mage pvp gibi şuan oyun xD

Earlend

Üye
adam 2 atıyor warıyor napalım :D adam bana bugun 2.7 k canım var 2.1 k vurdu

Alkoer

Üye
Oyunun başında en avantajlı zaten mage olacağı bilinen bir olay. Oyun biraz oturaklı duruma gelince hala mage dengesizse düzeltilir.

Okçular şikayet ediyor ok skilleri mage skilinden kısa mesafeli diye bu mesela hemen düzeltilebilir.

Öncelikle bugları ve eksikleri düzeltmek gerekiyor bence. Sınıflar arası denge ilerde sağlanır.

Doralya

Üye
Oyunun başında en avantajlı zaten mage olacağı bilinen bir olay. Oyun biraz oturaklı duruma gelince hala mage dengesizse düzeltilir.

Okçular şikayet ediyor ok skilleri mage skilinden kısa mesafeli diye bu mesela hemen düzeltilebilir.

Öncelikle bugları ve eksikleri düzeltmek gerekiyor bence. Sınıflar arası denge ilerde sağlanır.
Sanmıyorum. Pk başladığında neredeyse 10 party karus 10 party human oluyor mage team. Melee ptler d2 veya d3 te slot basıyor sadece 1 gün izle pk yı tek melee pt 100/50 kda oranıyla pk atıyoruz 1 haftadır :D

Alkoer

Üye
Sanmıyorum. Pk başladığında neredeyse 10 party karus 10 party human oluyor mage team. Melee ptler d2 veya d3 te slot basıyor sadece 1 gün izle pk yı tek melee pt 100/50 kda oranıyla pk atıyoruz 1 haftadır
Bende aynı durumu ifade ediyorum zaten dostum. Mage şuan için avantajlı bunu görüp mage oynayan sayısıda fazla.

Bu durum melee party lerin daha iyi resist veren itemleri edinmesiyle değişir. Tabi şuan için oyunda olmayan sheller ve uniq silahların kullanımı olunca değişir gibi durum. Paper mage şuan final halinde. Oyun oturunca kesin dengeleme gelir bence sıkıntı yok.

Çok kişinin oyun zevkini baltalıyorsa şimdi de değişiklik yapılabilir. Bu görüşede katılırım.

tekpak

Üye
şu an normal. mage ler baya seri lvl kasıyor diğer class'lar sürünürken ve item dizmesi de çok daha ucuz. 1 gb ye çıkıyosun cz ye mage pt olarak iş yapıyosun. melee ler için işler öyle değil.

az daha zaman geçsin melee ler bi lvl kasabilsin 3-5 item dizsin şöyle bi +6 set en azından bi norm haline gelsin o zaman işler çok değişir

wultrox

Üye
Soothslayer gibi pt lere mageleri almazsanız intikamları acı olur :)

Aura

Üye
Uniq itemlerin %99.5 lik kısmı melee ekiplerde, çünkü mage çok güçlü olduğu için boslara tek atıyor.

Yazılacak çok şey varda uzatmıyorum, nasıl olsa sistem belli. Melee parti tek başına kesebiliyor herşeyi peki ya mageler?

Doralya

Üye
Uniq itemlerin %99.5 lik kısmı melee ekiplerde, çünkü mage çok güçlü olduğu için boslara tek atıyor.

Yazılacak çok şey varda uzatmıyorum, nasıl olsa sistem belli. Melee parti tek başına kesebiliyor herşeyi peki ya mageler?
valla ben item felan bilmem 1 kere dv pk at melee ile anlarsın bu olayın oyun yöneticileri farkında ama hiç bişey yapılmıyor. Mageler serveri canlı tuttuğu için herkes mage team olarak başlıyor oyuna.

ProOceaN

Üye
warrrior tormentli 1.5 k vuruyor 2.5 k canım var aglamakta son dem bu olsa gerek :)

X A

Üye
Magelere 1900 altı damage görmedim henüz :D

henks

Üye
Melee clan olarak czde adım atamıyoruz 60 mageler 65 hayvan gibi warriorları kesiyolar çok gülünç çerezlik geziyoruz dv de :ADF:A
mageonline demiştim zamanında, atarlanmıştı millet. Sanki böyle 3-5 mage klanı oyunu bırakmasında gerisi önemsiz gibi bi hava seziyorum oyun açıldığından beri. Lvl kasabilen mageler, taxi para kasabilen mageler, pvp yok eden mageler. Harry Potter mı mmorpg mi anlamadım :D

Earlend

Üye
mage online olması ıcın nova damagelerını de eskı hale getırıcekler kı o zaman goreceksınız sız mage mıymıs mele mı gıdın bı mage car acın bı gun pk ya cıkın goreyım sızı warıyordan okcu dan asastan tek yıyınce anlarsınız mage oynanır mı oynanmaz mı :D

ASiLKaNNN

Üye
70 lvl geldiğinde mageler bize en kötü 2 lvl fark koyar bide bunların meteor açılıyor :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt