Blue
Üye

Sen oynadığın hangi oyunda 4 novayla parti düşürdün de burda bunu savunuyorsun?bize de "1 tane" asas buff lu ac li tek atıyor,
1 warrior 1300 ,1300 ve r ile 2 atıyor,
4 adet job 1 kişiyi düşemiyorsa ne işe yarıcak ?
Mageler daha iyi bir staff takmak istediğinde normal şartlarda atağı yükselmesi gerekirken atağı düşüyor
Magenin defansı zaten yerlerde,
ne olmasını istiyorsun ki nowa atsın ama herkes ayakta mı kalsın ?,
Diğer bir konuda misfortune konusu, magic resistance ile fiziksel defans aynı orantıda ayarlanmamış, hiç acsi olmayan hangi job varsa çok sağlam damage yiyor ancak magic defansı olmayan job o kadar hasar almıyor.
Mage suppport bir job değil priest gibi ama shell giyse atağı ciddi derecede azalıyor
Hacım kusura bakma o zamanda demekki oynayışınız low gelişmeniz gerek biraz video falan izleyin bir okçu ben mageye ölüyorum deyip konu açıp veryansın ediyorsa gülerler adamaDoğru diyorsun. Oyunun en sağlam okçu clani olmamız dışında sorun yok ama
Kesinlikle hocam aynı anda nova atamayacağından korkup 4 kişinin 1 partiyi düşürmesini savunan ya da duvar arkasına geçip okçunun bile vuramadığı mesafeden z skill yapabilen mageler gülebilir. Hiç problem değil. Siz kendi playerlığınızı saklamak için gülmeye devam edinHacım kusura bakma o zamanda demekki oynayışınız low gelişmeniz gerek biraz video falan izleyin bir okçu ben mageye ölüyorum deyip konu açıp veryansın ediyorsa gülerler adama![]()
SelamYoksa her konuşanın lafına bakılsaydı oyunda hiç bir ilerleme kaydedilemezdi. Doğru ve adaletli kararı onların vereceğini düşünüyorum.
Her oyun kendi özgü kuralları barındırır, mage jobunu inceleyelim, neden daha iyi staffa ihtiyacınız var ki sözü bile saçma, mage dışında herhangi bir job daha iyi bir silahla sağlam vuruyor ama mage için böyle bir şans tanınmamış yani istesede fazla vurması mümkün gözükmüyor (takı itemleri haricinde), paper olmak zorunda bırakılıyor int mage olduğunda damagesi ciddi şekilde azalıyor, hemen gate atıyorsunuz demissin gate atmadığında staffla 200 200 vurarak mı kesecek ? warior r ile 500 vuruyor, "gate atmaktan başka çare bırakılmıyor"Sen oynadığın hangi oyunda 4 novayla parti düşürdün de burda bunu savunuyorsun?
Bence korkunuz gerçek playerlığınız ortaya çıkacak diye. Ben de çok mage oynadım, komutunu da verdim yıllarca. Normal şartlarda hasarlar 6+1 magenin partiyi düşürebileceği şekilde ayarlanır. Mage aynı anda vurmazsa parti düşmez, priest iyi 10k alamazsa parti düşer. Burda böyle bi şey yok hala yok asas tek atıyor yok warrior 1300 vuruyor yok staff takamıyoruz diye ağlıyorsunuz. Üstüne bir de dmg bile yeseniz yarım saniyede gate atabiliyorsunuz. Ayrıca daha iyi staffa neden ihtiyacınız var ki? Zaten 1mlik item size 950 vurduruyor.
Tam olarak değinmek istediğim noktaya gelmişsin teşekkür ederim. Aynı anda 7 mage vurunca düşmek tabii ki normal ama 3 mage vurunca da düşmezsin beHer oyun kendi özgü kuralları barındırır, mage jobunu inceleyelim, neden daha iyi staffa ihtiyacınız var ki sözü bile saçma, mage dışında herhangi bir job daha iyi bir silahla sağlam vuruyor ama mage için böyle bir şans tanınmamış yani istesede fazla vurması mümkün gözükmüyor (takı itemleri haricinde), paper olmak zorunda bırakılıyor int mage olduğunda damagesi ciddi şekilde azalıyor, hemen gate atıyorsunuz demissin gate atmadığında staffla 200 200 vurarak mı kesecek ? warior r ile 500 vuruyor, "gate atmaktan başka çare bırakılmıyor"
Aynı anda 7 jobun vurduğu ve ayakta kaldığı bir player var mı ? yok,
paylaş paylaş göster çarını3 tane magenin attığı nowayla ölmenin player olmayla alakası yok. Neler ekipler bile birbirini bu kadar kolay dusuremiyorken 4 magenin tüm partiyi tek Novada düşürmesi saçmalıktır.
Kesinlikle benim vurdugum 2 hiti tek potla doldurmadiginiz için çok kolay okçu oynamak.
Tabii;
7 chitin set, assasin set, swift kupe- yüzük, şu an heartseeker 7.
Warriora attığım dmg 350 net bir şekilde.
Amacın ne güzel kardeşim?paylaş paylaş göster çarını
Ya bırak hocam bu edebiyatı gerçekten yakaç damage vursun mage sunblastl(nowayla) ki düşşsün parti ? 4 tane warrior vursun sana aynı anda düşermisin? 4 tane asas vursun sana düşermisin ? 4 tane priest? bunlar sorun olmuyor ama 4 mage gelip vurunca mı sorun oluyor? Adamların defansı en dipte, asas geliyor mageye 4k vuruyor bir magede gelip burada konu açmıyor asas 4k vurdu diye, wariorlar 1500 r ile birlikte 2k vurdu diye,
Mage bu arkadaşım, adamlar shell giymesinler diye magic atağından kısacaksın int e vereceksin demişler,
iyi bir staff takamasın diye 30 magic atağını kıracaksın inte vereceksin demişler,
canın 2,5k taş çatlasın 3k olacak demişler,
Sorun şu ki; Mage o kadar nerf yedi ki artık mage kesmeyi kendilerine hak görüyorlar "escape" skilini bile nerflettirmek istiyorlar, kaçamasınlar tek atalım istiyorlar.
Mageye iyileştirme getirilmeli, Asas ve Warrior jobunda olduğu gibi -iki stat- seçilmeli birisi MP diğeri HP olmalı, sheller ve staflar HP ve MP statı istemeli, her mage aynı damageyi atmaz ve yemez bu haliyle, Esinlenilen oyunda bulunan hatalar bu oyunda çözülmeli, bir de diğer sorun fire damage ne işe yarıyor ? hiç bir işe yaramıyor magenin atağı sadece magic power statına bağlı onlarda sadece takılarla hallediliyor.
Magic resistance itemin yoksa bırakta 4 mage düşürsün seni, adamlar craft itemlerinde bile magelere karşı şu kadar "%" daha fazla vurursun diye item yapmışlar yahu ne mageymiş adam tek yiyor bufflı acli daha ne istiyorsunuz 7 tane adam aynı anda hareket ediyor ne olmasını bekliyorsunuz? Asas içlerine giriyor wariorler blind atıyor şakır şakır kesiyorlar
7 tane mage, aynı anda vurduğunda düşüremiyorsa neden mage oynasın ki ? teklemeyle mi adam alıcak üstelik defsiz cansız, iteme dayalı oyun olucak öyleyse fire resistance önemi artacak bu eksende yine magic power veren takılar artacak fark oluşsunArkadaşlar erken oyunda her zaman büyücüler güçlüdür, bu her oyunda böyledir sistem böyle değişebilir mi değişebilir. Seviyeler yükseldikçe büyücülerin yaptığı ataklar düşecektir.
Hala anlatmak istediğimi anlamadığını görüyorum. Gerçekten biraz kitap falan okumalısın. Zaten 7 mage vurunca düşmekte problem yok. Bizim sorunumuz 3-4 mage vurunca düşmek. Daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum.7 tane mage, aynı anda vurduğunda düşüremiyorsa neden mage oynasın ki ? teklemeyle mi adam alıcak üstelik defsiz cansız, iteme dayalı oyun olucak öyleyse fire resistance önemi artacak bu eksende yine magic power veren takılar artacak fark oluşsun
magelerde asas buflı acli 2 atıp çıkıyor diye konu mu açsın, bütün joblar dayanıksız, adam varını yoğunu magic power e basmış, paper giymiş takıların hepsi mp, bırakta 4 mageye düşsünHala anlatmak istediğimi anlamadığını görüyorum. Gerçekten biraz kitap falan okumalısın. Zaten 7 mage vurunca düşmekte problem yok. Bizim sorunumuz 3-4 mage vurunca düşmek. Daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Bende 255 dex , 8 Heavy set giyiyorum ama vurduğum hasar 450-550magelerde asas buflı acli 2 atıp çıkıyor diye konu mu açsın, bütün joblar dayanıksız, adam varını yoğunu magic power e basmış, paper giymiş takıların hepsi mp, bırakta 4 mageye düşsün
Ya bırakın nereye çevireceğinizi şaşırdınız artıkmagelerde asas buflı acli 2 atıp çıkıyor diye konu mu açsın, bütün joblar dayanıksız, adam varını yoğunu magic power e basmış, paper giymiş takıların hepsi mp, bırakta 4 mageye düşsün
Sorun okçunun hasarı değil. Sorun okçuya ulaşılamaması . Karakteri yakalayacak bir yeteneğin olmaması. Oyunda hiç bir karakter okçuyu yakalayamaz . Ben yakalanıyorum diyende oynamayı bilmiyordur zaten o adamla konuşmaya gerek yok.Ya bırakın nereye çevireceğinizi şaşırdınız artıkFull item full dex okcuyla mageye 450 vuruyorum daha da zırlıyorsunuz. Yukarda belirtmiştim dmgler düzenlenir de gerçek playerlığınız ortaya çıkar diye ödünüz kopuyor
![]()