Makro kod

Porteur

Üye
İnsana web tabanlı oyun oynuyormuş hissiyatı veriyor. Ne yazık ki 3 boyutlu oyun oynuyoruz.
Zaten yaratık keserken kod geldiğinde sıkıntı yaşıyorduk, şimdi hepten suyu çıktı.
İlk defa eleştirecem bu oyunu maleaef..

Avrupa'da kime pazarlayabilirsiniz bu oyunu?

1-Kod çok sık geliyor. Bu bir web tabanlı oyun değil. Kod bu kadar sık gelmemeli (Bana göre böyle birşey hiç gelmemelide, velev ki makro kullanımını azaltıyor diyelim...

2-Bu son halini,yapan arkadaşlar okuyabildi mi?

3- Yapılan makro güncellemelerinde makro kullanımı ne ölçüde azalıyor.
Bu rakamlarda kayda değer düşme yoksa bu durumdan vazgeçilmeli.

Türk yapımı bir oyun olduğu için oynadığım ve sevdiğim Rise Online, son güncellemede beni oyundan soğuttu.

Pazarda %3 vergi...
Pazarda vergiye karşı değilimde, neden %3 abi ya?
Yahu örnek aldığınız oyun, birşeyleri yanlış yapmasa rakip çıkarmıydı oyuna?
Malum oyun kesinlikle örnek alınmamalı. Malum oyundan uzak durulmalı.

Grafik ve oynanış anlamında dünyadaki diğer oyunlarla yarışabilecek Rise Online,(3d modellemedeki ve birkaç tıklama bugının düzeldiğini varsayıyorum₺)
Makro kullanımını azaltıcam diye çıktığı merdivenden aşağı atlıyor.

Kaç tane mmo oyunda insanlar captcha çözüyor?

Makro engellemenin yolu captcha değildir. Yaratıklara kombo eklersin kaçması gereken yerde afk adam kaçamaz ve ölür.

Makro engellenecekse bu tarz yöntemlerle engellenmeli.
Hilecilere captcha çözdürmücem diye normal oyuncuları bıktırıyorsunuz..

HeaveN

Üye
Aynen kodlar zor okunuyo 2 kere yanlış girdim :) zaten pc başındayım kod net okunaklı olsa güzel olurdu

okancanx

Üye
Gözünüzü kısarak bakın kod gelince renk körü arkadaşlara geçmiş olsun :)

sndrise01

Üye
Yaşadığınız problem yetkili ekibe iletildi, düzeltilecektir.
Oyunda LINA nickli priestin sahibiyim rica etsem ekibe iletirmisiniz dün saat 17:40a kadar atak ve pot basamama banım varmış onu kaldırmadılar , ve ne için banlandığımı daha açık bir şekilde yazabilirlermi , kafe işlettiğim için müşterileriminde zarar görmemesi adına sorunun ne olduğunu anlamam lağzım

Paris

Üye
Oyunda LINA nickli priestin sahibiyim rica etsem ekibe iletirmisiniz dün saat 17:40a kadar atak ve pot basamama banım varmış onu kaldırmadılar , ve ne için banlandığımı daha açık bir şekilde yazabilirlermi ,
Resmi Rise Online World discord sunucusunda bulunan #row-support kanalından bir bilet oluşturabilir misiniz?

sndrise01

Üye
Discord sunucusuna katıldım ama mesaj yazamazsınız diyor anlamadım

thedarga

Üye
siz zorlandınız ben tam mobu çektim kesiyorum yandan 1 mob daha daldı direk ekranda macro kod.. okuyamıyorum da :D boşu boşuna yatırıyorsunuz milleti ya :S macro / afk olan adam zaten 30 sn de bir bakmaz cod süresini min. 2 dk olması şart

Monicatofoni

Üye
Bende tam snake quen kesiyorum görev yapıyorum bı geldi saten süresi var tribe giriyom can yarı bı yandan kaçmaya bı yandan pot basmaya çalışıyom saten moblar öyle ayarlanmış kmlerce koşarak kovaliyo bı yandan snyeyi bı yandan mobdan kaçma bı yandan kodu okuma resmen eziyet olmuş kıl payı yetiştirdim de çoğu sefer yetistiremem

haberler14

Üye
polisim ben polislikten önce sağlık mülakatı var renk körlüğü için lan onları okurkken 1 saniye bile zorlanmdaım sizin bu kodlar kendimi kör hissetiriyor yanlışta yapıyoruz 50 saniyede yetiştiremiyoruz bari şunu 2 dakika falan yapın okuyamıyoz

Paris

Üye
Yetkili ekibin yaşadığınız problemden haberi var, çalışmaları devam ediyor.

drhashus

Üye
Valllahi foruma sırf bunu yazmak için girmiştim ama benden önce konuyu açmışlar yaşlı başlı adamım okumak için gözlük al okumaya çalış okuduğun doğru olmasın yeniden dene. Ya şunu bir büyütün istediğiniz renkte olsun ama bir büyütün ya... 2 kere ceza yedim yok yere.. Birde süreyi 2 dk gibi yapın ekran büyük köşede çıkıyor farkedene kadar , tam mobun ortasında oluyoruz mobu kes kodu girmeye çalış... ben yaşlı başlı bir insanım ayıp ya

tenfinger

Üye
son 2 captchayı bende okuyamadım yada sistemde sorun var.
Giriyom kabul etmiyor, yeniliyom deniyom kabul etmiyor.
Sonra relogin...

orbay888

Üye
Şu kodu değiştirin gerçekten bıkkınlik geldi. Yok moba tikla yok kod yaz. Illegalin cözümü legalleride çileden çıkarmak mi?

Lonarad

Üye
Suan bu oyunda koxp yok sadece gelişmiş makrolar var ve bunlarda oyundaki pixelleri yani belli renkleri okuyup ona gore çalışıyorlar sabit renk olması durumunda bununcok kolay ekranından okuyup makro ile cevaplatabiliyorlar yonetimde bunu engellemeye çalışıyor mantik güzel ama biraz daha iyilestirilmesi lazim ki sürekli her guncellemede geliştiriliyor.

ekran okuyup harfleri yazdırıp aşması kolay olur kod yazanlar için.

Hmm anladım o zaman evet önlemek için mantıklı bir güncelleme teoride ama şuanki hali hiç kullanışlı değil makro okuyamasın diye yapılmış ama biz de okuyamıyoruz :D

ozy

Üye
Rise online makro mücadelesi adı altında oyunu bizden soğutuyor bu net. Macronun karşılığını ban olarak çevirin herkes kurtulsun bu nedir ya. Ban atın sınırsız. Biz oyunumuzu oynayalım. Bi z gelir mobu elle seçeriz bi captcha kodu gelir onu seçmeye çalışırız. Garip garip işler. Oyundan soğudum net.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt