Mage Serverımız Hayırlı Olsun :)

Blue

Üye
Death Valley'de adım başı mage parti var çünkü neden olmasın? Ben de çok pişman oluyorum. Okcu kasıp bowuna, kıyafetine takısına ayrı para vereceğime 5m para verip branch ve mp8 takı set alsaydım keşke diye.

Debuff yiyen mage bile benden bu kadar dmg yemezsen benim yediğim dmge bakar mısınız?

Adsız.png

Gördüğünüz gibi 4 tane mage vurunca ölüyorsunuz. Ağlaya ağlaya mage jobunu pknın kralı yaptılar. Tebrik ediyorum gerçekten.

Archantos

Üye
Hala daha Bow Online , Uhud War coming yazabiliyolar. Herkes ağlaya ağlaya birşeyleri elde ediyor gerçekten çok ilginç. Bir konuşamayan Warriorlar onlarda 75 Levelde ilah olur warriorlar ilah diye konu açarız

Alkoer

Üye
Missfortune debuff u olabilirmi üstünüzde?

redhorn

Üye
Death Valley'de adım başı mage parti var çünkü neden olmasın? Ben de çok pişman oluyorum. Okcu kasıp bowuna, kıyafetine takısına ayrı para vereceğime 5m para verip branch ve mp8 takı set alsaydım keşke diye.

Debuff yiyen mage bile benden bu kadar dmg yemezsen benim yediğim dmge bakar mısınız?

Ekli dosyayı görüntüle 9029

Gördüğünüz gibi 4 tane mage vurunca ölüyorsunuz. Ağlaya ağlaya mage jobunu pknın kralı yaptılar. Tebrik ediyorum gerçekten.
çok komiksin dostum ağlama duvarı değil burası.mageler ne yapsın asaslara peki azcık iyi takısı itemi olan asas bufflu mageye tek atıor herkes her joba ayrı konu açsın madem.kaldıkı bende okçuların güçlü olduğunu düşünüyorum.bende sana su soruyu sorayım sen hiç okcu pt ile pk attınmı veya cfde veya dv de tp mage olarak oynadım öyle bi op lik yok ne mage ne mele durabiliyor karşısında seçtiğin job zaten üstün

theTitan

Üye

Res zamanı mageler protesto ediyordu okçular nerf yesin isyyor zaten 1 ay sonra 4 tane nowaları olacak duvardan vurmalarını saymıyor inşallah magelere denge gelir güzelce kıyafet itemleri hasar veriilip bireysel skilleri alan skillerini önüne geçerde meta değişir. garip olan ise herkes kendi jobunda memnun değil. hadi warrioru anlarım adamların hp ve atakları daha oturmadı ama diğer joblar ağlamasın. hele 75 den sonra kendi jjobunu beğenmeyen değiştirsin bir szahmet. sorunalr tamam var ama yapıcı olarak kendi jobunu değilde karşıki jobu nerfleme peşinde çoğu kişi. ddd bende öyle yapacam bunda sonra mage kardeşlerimiz alanla kanallar arası vurabilsin. dorion pazar yerine mage alan atabilsin. arriro arkadaşlar havaya vurabilsin. prietlere 10k can ve 1000k def. okçular yürüyerek ok atabilmeli. asaslar neden uzaktan vuramıyor seri seri. başkasının kpyasını yaptım bari kurian neden yok hadi onu getiremedim başka bişey getir. bug aç bu kapa .:)( neyse stresimi attım gideyim zindan girem bir kaç bug bana rastlasın

Blue

Üye
Missfortune debuff u olabilirmi üstünüzde?
Hayır debuffsuz karambolde yediğim damage bu
çok komiksin dostum ağlama duvarı değil burası.mageler ne yapsın asaslara peki azcık iyi takısı itemi olan asas bufflu mageye tek atıor herkes her joba ayrı konu açsın madem.kaldıkı bende okçuların güçlü olduğunu düşünüyorum.bende sana su soruyu sorayım sen hiç okcu pt ile pk attınmı veya cfde veya dv de tp mage olarak oynadım öyle bi op lik yok ne mage ne mele durabiliyor karşısında seçtiğin job zaten üstün
Hayır okçu pt atmadım hiç. 7 chitin setli vixen 7 li assasin setli okcum var ama okcu pk atmadım bilemem. Ödünüz kopuyor değil mi düzeltirler diye dmglerinizi
herhalde mage gibi 4k yiyip tek yese oyunu bırakır arkadaş :)
Vallahi bı de bu aglamaniz var. Ben 7 okçu aynı adama vurduğumda dusuremiyorum debuff olmadan siz 3 mage aynı anda vurunca partiyi indiriyorsunuz hala daha mage 4k yiyor. Ben de yediğim kadar vuracaksam okeyim o kadar dmg yemeye.

Paper mage her mmorpde var nerdeyse ama genelinde pve grind için ideal olur pvpde duramaz çünkü ve ucuzdur dizmesi buraya kadar okeyiz. Fakat adam 25 liraya char dizip gelip cz darliyor. Komple klanlarıni satın almak istesen 2k para çıkmaz cebinden item hesabıyla ama pk alanında bana 940 vurabiliyor ha yine vursun sıkıntı yok ama benim canımı da 10k yapın. O zaman gerçek playerlar çıksın ortaya. Şimdi adamlar 7 mage 1 priest geziyor magelerin 3 tanesi vuramasa bile parti düşüyor zaten sağdan soldan çöpçü toplayan mage komutcusu oluyor

Gerçekten yönetimi anlamak çok güç. Max canımızin 3k oldugu bı yerde tek mage 940 vurmamali. Maksimum vuracağı 500 olmalı.

UndefeatebLe

Üye
Mageler harbiden ne çok ağliyor ya. Günde 20k np kasıp her partiye ( full itemli melee pt dahil ) tek atıyorlar 6 nova ile ama halen okçuda okçu.

Pitou

Üye
Mage bir seyi elde edebilmek için kendini riske atiyor ve adamlar zaten tek yiyor .Oyundaki dengesizliği yaratan tek şey OKCU lardir. Okculardan rush yetenegini almadiklari surece oyundaki bütün joblar yavas yavas oyundan soğuyacaktir. Okcuyu yakalamak imkansiz hicbir counteri yok .

theTitan

Üye
Mage bir seyi elde edebilmek için kendini riske atiyor ve adamlar zaten tek yiyor .Oyundaki dengesizliği yaratan tek şey OKCU lardir. Okculardan rush yetenegini almadiklari surece oyundaki bütün joblar yavas yavas oyundan soğuyacaktir. Okcuyu yakalamak imkansiz hicbir counteri yok .
tek yemek için o itemleri giyiyor :) sonra tek yiyince suçlu o priestte paper giyip tek yiyor suçlusu o zaten artık bpler archerlar hp giyiyor sizde giyin 3 kişi zaten archer pastrty kesiyonuz hp giyin 8 kişi zaten eksersiniz 8 kişi 1000 yerine 600 vursa 2 cinovada düşecek party alanalr duvarda vurması kadar saçma bişey yok engel varsa vuramsın açık ve net. kaldıki 60 novası bunu vuruyorsa 70 novası kaç vurur ne istiyor amgeler hp vermeden 4 k hplerimi olsun zaten 75 gelince mp 255 olacak artık int mi verirler hp miverirler onu düşünsünler 4 tane novaları olacak ddd bunu bilipte hala ağlamak ? neyse uzun lafın kısası herkes jobundan memenun değil ddd herkes tek atmak sitiylr herkes ölmemek istiyor herkes kral olmak istiyor :) şu mageleri ölümsüz yapın tüm jobları kapatıp sadece mage job getirin herkez raatlasın :)

Blue

Üye
Hocam okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. Mage risk almıyor. Zaten 1 mage ortalama 800 vurduğu ve benim full item bir okçu olarak canim 3000 olduğu için 3 bilemedin 4 mage aynı anda vurduğunda pot bile basamadan ölüyorum. Üstüne bir de castingi hiç bozulmayan bir gate skilli var. Novayi vur düsen düştü düsmezlerse 1 saniyede base at. Surda biliyormus gibi okcunun Rush yeteneğine sallayacagimiza azıcık objektif olalım ve warriora 350 mageye 400 vuran okçuları savunalim. Okçular neden hep 2 parti geziyor diye düşündünüz mü hiç?

redhorn

Üye
Hayır okçu pt atmadım hiç. 7 chitin setli vixen 7 li assasin setli okcum var ama okcu pk atmadım bilemem. Ödünüz kopuyor değil mi düzeltirler diye dmglerinizi
vah senin halina vah bilmediğin seyle yorum yapıp konu açma madem oyun okcu sv olmuş sen guclu olan jobta konu acıp ağlıosun

Larcade

Üye
Mage her patyu e tek atıyor saçmalıgını bırakın ya nerde her party tek yiyor ? ookcular nowa bile yemiyor ısınlanma skili ile kacıyorlar uzaktan mage partyi npt ediyorlar mele desen içinew girince tek atıyor .Oyunu bilmeyen okcular yerinde bot gibi sabit durup ölüyorsa bu magenin çok iyi olmasından değil o kişinin 0 oyun bilgisi olmasından.

Blue

Üye
Mage her patyu e tek atıyor saçmalıgını bırakın ya nerde her party tek yiyor ? ookcular nowa bile yemiyor ısınlanma skili ile kacıyorlar uzaktan mage partyi npt ediyorlar mele desen içinew girince tek atıyor .Oyunu bilmeyen okcular yerinde bot gibi sabit durup ölüyorsa bu magenin çok iyi olmasından değil o kişinin 0 oyun bilgisi olmasından.
Doğru diyorsun. Oyunun en sağlam okçu clani olmamız dışında sorun yok ama

MaRaKeSH

Üye
Magenin tek attığı falan yok bu kadar damage yeminin sebebi üzerinde hiçbir resist değeri olmaması. Okçu ile mage arasında ben hiçbir fark göremiyorum hatta mageye yattığımı üzülmüyor ve sinirlenmiyorum bile çünkü mage, sürekli bu konularda algı yaratılması çok sorunlu bir durum. Oyunun bozuk olan tek classının da okçu olduğunu düşünüyorum. Asas ile aynı özelliklere sahip olması bence başlı başınca saçmalık. acil trainer skillerininde bulunan kaçış skillerini asas skillerinin arasına alınması gerektiğini düşünüyorum.

OkanMercan

Üye

Avel misin dostum 4 mage vurunca ölüyorum diyor 4 asas vurunca yada 4 warior vurunca ölmicekmisin sacma sacma konular acip durmayın mageler olarak zaten elimiz yavaş bi karakter düşün item dizdikce az vursun mage öyle bi karakter işte bizde istemiyoruz paper giymek samandan staff takmak elimize ama staff takiyorsun damagen azaliyor . Yok mage uzaktan vuruyor yok alan vuruyor olm 1450 caniniz var lan dusuremiyorsaniz o sizin player yoksunlugunuz

SinanS

Üye
Boş konu.. Defalarca tartışıldı.. Takan yok aslında ama işte maksat kaos olsun

Pitou

Üye
Hocam okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. Mage risk almıyor. Zaten 1 mage ortalama 800 vurduğu ve benim full item bir okçu olarak canim 3000 olduğu için 3 bilemedin 4 mage aynı anda vurduğunda pot bile basamadan ölüyorum. Üstüne bir de castingi hiç bozulmayan bir gate skilli var. Novayi vur düsen düştü düsmezlerse 1 saniyede base at. Surda biliyormus gibi okcunun Rush yeteneğine sallayacagimiza azıcık objektif olalım ve warriora 350 mageye 400 vuran okçuları savunalim. Okçular neden hep 2 parti geziyor diye düşündünüz mü hiç?
Bir okçu magenin alan yeteneklerini yiyorsa oynamayı bilmiyordur. Bir okçu magenin sadece tekleme yeteneklerine ölebilir. Zaten 50 metre öteden z1 z1 yapıyor karakter. Mage 25 metreye alan atabiliyor. Eğer o novayı yiyorsa zaten oynamasın. Okçu bu oyunda yeteneklerini kullanmayan en basit karakterdir. Küçücük çocuğu getirin z1 z1 yap mouse ile söyle gezde o bile oynar. Bir karakter bu kadar kolay olmamalı. Karakterin hiç bir oyunculuğu yok kendini riske atmıyor. Oyunun en basit karakteri.
Diğer karakterler öylemi? Warrior , Asas, Mage , priest hepsi bir şey elde etmek için kendini riske atıyor ya ölüyor ya öldürüyor. Okçunun counteri yok oyunda. Okçuyu yakalamak imkansız. Okçular yüzünden bütün mele ekipler saldı oyunu oyunda warrior kalmadı. Yavaş yavaş diğer joblarda gidiyor bin önlem alınması lazım bu karaktere.

jobulani

Üye
Şahsen int odaklı mage oynuyorum. Hiçbir okçudan da tek falan yemiyorum. Buna rağmen (takılar sayesinde) tatmin edici bir hasar çıkartabiliyorum. Paper oynayan mage arkadaşlar 'glass cannon' olarak bildiğimiz metayı oynadığı için teklenmeleri daha kolay. Buradan sevgili magedaşlarıma sesleniyorum. Hem ucuza set dizelim, hem sağlam damage çıkaralım, hem de defansımız iyi olsun gibi bir dünya ne yazık ki yok. Ya yüksek hasar düşük defans oynarsın, ya da dengeli bir meta izlersin. Takdir burda tamamen oyuncuda.

DV'de Mage partylere gelince, bu konu hakkında yapılacak pek bir şey yok. İstediğin kadar güçlü de olsan, kafaya 7 tane nova indiğinde karşı party yatar. Bir şekilde novadan kaçabildiğiniz anda da mage party ekmek olur. İşin bu kısmı tamamen oyunculuk, strateji ve komutların iyi olup olmadığı ile alakalı. Göz göre göre kimse nova yemez çünkü. Ya pusuya düşmüştür ya da dikkatsiz oynamıştır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt