Maden ve Ağaç Levelleri Sıfırlanmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bradypodidae

Üye
4 günde 35k hammadde.Günde 9k hammadde.Günde ortalama 4-5 saat.Saatte 2k hammadde.Aynen adamım.Sensin.Eski sistemde 40 saniye 8 parça alıyordun hadi hiç es verme ya hiç ve önüne hep titanyum çıksın farzettim saatte 500 tane topluyosun.Bana 2 değil saatte 1k hammadde getir.Sana tüm hammaddelerimi vericem
bak hala iddialışıyor yahu :D ben sana yazdığım mesajda bile demişim ki ilk iki gün 10 saat kastım. hala ortalama 4-5 saatten bahsediyorsun. ya matematiğin çok zayıf, daha ortalama hesabı yapamıyorsun, ya da iddialaşmak için boş yapıyorsun. ayrıca saatte 800-900 arası hammade toplayabiliyorsun. bu da senin matematiğinin zayıf olduğunu bir kere daha net gösteriyor zaten. ama işte bilgin yok fikrin çok. boş gelmişsin bomboş gidiyorsun =)

Rhae

Üye
bak hala iddialışıyor yahu :D ben sana yazdığım mesajda bile demişim ki ilk iki gün 10 saat kastım. hala ortalama 4-5 saatten bahsediyorsun. ya matematiğin çok zayıf, daha ortalama hesabı yapamıyorsun, ya da iddialaşmak için boş yapıyorsun. ayrıca saatte 800-900 arası hammade toplayabiliyorsun. bu da senin matematiğinin zayıf olduğunu bir kere daha net gösteriyor zaten. ama işte bilgin yok fikrin çok. boş gelmişsin bomboş gidiyorsun =)
Seninle burda ikili dialoga girip konuyu baltalamıcam bu boş laflarını yüzüme söylesen değeri vardı da klavye delikanlılığı çağımızın vebası.Yalancı kardeşim toplayamıyorsun da hadi topladın diyelim saatte 850 titanyum+maple.İlk iki gün de 10 saat kas yalancı kardeşim.Hadi 4 değil 5 gün kas yalancı kardeşim.Hadi onlarda da 5 saat kas yalancı kardeşim.5 günde durdurak vermeden ara vermeden 35 saat kas yalancı kardeşim.35*850=29750 en uçuk hesapta bile 35000 yapamadın be yalancı kardeşim.Bu da sana son cevabımdı sen bu işlerle uğraşmayıp adaletsizliği savunup fırsat kollayan bir zavallısın.

Kayı Beyi

Üye
Önceden toplayanları üzmeyecek şekilde bi Ünvan verilerek sıfırlanabilir 10lwl üstü 20 lwl üstü 30 lwl üstü toplayıcılıklara göre gene toplayıcılıkla alakalı olacak şekilde ünvanlar verilebilir bu ünvanlar bazı bonuslar içermesi ile bu sıfırlanmadaki haksızlığı giderebilir

Unbeatable

Üye
Neyi tartışıyonuz önce onu anlamadım.Toplama levelinin toplama hızına bi katkısı yok bahsettiğniiz üretim leveli ise o zaten 1 aydır kapalı üretim yapamıyoruz sorun ne yani?

Dvorah

Üye
Seninle burda ikili dialoga girip konuyu baltalamıcam bu boş laflarını yüzüme söylesen değeri vardı da klavye delikanlılığı çağımızın vebası.Yalancı kardeşim toplayamıyorsun da hadi topladın diyelim saatte 850 titanyum+maple.İlk iki gün de 10 saat kas yalancı kardeşim.Hadi 4 değil 5 gün kas yalancı kardeşim.Hadi onlarda da 5 saat kas yalancı kardeşim.5 günde durdurak vermeden ara vermeden 35 saat kas yalancı kardeşim.35*850=29750 en uçuk hesapta bile 35000 yapamadın be yalancı kardeşim.Bu da sana son cevabımdı sen bu işlerle uğraşmayıp adaletsizliği savunup fırsat kollayan bir zavallısın.
Ben senin isyanını anlamıyorum sen neye kızgınsın şimdi tam olarak?

Rhae

Üye
Ben senin isyanını anlamıyorum sen neye kızgınsın şimdi tam olarak?
İsyan, kızgın vs değilim.Arkadaş 4-5 günde 35k maple+titanyum kastığını iddaa ediyor bana da boş adam falan diyor.Ayrıca 55k da para ile alıp toplam 90k hammadde depolamış iddiasına göre.Bu kadar emek veren birinin toplayıcılıklar sıfırlansın, toplayıcılık yapanların oyuna bir faydası yok karınca gibi geziyolar demesi vs saçma ben de cevabını veriyorum.

Dvorah

Üye
İsyan, kızgın vs değilim.Arkadaş 4-5 günde 35k maple+titanyum kastığını iddaa ediyor bana da boş adam falan diyor.Ayrıca 55k da para ile alıp toplam 90k hammadde depolamış iddiasına göre.Bu kadar emek veren birinin toplayıcılıklar sıfırlansın, toplayıcılık yapanların oyuna bir faydası yok karınca gibi geziyolar demesi vs saçma ben de cevabını veriyorum.
Bence de şu konuda haklı toplayıcı olanların premium aldığını sanmıyorum, ben hiç pre almadım misal. Kastığını iddia etmesinin seni beni ya da bir başkasını etkilemediğini bildiğimiz için o taraf boş muhabbete giriyor orayı tartışmayacağım isterse 1 milyon kastım desin. Ayrıca sıfırlansın dediğini görmedim, eski haline gelsin demiş. Ben mi atladım o yazdığını?

bradypodidae

Üye
Bence de şu konuda haklı toplayıcı olanların premium aldığını sanmıyorum, ben hiç pre almadım misal. Kastığını iddia etmesinin seni beni ya da bir başkasını etkilemediğini bildiğimiz için o taraf boş muhabbete giriyor orayı tartışmayacağım isterse 1 milyon kastım desin. Ayrıca sıfırlansın dediğini görmedim, eski haline gelsin demiş. Ben mi atladım o yazdığını?
neyse ki yazdıklarımı anlayanlar var. herkes rhae gibi boş kafalı değil neyse ki... tam da onu demek istiyorum. adamların emeği sıfırlansın demedim, sadece eski haline gelsin dedim. biz de eşit şartlarda toplayalım dedim. diğer stok yapanlar bile hiç bu kadar alınmadı ama nedense rhae dünden beri havlayıp duruyor. ayrıca toplayıcıları aşağılamadım da... sadece pre almıyorlar karınca gibi geziniyorlar dedim. ben de o yolu seçebilirdim ve seçseydim ben de pre almazdım. Bu adama noluyor anlamadım, halkların /emekçilerin savunuculuğunu neden birden üstlendi anlamış değilim :D

Rhae

Üye
vay mk 5k açığımı nasıl da yakaladı... ah siz şu zeki gençler yok mu... siz de olmasanız bütün işlerim yolunda gidecekti... scoby dubi dubi duuuuu... Abicim sen nasıl salak bi adamsın :D Sana niye yalan söyleyeyim 5k malzeme için? Sadece ilk gün 12 k ağaç-taş-maden kastığımı biliyorum. Ne diye salak salak diretiyorsun hala :D gel işte iddiaya girelim 1 saatte sana 850 tane toplayacağımı göstereyim. toplayamazsam ben sana 90 k topladığım malzemeyi veririm. Toplarsam da sen bana o kadar verirsin. Hala boş boş konuşuyorsun mk :D
(ayrıca hem epic hem de rare toplama aletlerim var, yani toplama yaparken ikisini de kullandım. nedenini açıklamak için sana bunu da anlatmak için uğraşmayacağım. zira anlayacak kapasite yok gibi =) )
Bana uyar eskiden 33 saniyede 8 parça alınıyordu.
craftla en cok uğraşan kişinin dediği. Yani dakikada 15 alırsın yani saatte 900.Aaa bak senin hesabını yakaladık ama iki toplama arasında salise olmuyor senin hesabında :( sen 850 iddia ettin.Şimdi de 38 saniyede 4 tane toplanıyor.Dakikada 7 saatte 420.Bana 1 saat video çek 400 tane hammadde getir sana tüm hammaddelerimi vereyim.Ama yapamazsan ben senden bir şey istemiyorum.Ben büyük boşun tekiyim demen yeterli kendine.

skaebneN

Üye
Bu konudaki değişimlerin karşılığı olarak erken erişim diyip normal karşılamamızı beklemeleri aşırı anormal. Sonuçta MMO bir yarış ve hızlı sonuça ulaşan arkadaşlar şu anki crafttan çok iyi gelir/fayda elde edecek. Etmeleri de normal bunun bir şekilde sunulup sonradan çok daha zor hale getirmek benim şahsen düşüncelerimi değiştirir. Ne olursa olsun benim 10 dakika yaptığım işi benden sonra gelecek adamın 20 dakikada yapması kabul edilemez. Bunu adeletli bulmuyorum. Seviye3'e kadar aynı yapılıp craft levellerini arttırıp zorlaştırmak daha mantıklı olurdu. Son olarak hatırlatmak istediğim bir şey var.

"Herkes adelet ister, Herkes sesinin duyulmasını ister, Herkes adeleti gücünün yettiği şekilde arar. Bu mücadeleyi verenlerin anısa. FOR JUSTİCE"

bradypodidae

Üye
Bana uyar eskiden 33 saniyede 8 parça alınıyordu.
craftla en cok uğraşan kişinin dediği. Yani dakikada 15 alırsın yani saatte 900.Aaa bak senin hesabını yakaladık ama iki toplama arasında salise olmuyor senin hesabında :( sen 850 iddia ettin.Şimdi de 38 saniyede 4 tane toplanıyor.Dakikada 7 saatte 420.Bana 1 saat video çek 400 tane hammadde getir sana tüm hammaddelerimi vereyim.Ama yapamazsan ben senden bir şey istemiyorum.Ben büyük boşun tekiyim demen yeterli kendine.
tamam dostum en kısa zamanda sana bir saat içinde 390- 400 arası hammadde toplayıp atacam videosunu. hatta burada konu başlığı olarak açacağım. merak etme sen... ama deminde dediğim gibi sadece steel değil ağaç ve taş da o sayının içinde. bu haftasonu çekemem ama sanırım pazartesiye hazır ederim dostum. bankanda kaç hammadde var senin :)

Rhae

Üye
tamam dostum en kısa zamanda sana bir saat içinde 390- 400 arası hammadde toplayıp atacam videosunu. hatta burada konu başlığı olarak açacağım. merak etme sen... ama deminde dediğim gibi sadece steel değil ağaç ve taş da o sayının içinde. bu haftasonu çekemem ama sanırım pazartesiye hazır ederim dostum. bankanda kaç hammadde var senin :)
21k titanyum- 14k maple. yazdığınla çelişme bari.Stoneu mu kattın şimdi hesaba.Sen bana bir saatte 400 maple+titanyum getireceksin.

bradypodidae

Üye
21k titanyum- 14k maple. yazdığınla çelişme bari.Stoneu mu kattın şimdi hesaba.Sen bana bir saatte 400 maple+titanyum getireceksin.
eski yazdıklarıma bir bak bakalım şimdi mi katmışım ? demişim ki 37 level maden 36 level odun ve sanırım 24-25 levelde taş... o taş leveli kendi kendine olmadı herhalde di mi... boş durmamak için takaslama maksatlı yakında taş varsa onu da topladım. hatta limon ve sarımsakta topladım, zira onun da toplama seviyesi 14 falandı sanırım... ama merak etme onu katmama bile gerek kalmayacak. sadece taş-maden ve odun ile sana o sayıyı toplayacam. daha önce de dediğim gibi iki kaynak arasında kaybettiğim süre ortalama belki 4-5 saniyeydi =) iyi demek ki benim titanyum olacak 46 k .. yine de gerçi meslek kasarmıyım şu haliyle.... sanmıyorum. ama satarım güzel para gelir :D

Rhae

Üye
eski yazdıklarıma bir bak bakalım şimdi mi katmışım ? demişim ki 37 level maden 36 level odun ve sanırım 24-25 levelde taş... o taş leveli kendi kendine olmadı herhalde di mi... boş durmamak için takaslama maksatlı yakında taş varsa onu da topladım. hatta limon ve sarımsakta topladım, zira onun da toplama seviyesi 14 falandı sanırım... ama merak etme onu katmama bile gerek kalmayacak. sadece taş-maden ve odun ile sana o sayıyı toplayacam. daha önce de dediğim gibi iki kaynak arasında kaybettiğim süre ortalama belki 4-5 saniyeydi =) iyi demek ki benim titanyum olacak 46 k .. yine de gerçi meslek kasarmıyım şu haliyle.... sanmıyorum. ama satarım güzel para gelir :D
Tamam aslan bekliyorum senden 1 saatlik videoyu

Paris

Üye
Konu amacından çıkıp bireysel tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt