haklı65Lv asasın scli 3k canı var.
1 nova 900-1000 arası vuruyor. Asaslarada +2k hp ekleyelim o halde.
Mevzu magenin az vurması değil , warior silahlarının az STR istemesi. Str 200 bırakıp healt fullüyorlar. Bunun düzenlenmesi lazım. Asasın daggeri neden 240dex istiyor ?
Gerçi tank warior oldukları halde bile fazla damage atmaları enterasan.
Hem tank hem ataker olabilmek![]()
7 mage kesemiyoz dedim knk iyi okuBence de artırılsın adamlar 7 Mage olmadan party düşüremiyorlar. 1-2 mage party düşürmek için yetmeli. 7 Mage olmak zorunda kalmamalı mageler. (!)
bencede 2 mage rahat kesmeli kanka çok haklısın ^^7 mage kesemiyoz dedim knk iyi oku
Kardeş sadece farm yapıyosun galiba pk atmadığına yorumluyuyorum bu dediklerini. solo dungeon easy modda döne biliyosun zater.Hocam bak bende mageyim ama bu kadar ağlamanız yüzünden mage daha çok nerf yer. Yahu tüm heryeri slotu siz dönmek istiyorsunuz insanları siz kesmek istiyorsunuz hep bir beklenti ve hep bir amaçsızca istek. Daha sen git, solo dungeon dön! bu sorunun çözümünü iste! yok damage arttırılsınmış? Yahu siz çocukmusunuz allah aşkına? Psikolojik bir sorun bu ve korkunç boyutta. Ne bu açlık? Diğer oyunda çok mu ezdiler sizi allah aşkına kendinize gelin.
Pk ve farm yapıyorum. Aktifim sürekli bunu baz alarak konuştum. Easy modda dönmek hak mı sence? o gelişmesi gerekiyor oraya özel bir build veya enc/item alma gibi v.s bir özellik.Kardeş sadece farm yapıyosun galiba pk atmadığına yorumluyuyorum bu dediklerini. solo dungeon easy modda döne biliyosun zater.
Yani anlatmak istediğim şu; Mage karakterinin çok ciddi sorunları var, bunları düzelttireceğimize/getirteceğimize hala basit saçma sapan şeyler talep edilmesi abest.Kardeş sadece farm yapıyosun galiba pk atmadığına yorumluyuyorum bu dediklerini. solo dungeon easy modda döne biliyosun zater.
65 levelim oyunun pve kısmı çokta umrumda değil itemlerim tam pk atmak istiyorum ama aynı anda düşen 7 novaya ölmeyen warrior beni soğutuyor dostum.Pk ve farm yapıyorum. Aktifim sürekli bunu baz alarak konuştum. Easy modda dönmek hak mı sence? o gelişmesi gerekiyor oraya özel bir build veya enc/item alma gibi v.s bir özellik.
Biz denk düştüğümüzde böyle bir duruma '' itemi vardır '' diyoruz. Senide anlıyorum.65 levelim oyunun pve kısmı çokta umrumda değil itemlerim tam pk atmak istiyorum ama aynı anda düşen 7 novaya ölmeyen warrior beni soğutuyor dostum.
yok knk sorun şu full item bir paper mage wara 700 vuruyo ortalama 7 mage 4900 demek bu warriorun 5k ya kadar cıkıyo hpsı 200 str verip hpye abanırsa yanındaki priest heal kaldırsa kurtarsa birşey demicem adam tek pot içerek 7 magenin en yüksek alan skillinin hasarına kafa tutuyor. ya warların base hpsi duşurulsun yada magelerin 100 200 damagesi artsın yoksa bu işin içinden çıkılmaz 2 priest 1 war bütün partyi keser.Biz denk düştüğümüzde böyle bir duruma '' itemi vardır '' diyoruz. Senide anlıyorum.
ileride şekilleneceğini düşünüyorum şuanda hybrit karakterler bile çok fazla, geçen full tank warrior gördüm fazla hp si vardı. Benim priest hp 5-6k geziyorum mesela magemle oynadığımda 1-2 yerim ama priestime mage pt bana vurduğunda asla düşmedim. Oyun bilgisiyle alakalı olabilir. Magelerin oynama stili veya item eksikliği fazlalığı v.s gibi durumlarda olabilir.yok knk sorun şu full item bir paper mage wara 700 vuruyo ortalama 7 mage 4900 demek bu warriorun 5k ya kadar cıkıyo hpsı 200 str verip hpye abanırsa yanındaki priest heal kaldırsa kurtarsa birşey demicem adam tek pot içerek 7 magenin en yüksek alan skillinin hasarına kafa tutuyor. ya warların base hpsi duşurulsun yada magelerin 100 200 damagesi artsın yoksa bu işin içinden çıkılmaz 2 priest 1 war bütün partyi keser.
İşini bilen 7 mage'nin anlık vuruş novası ezer geçer katılıyorum. Arkadaşa onu anlatmak istedim, item farkı olabilir veya başka etkenlendir diye.7 novaya 212 str kalanı HP ye veren ben bile düşüyorum dün bowl gittik tek mele partiydik serverin %90 I mage olmuş oynatmıyorlar korkunç derecede mage var oyunda bide bunlar daha da güçlenirse mele imkanı yok oynayamaz
bence sizin party oynamayı bilmiyor 7 novaya en kral party dayanamaz imkansız ayakta kalması
Biz artık pk çıkmıyoruz bile koşsan yakalanmıyorlar zaten warriorun des'i des attığı kişinin arkasına düşüyor heryeri novalayıp yarım saniyede esc atıyorlar böyle birşey olabilir mi warrior partye kafalama koşuyorlar nova atıp esc atıyorlar tüküreyim öyle warriora.7 novaya 212 str kalanı HP ye veren ben bile düşüyorum dün bowl gittik tek mele partiydik serverin %90 I mage olmuş oynatmıyorlar korkunç derecede mage var oyunda bide bunlar daha da güçlenirse mele imkanı yok oynayamaz
bence sizin party oynamayı bilmiyor 7 novaya en kral party dayanamaz imkansız ayakta kalması