Öncelikle herkese selam, işin diğer tarafını anlatmak istiyorum melee ekip olarak ben göz göre göre mage partinin içine koşabiliyorum cunku 12k can ile benı dusurmelerı suan ımkansız mage damage i inanılmaz düşük seviyede bu sebele 70-70 verilen statlar doğrultusunda, ben düşürebiliyor muyum kitlenmekten,körden vs tabi ki hayır kör açılıyor başka kör geliyor sonuç olarak iki taraf birbirine giriyor 2 tane mage ölüyor geri kalanı escape atıyor veya priest kitlendiyse biz ölüyoruz nadir de olsa. daha fazla defansa sahip asas a 1.5k vururken mage'e 1.100 vurmam sacma geliyor ayrıca bir kere lutfen bowlda bır melee ekıbın yayınını ızleyın 4 saatlık pk suremın net olarak 1 saati kör ve lr geciriyorum ki ortalamanın cok üstü itemlar ve resistler ile. 3 tane oyuncum bu nasıl pk diyip karakterini bozuyor ve ayrılıyor oyundan. Mage ekip'i başka bir yere novalarını vururken giriyoruz yine ölmüyor inanın imperial'lı asası full mp mageden daha kolay kesiyoruz. Keza okcularda aynı sekılde sırayla atılan smoke'a karsı 10 sanıyede bir cc miz var. Yani girdiğim yeri de herhangi bir alan skilli ile onumu acamıyorum.. tam tersıyken durum mage okcu sunucusuna dondu olaylar ama suan da da cok az eger deger verip okuduysanız ozetlemek istiyorum objectif olarak,
Mageleri 85 skill point vermeye tesvik etmek için damage buff ı koyulması gerekiyor ki bizde kör'den kurtulalım.
Warriorlara bir alan yeteneği gerekiyor artık içine kadar girebildiğimiz ekibi temizleyip suremıyoruz kıme nasıl gıdıp vuralım körden stun yemekten.
Rogue'lerden kör skill'inin cıkması gerekiyor net olarak melee iç içe oynamakla mükellefken 1 sanıye aralıklarla atılan smoke için ne yapabiliriz ?
Bir şekilde mage ekibin veya okçu ekibin içine girmiş meleenin oradan kill cıkartamamasının en büyük sebepleri 0.1 casting time ile escape skilli. Rogue sınıfı smoke ları
Ve lütfen şu Lr tutma olayını artık hafifletin tesekkurler.