mage artık düzeltilmeli ( yetkili )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isoztrk

Üye
Yönetimin bu konuda ki tutarsızlığı artık arşa çıktı.Serverde mage kalmadı bırakan bırakana.Oyun tamamen meeleye yönelik saçma sapan bi hale gelmiş halde ve hala resmi ağızdan herhangi bir açıklama yok.Mage sınıfını bu hale getirdiğiniz için teşekkür ederiz.Güya discord forum ve ticket ile çabucak sizlerle iletişim kurabildiğimizi ve sorunları kolaylıkla çözebildiğimizi iddaa etseniz de herhangi birşey yapmıyorsunuz.Konuyu geçiştiriyosunuz,ilgilenmiyosunuz.Ortaya böyle manzara çıktıkça arkadaşlarımız da haklı olarak isyan ediyor.Ya char bozalım meele oynayalım ya da bırakıp gidelim demeye başladı çoğu mage ekibin arkadaşları.

Cidden tebrik ediyorum.Hali hazırda sorunlarla ilgili 6 sayfalık bir forum konusu var ve ona bile TAM 1 AYDIR yetkili ağızdan cevap gelmedi.Moderatörlerinizi konulara yollayıp "iletildi" yazmak yerine kendiniz bizzat gelip 1 dakikanızı ayırarak aklınız da bir plan var mı,güncelleme gelecek mi bu durumla ilgili yazsanız çok daha makbule geçer ama oda yok.

Makarov

Üye
Şu oyunda skill ve hasar dengesinde ciddi bir düşünce ve değişime gidilmeli, bizler akşamları puslarımızı çekerek oyun oynuyoruz sıkıldık bu durumdan. 4 senedir aktif oynadığım bu oyunda artık pvp keyif vermiyor. Sevgili Vionra ve Sunriseye sayfalarca geri dönüş bildirimi yaptım ve bunu sadece ekibi dinleyerek değil 4-5 aktif Mage ile PVP yapan ekiple yaptık. Dikkate alınacak dendi o günden beridir gördüğüm yaptıkları tek değişiklik yeni bir Master skili oldu. Miss fortune ve Alan mage atak kırma skilleri olmadan mage oynanmıyor. Bunun değişmesi gerekiyor düşüncem çünkü bütün Mage pratikliğini öldürüyor. Metayı bu iki skille oynatan yönetim ekibi ekstra olarak çok şikayet edilen İtem dengesini de dolaylı olarak 0'a çekiyor. Çünkü bu iki skill bütün resistance değerlerini yok ediyor. Haliyle karakterine item koyan kişiler hiçbir fayda da görmüyor. Videodan anlaşıldığı üzere büyük bir dengesizlik mevcut. Artık yenilikler dışında bu konulara da eğilim gösterilmesi gerekiyor.

MrNeverable

Üye
Öncelikle herkese selam, işin diğer tarafını anlatmak istiyorum melee ekip olarak ben göz göre göre mage partinin içine koşabiliyorum cunku 12k can ile benı dusurmelerı suan ımkansız mage damage i inanılmaz düşük seviyede bu sebele 70-70 verilen statlar doğrultusunda, ben düşürebiliyor muyum kitlenmekten,körden vs tabi ki hayır kör açılıyor başka kör geliyor sonuç olarak iki taraf birbirine giriyor 2 tane mage ölüyor geri kalanı escape atıyor veya priest kitlendiyse biz ölüyoruz nadir de olsa. daha fazla defansa sahip asas a 1.5k vururken mage'e 1.100 vurmam sacma geliyor ayrıca bir kere lutfen bowlda bır melee ekıbın yayınını ızleyın 4 saatlık pk suremın net olarak 1 saati kör ve lr geciriyorum ki ortalamanın cok üstü itemlar ve resistler ile. 3 tane oyuncum bu nasıl pk diyip karakterini bozuyor ve ayrılıyor oyundan. Mage ekip'i başka bir yere novalarını vururken giriyoruz yine ölmüyor inanın imperial'lı asası full mp mageden daha kolay kesiyoruz. Keza okcularda aynı sekılde sırayla atılan smoke'a karsı 10 sanıyede bir cc miz var. Yani girdiğim yeri de herhangi bir alan skilli ile onumu acamıyorum.. tam tersıyken durum mage okcu sunucusuna dondu olaylar ama suan da da cok az eger deger verip okuduysanız ozetlemek istiyorum objectif olarak,

Mageleri 85 skill point vermeye tesvik etmek için damage buff ı koyulması gerekiyor ki bizde kör'den kurtulalım.

Warriorlara bir alan yeteneği gerekiyor artık içine kadar girebildiğimiz ekibi temizleyip suremıyoruz kıme nasıl gıdıp vuralım körden stun yemekten.

Rogue'lerden kör skill'inin cıkması gerekiyor net olarak melee iç içe oynamakla mükellefken 1 sanıye aralıklarla atılan smoke için ne yapabiliriz ?

Bir şekilde mage ekibin veya okçu ekibin içine girmiş meleenin oradan kill cıkartamamasının en büyük sebepleri 0.1 casting time ile escape skilli. Rogue sınıfı smoke ları

Ve lütfen şu Lr tutma olayını artık hafifletin tesekkurler.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör

Mevcut konudan devam edebilirsiniz.
Orayada video unuzu atmışsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt