ANKET Magelerin hakimiyeti Hakkında Anket

Magelerin item yapması zorlaşmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    103
  • Anket kapatılmış .

Nart

Üye
Savaş alanlarında hem alan vurabilmesi hem de çok uzak rangelerden tekleyebilmesi ile mage clası ön plana çıkıyor.

Ancak sorun burada değil.

Sorun magelerin paper kıyafetleri npc'den alıp, kolayca + basıp, sonra da +7si droplanabilen bruch gibi bir silahla maximum damageyi çok kısa sürede çıkarabilmesidir.

Mele ekiplerin mage ekiplere karşı tutunabilmesi ve oyundan zevk alabilmesi için mage sınıfına kıyasla uzun süre farm yapması veya maddi fedekarlıkta bulunması gerekiyor.

Evet biliyorum bu konudan mageler rahatsız olacak ancak bence oyun içinde adalet olmalı.

Yani her class benzer emeği ve süreyi kullanarak benzer zamanlarda güçlenebilmeli.

Malum oyundan da farklı olması adına magelerin paper kıyafetlerinin NPC'den kaldırılarak, melelerin eliteleri vb gibi aynı zorlukta droplanması gerektiğini düşünüyorum.

Hemen gelecek bazı eleştirilere cevap;

Biz defansımızdan feragat ediyoruz diyenler için;
Aynı durumu meleler için hayal edin bakalım. 8 paper setle bir warrior veya rogue? Mage gibi alan vurabilen bir class ile warrior-rogue kıyaslanamaz. Sadece okçu rogueler ile kıyaslanabilir ki ona da okçu oynayanlar yorum yapsın dinleyelim.

Deasis

Üye
Dostum yazına en başından katılmıyorum. Oyunda bir mage hakimiyetinden bahsetmişsin. Böyle bir hakimiyet söz konusu bile değil. Şuan oyunda açık ara melee hakimiyeti var. Mage paper seti bırakıp chitinleri giyse en fazla 200 damage farkediyor. Zaten oyunda bir stat/damage dengesizliği var ve kimse max hasara ya da max defansa ulaşamıyor. Ben şahsen chitin set kullanıyorum ve pkda yine tek yiyorum. Şuan bu oyun sadece oyuncuların level kasması için açılmış resmen. Ne giyilecek itemler, ne statlar, ne damageler oturmuş. O yüzden max hasar ya da max defans tartışmamız için bu oyunun en az 6 ay daha kendini güncellemesi gerekiyor.

Nart

Üye
Dostum yazına en başından katılmıyorum. Oyunda bir mage hakimiyetinden bahsetmişsin. Böyle bir hakimiyet söz konusu bile değil. Şuan oyunda açık ara melee hakimiyeti var. Mage paper seti bırakıp chitinleri giyse en fazla 200 damage farkediyor. Zaten oyunda bir stat/damage dengesizliği var ve kimse max hasara ya da max defansa ulaşamıyor. Ben şahsen chitin set kullanıyorum ve pkda yine tek yiyorum. Şuan bu oyun sadece oyuncuların level kasması için açılmış resmen. Ne giyilecek itemler, ne statlar, ne damageler oturmuş. O yüzden max hasar ya da max defans tartışmamız için bu oyunun en az 6 ay daha kendini güncellemesi gerekiyor.
Stat/damage problemi var evet o tam oturmadı ama zamanla düzelecektir.

Ben daha geniş ölçekte bakıyorum.

Dediğin gibi eğer çok damage farketmiyorsa paper kıyafet npcden kaldırılsın mageler elite kullansın. Ben ona da okeyim :)

Cilingirci

Üye
Yok lure atıyor, yok uzaktan vuruyor. Bişey sorcam mage clası kaldırsınlar sizde rahat edin bizde rahat edelim. Forum zaten ağlama duvarına dönmüş. Asas gelip maks 3 tane vurup gidiyor biz ağlamıyoruzda sen gözünü açıp sağa sola bakmayıp kafana nova yiyorsun diye ağlayacaksın. Sen git worms falan oyna yada minecraft.

Phondeep

Üye
#5 4BLEVUS 1,590,396

#32 BLEVUS 407,187

2 Haftadır sürekli mageler hakkında konu açıyorsun, rahatsızlığın bu mu? Kendi mage team'inden geride kalmak mı?

Sıralamanın ilk 5'inde 3 tane melee team var. Ne bu sendeki mage takıntısı anlamış değilim sürekli aynı konuları açıp duruyorsun.

JaxSui

J
Hocam merak ediyorum. 51 lvl mageyim bir de int yani. 771 canı var magenin. Bu normal mi ? Bilmediğimden soruyorum 40 lvl mob 3 atıyor.

ONYXX

Üye
Mmo oyunların bi çoğunda başlangıç olarak mageler güçlü oluyor zaten çünkü diğer charlar boş itemsiz görev itemleriyle oynuyor bi çoğu oyunun ilerleyen kısımlarında mage teklemesi tek novada düşürmesi söz konusu bile olmıcaktır şuanda malum oyunda olduğu gibi itemini yap düşüremesinler

Aura

Üye
Kardeşim çok boş yapıyorsun. 1 parti mage hiç bir boss kesemiyor yine ağlayan sensin, iyi organize olan melee parti mageyi anında siliyor yine bilinçsizce konuşan sensin. Ne istiyorsun kardeşim sen 2 3 tane adamın 1 parti mageyi kesebilmesini mi?

Ayrıca mage itemi bol yazmışlar, nerede bol item? staff çeşitliliği yok, melee nin 4 5 tane silah çeşitliliği varken bonuslarında exp bonus gold bonus gibi şeyler varken magede hiç bir halt yok.

Oynamayı bilmiyorsan girme kardeşim. 1 parti mage aynı anda organize oluyorsa melee yide keser herkesi de keser bu kadar basit.

DODOERDO

Üye
Beyler bu tamamen tercih meselesi biz üstümüzü dizmek defans çıkarmak yerine paper dediğiniz olayı yani varımızı yoğumuzu atağa veriyoruz intihar bombacısı gibi dolanıyoruz tek skill ile ölmeyide geçtim tek başımıza bir yaratık bile kesemiyoruz kendi lvl imizde partye bağımlıyız bırakında vurduğumuzda da tam vuralım

JaxSui

J
Abi hiç mage oynamadım daha önce. Knightta da oynamadım. Burada öğrenmek için açtım. 51 lvl int mageyim 771 vanım var takılar full HP. 40 lvl mob bana 3 vuruyor. Bu oyunun biraz saçmalığı. Ama ne bileyim. Mageye de ağlanmaz be. Moblar çok seri vuruyor ayrıca. Bunun düzenlenmesi şart

Nart

Üye
Oylamada bizim gibi düşünenler fazla ama yorumlarda hep mageler var. Bizim gibi düşünenler yorum atsın lütfen.

mystic007

Üye
oyun öyle bir yapıdaki magelerin çok avantajı var çok seri level alması, çok seri bir şekilde np kasabilmek ,çok seri bir şekilde farm atabilmesi , itemlerinin ucuz olması ,herşeye kolay erişmeleri gibi bir çok etmen yüzüne şuanda mage online oldu oyun büyük çoğunlukla

amaravolchkova

Üye
Arkadaşlar, girin diğer oyundaki tüm serverları gezin. Her serverda maksimum 3 veya 4 mage team oluyor gerisi okçu, asas, melee diye çeşitleniyor. Hatta bazı serverlarda o kadar bile mage ekip yok. Bunun gibi oyunlarda oyunu renklendirenler magelerdir. Magelerin damagelerinin daha normale döneceği zamanlar gelecek şuan çok fazla vuruyorlar çünkü kimsede resist yok. Şuan gidip üzerine 8 chitin set dizip takılarını milyarlık takılar da yapsan bu itemlerin resistleri olmadığı sürece bu hasarı yemeye devam edeceksiniz. Mage itemleri ucuz diyenler var, evet mage itemleri sadece burada değil tüm oyunlarda ucuzdur çünkü bu jobu oynayıp full item olmaya çalışan insan sayısı zaten çok az ve mage itemleri piyasada yayılmaya başladığında emin olun fiyatları düşük olan şeyler daha da düşecek sadece elit yani bosslardan düşen değerli mage itemleri gibi itemler bir nebze para edecek. Mageye bu kadar laf ediyorsunuz da asaslara neden hiçbir şey demiyorsunuz? İnt priestim 1 tane asas gelip kesecek neredeyse.

wultrox

Üye
Hayatnda ''KINAYT'tan başka oyun oynamamış arkadaşlar için normal bir açıklama.
Oyun başlayalı 2-3 hafta oldu. Kimde resist varda kim dayanabilecek mageye?
Sizi zihniyet USKO'DA mage mage diye aglayıp, berserk wariorlar item kasıp cz cıkınca YERE VURMA YERE VURMA diye aglıyordu.
kimseyi eşit derecede mutlu edemezsiniz. Ama herkesi eşit derecede mutsuz edip buradan bir mutluluk çıkartabilirsiniz.
Gidiş iyi yönde . Kimse size 1 haftada full item olacaksınız demedi. 10 günde full level kasında demedi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt