Mage itemlerine %45-50 oranında nerf gelirken Warrior itemlerine Buff gelmesi

priesttt

Üye
Mageleri neredeyse yarısını death valleyden silecek güçte bir nerf,
Warrior defans olarak çok sağlam( imperial +7 +8 giyebiliyor, passive magic resistance ve fiziksel defans mevcut, craft takılarıyla ölümsüz olabilme potansiyeline sahip) Mageler için bakıldığında iyi bir staf koyulmuş oyuna ancak onu takabilmek için yaklaşık 600 700 civarında candan feragat etme zorunda bırakılmış (stafın istediği int yüksekliği sebebiyle). Magenin 4,5 - 5k olabilen canı warriorün 1.3 1.4k damage atmasıyla çok hızlı eriyordu.
Mageleri güçlendirirsek bunları kim kesecek mantığıyla hareket edildiği çok açık, bırakın int isteyerek 600 civarında candan feragat etmesini bir de üstüne yetmezmiş gibi bazı staflarda
- 100 HP negatif özellik getirilmiş silahlara yani o silahı taktın diye 100 canın azalıyor. Melee silahlarının hiç birinde elemental damage hasarı azaltılmamış (poison damage, flame damage)

Magelerin çok sessiz kaldığı hiç birinin ticket atmadığı, sesini duyurmadığından anlaşılıyor bu durum. Bu güncelleme ile mage oynanamaz hale gelmiştir. Spiked Cane'den tutunda Necro 8, Durid stafına kadar yıkıcı güçte nerf yemiştir mage.

Oyunun tüm dengesini değiştirecek güçte alınan bu kararlar güvensizlik ortamı yaratıyor. "Oyun oturmamış çok fazla değişiklik oluyor hiç o craft, item vs.. işlerine girmeyelim" düşüncesi otomatik olarak oluşuyor.

Yine Craft tarafında önceden ultra- seviyede kolay olan kasma işlemi, devasa bir fark ile zorlaştırılmıştı. Zamanında kasılsaydı exp ile battle point ile uğraşacağınıza herkese açık bir durumdaydı denildi. Oyunu oynayan oyuncuya "keşke" dedirtmek onu oyundan uzaklaştırır. Özetle buradan anlaşılan şu ki oyun inşaat halinde çok üstüne düşülecek bir durumda değil her an herşey değişebiliyor.

mystic007

Üye
Rise Online Demişki ''mageler çöptür çöpte olmayı hakediyor okcular çöptür çöpte olmayı hak ediyor bpler çöptür çöpte olmayı hakediyor ,Yaşasın Warriorlar ve asaslar <3<3<3''

murolity

Üye
Oyunun genel anlamda oynanacak bir şeyi kalmadı. Çünkü güven tamamen bitti. Karakterler olarak konuşmuyorum. İtem alacağım neye güvenerek alayım? Bir gece item çöp oluyor. Yönetim söylediklerinin tersinin yapıyor. Bir forumda görmüştüm adam demiş ki " Sanki rise online yönetimi kendileri için pvp server kurmuş oynuyorlar " bence çok doğru bir tespit. Yaptıklarının hiç bir mantıklı açıklaması yok oyuncular için. Çok bilgili olduklarını düşünmüyorum ve bu işin altından kalkamayacaklar.

Lady

Üye
Magelerin de imperial set giyip defans ve hp bakımından tatminkar olup direkt savaşta ölmediği ama çok zayıfta vurmadığı bir meta olsa bence güzel olurdu. İmperial set giyip savaşan aktif savaşan mage var mı acaba merak ettim.

emrdrc

Üye
7 aydır sürdürmüş olduğunuz devir sona erdi...
Devir, WARRİOR devri ağalar.... :)
Ağlama duvarı yanlış tarafta :))))

priesttt

Üye
magelere düzenli olarak sürekli nerf geliyor daha ne olacak bakıp göreceğiz

NoobTeam

Üye
mageler olmasa bu oyunun tadı tuzu cıkmaz kımı kesıcekler dvde 3 5 yayıncının gazına gelıyorlar mageleri biçiyorlar aldıgımız ıtemler çöp oldu ee nie alak item daha kitlenmeyi göze alarak aldıgımız itemler hem çöp hem kitli afferin size rise online yönetimi bosuna dememişler gelen gideni aratır die malum oyundakiler şu an bize poposuyla gülüyor

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Hayatında mage okçu oynamamış bir insan gelmiş burda laga luga yapıyor pvp senin neyine git mob kes

McAddict

Üye
Oyunda 3 karakterim vardı Bp Okçu ve Mage 3 ünü de güncelleme sonrası bozdum. Hep endişe ile yaklaştığım ruh bağı muhabbetinden +6 epic-+7 nadir +8 basit sınıf itemlilerdi ki iyi ki öyle hareket etmişim. Ama gidip asas ya da warrior dizmeyeceğim dizsem ortalama üstü bir asas yada warrior yapacak bütçem var bu arada. Alfa-beta süreci geçirmiş bir oyunda bu denli saçma buffların ve nerflerin yaşanması beni artık oyundan soğuttu. Malum oyunu falan da oynamıyorum dolarla maaş aldığım yok o paraları veremem. Sene 2022 oyundan bol bir şey yok stress atmak için oyun oynanır stress olmak için değil. Rise online ekibine afiyet olsun çünkü yapan değil sürekli yiyen konumundalar.

Burtto

Üye
oyun dengesi olması gerektiği gibi oldu sadece ruh bağı sorunu kaldı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt