İstek Makro sorunu can sıkmaya devam ediyor

ogztech

Üye
priest den kastım zaten heal atması yoksa buf ac ayarlarlar macro

27snr

Üye
MAKRO KULLANMAN SÖZKONUSU YOKSA EMİNSEN BUKADAR MAKRO KULLANAN OYUNCULARLA AYNI GRUPTA YER ALMIŞSSAN BİLİNÇLİ ŞEKİLDE ONDANDA BAN YEMİŞ OLABİLRİSİN BU SENİN SUÇLU OLMADIĞINIDA GÖSTERMEZ MAKRO KULLANAN GRUPLARDA YER ALMAYIN

Alkoer

Üye
MAKRO KULLANMAN SÖZKONUSU YOKSA EMİNSEN BUKADAR MAKRO KULLANAN OYUNCULARLA AYNI GRUPTA YER ALMIŞSSAN BİLİNÇLİ ŞEKİLDE ONDANDA BAN YEMİŞ OLABİLRİSİN BU SENİN SUÇLU OLMADIĞINIDA GÖSTERMEZ MAKRO KULLANAN GRUPLARDA YER ALMAYIN
party kurulurken herşey iyi. bir süre sonra bakıyorsun adam afk açmış makroyu gitmiş. ne yapalım hacker olup adamın ip sinden FBI gibi adresini bulup swat ekibiyle baskınamı gidelim. ne saçma cevap yazmışsın. oyunu tasarlayan adam makro kullananı %100 isabetle bulamazken biz bulucaz adamları. 1 kişi dc oldu geri geldiğinde kimse cevap vermedi bende çıktım partyden daha ne yapayım. enayi gibi 1 saattir tek tek 500 heal le partyi oynatıyoruz. bide suçlu oluyoruz.

27snr

Üye
BENİM DEMEK İSTEDİĞİM OKÇULARLA MAL GİBİ 8 SAAT 6 SAAT HESAP KASIP MAKRODAN BAN YEDİM BEN MAKRO KULLANMADIM GRUPTA VARDI AMA BEN KULLANMADIM CEZA ALIRMIYIM ALDIMMI VEYA BUNA BENZER DURUMLARLA KARŞILAŞMAMAK İÇİN MAKRO OLAN GRUPTA DURMAYIN BİLEREK BİLMEYEREK KISA SÜRELİ GİRDİĞİN GRUPTANDA BAN YEMESSİN YERSENDE YÖNETİM BUNU DÜZELTİR BEN MAHDUR OLAN ARKADAŞIMIZIN İNŞ DÜZELMESİNİ İSTERİM HATASI YOKSA

ogztech

Üye
Modaratörlerinde ilgilenip bu konuda bir cevap yansıtması gerekiyor aldıkları bilgi doğrultusunda.
gm le konusma fırsatı buldum bakıyorum dedi ama cevap yok sonrası.

Shan

Üye
Güzel arkadaşım bak sorun ben hile bilmiyorum . Ben uzun süre emeğiyle online oyun oynayan bir oyuncu olarak partideki diğer üyelerin hile açıp açmadığını bilemem . Ben bilmiyorum anlamıyorum . Sorumluluk bende olamaz mümkün değil . Bu konuda 1.sorumluluk sahibi oyunun yapımcılarıdır . Onlar hileyi engelleyemiyorlarsa bunun sorumluluğunu masum oyunculara yıkmak nasıl bir oyun yapımcı mantığıdır ? Senin engelleyemediğinin hilenin cezası ben neden çekiyorum ??? soru basit ...

LocustAviru

Üye
bu Atılan Z Banlar Çözüm Değil Macro Kullananlara daha ağır yaptırımlar uygulanmalı.

Shan

Üye
Lütfen rica ediyorum biraz mantığımızı kullanalım . Çok fazla değil birazcık yeterli . Bu durumun ne kadar anlamsız olduğu gün gibi ortada .... Lütfen zaten oyunun bir sürü problemi var anlıyoruz yeniyiz ama bu kadar da değil , olmamalı ....

kadabra

Üye
1 tane GM arkadaş lunaskar Soothsayer slotlarını gezdiğinde makroları tespit edebilir.

WystoN

Üye
1 tane GM arkadaş lunaskar Soothsayer slotlarını gezdiğinde makroları tespit edebilir.
Sadece bu yeterli değil aslında dostum.. Her iki ırkın Tarron Camp Hunter Orc, Veteran Orc, Stalker, Orc Warrior slotlarını dolanması da gerekli.. Bu slotlar şu anda makrocuların eline geçmiş durumda.. Resim veya video ile makro tespiti yapılıyor ise ben bunu yapıp gerekli destek talebini oluştururum ancak bir resim ile de makro tespit edilemiyor sanırım..

Baykahraman

Üye
Özellikle belirtilen slotlarda ki arkadaşlar kesinlikle macro . Saatlerce hiç yerinden kıpırdamadan zadece zr atarak slot dönüyorlar. 2 slotun ortasına geç koy 7 okçu 1 priest maşallah hepsi makina gibi çıkan moba saniyesinde zr alıyorlar :) Oyunu bilmeye gerek yok.

ogztech

Üye
Ne bi moderatör ne yetkili ? bu bariz macro artık yapmayın bir cevap yok

ogztech

Üye
yaklasık ortalama o slotlarda 500 oyuncu rahat var macro
korkunuz 500 oyuncu kaybetmek mi ?

pardon tek bir ırk icin bu tek bir bolgede

Son düzenleme:

drajan

Üye
diğer oyundaki sistemin aynısı burada uygulanıyor. makrocu hileci bilmem neci oyunu oynasın. sanki oyundaki düzeni sağlamak oyuncuların göreviymiş gibi normal oyuncularda bilet göndermeyle rapor göndermeyle ha babam uğraşsın dursun.

DenizBerat

Üye
7.PNG

Ekli dosyalar

• 6.PNG
    6.PNG
    2.8 MB · Görüntüleme: 45
  • 5.PNG
    5.PNG
    2.6 MB · Görüntüleme: 40
  • 4.PNG
    4.PNG
    3.1 MB · Görüntüleme: 44

risepriest

Üye
Zaten her gece tüm kanallar da aynı slotlar da macro açık hatta dün oyundan düştüm bir dolaştım herkes yerde yatmış kimse charı kaldırmıyor :D Tüm okcular orc slotlarında yerdeler.

Makro partynin içinde banlanan arkadaşlar kusura bakmasın da kurunun yanında yaş da yanacak.

LosTurcos

Üye
Baya baya kapsamlı macro yapmışlar denk geldim de. Oto hp mp tut 3li5li komboya kadar yapıyor. Bunlarda engellenir ama inşallah

BeyazAfrikali

Üye
Demin orc slotunda adam şey dedi bana adamlar afk çatır çatur atak yapıyorlar görev yapamıyoruz makrolar yüzünden

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt