Öneri Magelerin damagei artırılsın

byrakm

Üye
Arkadaşlar magelerin damage full paper mp olduğu halde artık yetmiyor dengeleme gelsin lütfen şu konuyuda kapatmayın. 2pt olmadan pk atılmıyor warriorler 7 novaya düşmüyor.

Jacques

Üye
Mageler yüzünden akşam pk atamıyoruz mage server gibi bu mageler bu kadar kötüyse neden serverın yarısı mage.

Buddha

Üye
65Lv asasın scli 3k canı var.

1 nova 900-1000 arası vuruyor. Asaslarada +2k hp ekleyelim o halde.

Mevzu magenin az vurması değil , warior silahlarının az STR istemesi. Str 200 bırakıp healt fullüyorlar. Bunun düzenlenmesi lazım. Asasın daggeri neden 240dex istiyor ?

Gerçi tank warior oldukları halde bile fazla damage atmaları enterasan.

Hem tank hem ataker olabilmek :unsure:

byrakm

Üye
65Lv asasın scli 3k canı var.

1 nova 900-1000 arası vuruyor. Asaslarada +2k hp ekleyelim o halde.

Mevzu magenin az vurması değil , warior silahlarının az STR istemesi. Str 200 bırakıp healt fullüyorlar. Bunun düzenlenmesi lazım. Asasın daggeri neden 240dex istiyor ?

Gerçi tank warior oldukları halde bile fazla damage atmaları enterasan.

Hem tank hem ataker olabilmek :unsure:
haklı

Lord

Üye
Hocam bak bende mageyim ama bu kadar ağlamanız yüzünden mage daha çok nerf yer. Yahu tüm heryeri slotu siz dönmek istiyorsunuz insanları siz kesmek istiyorsunuz hep bir beklenti ve hep bir amaçsızca istek. Daha sen git, solo dungeon dön! bu sorunun çözümünü iste! yok damage arttırılsınmış? Yahu siz çocukmusunuz allah aşkına? Psikolojik bir sorun bu ve korkunç boyutta. Ne bu açlık? Diğer oyunda çok mu ezdiler sizi allah aşkına kendinize gelin.

byrakm

Üye
Hocam bak bende mageyim ama bu kadar ağlamanız yüzünden mage daha çok nerf yer. Yahu tüm heryeri slotu siz dönmek istiyorsunuz insanları siz kesmek istiyorsunuz hep bir beklenti ve hep bir amaçsızca istek. Daha sen git, solo dungeon dön! bu sorunun çözümünü iste! yok damage arttırılsınmış? Yahu siz çocukmusunuz allah aşkına? Psikolojik bir sorun bu ve korkunç boyutta. Ne bu açlık? Diğer oyunda çok mu ezdiler sizi allah aşkına kendinize gelin.
Kardeş sadece farm yapıyosun galiba pk atmadığına yorumluyuyorum bu dediklerini. solo dungeon easy modda döne biliyosun zater.

Lord

Üye
Kardeş sadece farm yapıyosun galiba pk atmadığına yorumluyuyorum bu dediklerini. solo dungeon easy modda döne biliyosun zater.
Pk ve farm yapıyorum. Aktifim sürekli bunu baz alarak konuştum. Easy modda dönmek hak mı sence? o gelişmesi gerekiyor oraya özel bir build veya enc/item alma gibi v.s bir özellik.

Lord

Üye
Yani anlatmak istediğim şu; Mage karakterinin çok ciddi sorunları var, bunları düzelttireceğimize/getirteceğimize hala basit saçma sapan şeyler talep edilmesi abest.

byrakm

Üye
Pk ve farm yapıyorum. Aktifim sürekli bunu baz alarak konuştum. Easy modda dönmek hak mı sence? o gelişmesi gerekiyor oraya özel bir build veya enc/item alma gibi v.s bir özellik.
65 levelim oyunun pve kısmı çokta umrumda değil itemlerim tam pk atmak istiyorum ama aynı anda düşen 7 novaya ölmeyen warrior beni soğutuyor dostum.

Lord

Üye
65 levelim oyunun pve kısmı çokta umrumda değil itemlerim tam pk atmak istiyorum ama aynı anda düşen 7 novaya ölmeyen warrior beni soğutuyor dostum.
Biz denk düştüğümüzde böyle bir duruma '' itemi vardır '' diyoruz. Senide anlıyorum.

byrakm

Üye
Biz denk düştüğümüzde böyle bir duruma '' itemi vardır '' diyoruz. Senide anlıyorum.
yok knk sorun şu full item bir paper mage wara 700 vuruyo ortalama 7 mage 4900 demek bu warriorun 5k ya kadar cıkıyo hpsı 200 str verip hpye abanırsa yanındaki priest heal kaldırsa kurtarsa birşey demicem adam tek pot içerek 7 magenin en yüksek alan skillinin hasarına kafa tutuyor. ya warların base hpsi duşurulsun yada magelerin 100 200 damagesi artsın yoksa bu işin içinden çıkılmaz 2 priest 1 war bütün partyi keser.

Lord

Üye
yok knk sorun şu full item bir paper mage wara 700 vuruyo ortalama 7 mage 4900 demek bu warriorun 5k ya kadar cıkıyo hpsı 200 str verip hpye abanırsa yanındaki priest heal kaldırsa kurtarsa birşey demicem adam tek pot içerek 7 magenin en yüksek alan skillinin hasarına kafa tutuyor. ya warların base hpsi duşurulsun yada magelerin 100 200 damagesi artsın yoksa bu işin içinden çıkılmaz 2 priest 1 war bütün partyi keser.
ileride şekilleneceğini düşünüyorum şuanda hybrit karakterler bile çok fazla, geçen full tank warrior gördüm fazla hp si vardı. Benim priest hp 5-6k geziyorum mesela magemle oynadığımda 1-2 yerim ama priestime mage pt bana vurduğunda asla düşmedim. Oyun bilgisiyle alakalı olabilir. Magelerin oynama stili veya item eksikliği fazlalığı v.s gibi durumlarda olabilir.

ASiLKaNNN

Üye
7 novaya 212 str kalanı HP ye veren ben bile düşüyorum dün bowl gittik tek mele partiydik serverin %90 I mage olmuş oynatmıyorlar korkunç derecede mage var oyunda bide bunlar daha da güçlenirse mele imkanı yok oynayamaz

bence sizin party oynamayı bilmiyor 7 novaya en kral party dayanamaz imkansız ayakta kalması

Lord

Üye
7 novaya 212 str kalanı HP ye veren ben bile düşüyorum dün bowl gittik tek mele partiydik serverin %90 I mage olmuş oynatmıyorlar korkunç derecede mage var oyunda bide bunlar daha da güçlenirse mele imkanı yok oynayamaz

bence sizin party oynamayı bilmiyor 7 novaya en kral party dayanamaz imkansız ayakta kalması
İşini bilen 7 mage'nin anlık vuruş novası ezer geçer katılıyorum. Arkadaşa onu anlatmak istedim, item farkı olabilir veya başka etkenlendir diye.

Jacques

Üye

Biz artık pk çıkmıyoruz bile koşsan yakalanmıyorlar zaten warriorun des'i des attığı kişinin arkasına düşüyor heryeri novalayıp yarım saniyede esc atıyorlar böyle birşey olabilir mi warrior partye kafalama koşuyorlar nova atıp esc atıyorlar tüküreyim öyle warriora.

Bulgasari

Üye
Dungeon da bossu kesemiyorum ben full paper olduğum halde ya oluyorum yada zar zor son sn ile kesiyorum. Bu arada 65 lw im.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt