmemesi lazım. yani atı alan üsküdarı geçtikten sonra yapılan bu şekil güncellemeler cidden insanı oyundan soğutuyor. ben şunu net söyleyeyim bu güncelleme geri alınmazsa elimde biriken 90 k hammaddeyi satarım bir güzel kar ile, satarım gb yi de siteye çekilirim oyundan. zira farm desen farm atılmıyor, pk desen lagdan pek keyif vermiyor. bi elimde balıkçılık ile meslekler gelirse meslek kasarım hevesi kalmıştı, onu da imkansız hale getirirlerse ben bırakırım...
gözünü seveyim niye 1 senede fullensin bir meslek bile? 1 sene sonra oyunun ne olacağı, yeni server gelip gelmeyeceği bile belli değilken 1 sene boyunca ben sadece 1 meslek için mi uğraşayım. tamam hayatsızız ama o kadar da hayatsız değiliz be broKardeşim bana kalırsa daha da zorlaşmalı.Ben 15. gün 65 lvl oldum oyunun baska gelişim alanı yok toplamaya yöneldim.Ben 20-25 gündür toplacılık yapıyorum 1 haftaya hepsi 40 olacak.Balıkçılık hariç o zor suan 25.Toollar her seviyede kullanılabildiği için böyle oldu.Ve kasanlar avantaj sağladı ama bu oyunun bir açığı da biz bunu kullandık değil ki.Toplama-meslek en başta dedikleri gibi 1 senede fullenmeli belki de öyle emek verilmeli.Bu alan oyunda pk yapanın mob farmı yapanın da yapabileceği bi alan olmamalı.Bi ayrılacalığı olmaz o zaman.
Benim fikrim bu yönde ortalama uğraş gösterenlerin meslek yapamaması gerektiğini düşünüyorum ( ben de yapamacağım işim vs durumlardan)gözünü seveyim niye 1 senede fullensin bir meslek bile? 1 sene sonra oyunun ne olacağı, yeni server gelip gelmeyeceği bile belli değilken 1 sene boyunca ben sadece 1 meslek için mi uğraşayım. tamam hayatsızız ama o kadar da hayatsız değiliz be brohangi oyunda gördün 1 sene uğraşılıp da böyle nihai noktaya gelinen ? ayrıca şu haliyle günde 2-3 saat toplama yapan adamın meslek fullemesi 1 yılı da aşar bence. ha şu craftwork klanı gibi hayatsızca günde 14-16 saat toplama yapıyorsan o zaman 1 sene de tamamlarsın (ki zaten o klandaki herkes meslekleri fulleyecek kadar hammadde topladılar, yani ihtiyaçları yok 1 seneye) bu arada craftwork klanına lafım da yok, adamlar efendi efendi topladı, emek verdi. hayatsız dediğim için alınmasınla
ama yani şu saatten sonra kimse 1 seneden önce 1 meslek kasamaz. peki craftlanabilen takıları gördün mü ? tamam güzel takılar ama onlar sadece meslek leveli ile kasılamayacak, muhtemelen pahalı craft itemleri olacak. yani hem 1 sene de meslek kasacan bir de para harcayıp o değerli taşları elde edeceksin ki bir takı alasın. valla giderim en kral takı olan uniq takılar bile 8-9gb civarı.. ondan set yaparım hem daha iyi hem de daha ucuza gelir. işin biraz matematik kısmıyla yorumlayın lütfen. hesap kitap yapmadan yazmayın "1 senede bir meslek gelişsin" falan diye =(
abicim o zaman level kasmayı da 3 kat zorlaştırsınlar, pk da gelen np yi de kill başına 5 e çeksinler kabul mü? ben ayrıca meslekler sıfırlansın istemiyorum ama en azından toplamacılık süreleri ve adetleri eski haline gelsin istiyorumSıfırlasınlar anında oyunu bırakırım.ben aylardır 10 level yapmak için götümü yırttım.millet level kastı 65 olmuş ben 60 ta kaldım.bide sıfırlansın diyenler 65 yapmış şimdi craft için geride kaldıkları için sıfırlansın diyorlar.bende levelden geride kaldım o zaman adil olsun craftları sıfırlasınlar tamam ama o zamanda ben levelde geride kaldığım içinde herkezin levelinide sıfırlasınlar adil olur.
yaşım 40 "abicim" ve belli ki sen sadece craft için oynuyorsun oyunu, 5 çekmelerini kabul ettiğine göreyaşım 34.zorlaştırsınlar 5e de çeksinler kabul.
Oyun da sizin aylık 90 tl nizle ayakta duruyor zaten.Sıfırlasınlar da sunucu masraflarını karşılayamayacak duruma gelsinler.Yani oylamaya da sunulabilir de kendi ayaklarına sıkarlar. Ne rehbercisi ne toplayıcısı ne de craftcısı daha da yüzüne bakmaz oyunun.