70 gelsede toplu cc gelicek bu sefer hiç ölmiceklerŞuan için çok sıkıcı ... 3 2 1 uzat vur ... Tamam düşmedi gate at .. güzel oyun nereden baksan güzel oyun![]()
140 hp veriyoruz ekstradan atacktan kesip hala ölüyoruz xDadam 2 atıyor warıyor napalımadam bana bugun 2.7 k canım var 2.1 k vurdu
Sen ölmüyorsun kanka db lı oldugun halde hayvan gıbı de vuruyorsunuz bence mage ıle napmamızı ıstersın ıcınıze gırıp staf mı atıcan140 hp veriyoruz ekstradan atacktan kesip hala ölüyoruz xD
Sanmıyorum. Pk başladığında neredeyse 10 party karus 10 party human oluyor mage team. Melee ptler d2 veya d3 te slot basıyor sadece 1 gün izle pk yı tek melee pt 100/50 kda oranıyla pk atıyoruz 1 haftadırOyunun başında en avantajlı zaten mage olacağı bilinen bir olay. Oyun biraz oturaklı duruma gelince hala mage dengesizse düzeltilir.
Okçular şikayet ediyor ok skilleri mage skilinden kısa mesafeli diye bu mesela hemen düzeltilebilir.
Öncelikle bugları ve eksikleri düzeltmek gerekiyor bence. Sınıflar arası denge ilerde sağlanır.
Bende aynı durumu ifade ediyorum zaten dostum. Mage şuan için avantajlı bunu görüp mage oynayan sayısıda fazla.Sanmıyorum. Pk başladığında neredeyse 10 party karus 10 party human oluyor mage team. Melee ptler d2 veya d3 te slot basıyor sadece 1 gün izle pk yı tek melee pt 100/50 kda oranıyla pk atıyoruz 1 haftadır
harpy ye alın beni sonra bakarızSoothslayer gibi pt lere mageleri almazsanız intikamları acı olur![]()
Soothslayer gibi pt lere mageleri almazsanız intikamları acı olur![]()
valla ben item felan bilmem 1 kere dv pk at melee ile anlarsın bu olayın oyun yöneticileri farkında ama hiç bişey yapılmıyor. Mageler serveri canlı tuttuğu için herkes mage team olarak başlıyor oyuna.Uniq itemlerin %99.5 lik kısmı melee ekiplerde, çünkü mage çok güçlü olduğu için boslara tek atıyor.
Yazılacak çok şey varda uzatmıyorum, nasıl olsa sistem belli. Melee parti tek başına kesebiliyor herşeyi peki ya mageler?
mageonline demiştim zamanında, atarlanmıştı millet. Sanki böyle 3-5 mage klanı oyunu bırakmasında gerisi önemsiz gibi bi hava seziyorum oyun açıldığından beri. Lvl kasabilen mageler, taxi para kasabilen mageler, pvp yok eden mageler. Harry Potter mı mmorpg mi anlamadımMelee clan olarak czde adım atamıyoruz 60 mageler 65 hayvan gibi warriorları kesiyolar çok gülünç çerezlik geziyoruz dv de :ADF:A
işte o zaman naneyı yedınız70 lvl geldiğinde mageler bize en kötü 2 lvl fark koyar bide bunların meteor açılıyor![]()