9999 tane slot olsa 9999 tane makrocu olur...Can sıkan makro degil SLOT yetersizliği
party kurulurken herşey iyi. bir süre sonra bakıyorsun adam afk açmış makroyu gitmiş. ne yapalım hacker olup adamın ip sinden FBI gibi adresini bulup swat ekibiyle baskınamı gidelim. ne saçma cevap yazmışsın. oyunu tasarlayan adam makro kullananı %100 isabetle bulamazken biz bulucaz adamları. 1 kişi dc oldu geri geldiğinde kimse cevap vermedi bende çıktım partyden daha ne yapayım. enayi gibi 1 saattir tek tek 500 heal le partyi oynatıyoruz. bide suçlu oluyoruz.MAKRO KULLANMAN SÖZKONUSU YOKSA EMİNSEN BUKADAR MAKRO KULLANAN OYUNCULARLA AYNI GRUPTA YER ALMIŞSSAN BİLİNÇLİ ŞEKİLDE ONDANDA BAN YEMİŞ OLABİLRİSİN BU SENİN SUÇLU OLMADIĞINIDA GÖSTERMEZ MAKRO KULLANAN GRUPLARDA YER ALMAYIN
Sadece bu yeterli değil aslında dostum.. Her iki ırkın Tarron Camp Hunter Orc, Veteran Orc, Stalker, Orc Warrior slotlarını dolanması da gerekli.. Bu slotlar şu anda makrocuların eline geçmiş durumda.. Resim veya video ile makro tespiti yapılıyor ise ben bunu yapıp gerekli destek talebini oluştururum ancak bir resim ile de makro tespit edilemiyor sanırım..1 tane GM arkadaş lunaskar Soothsayer slotlarını gezdiğinde makroları tespit edebilir.