Günlük 1000 mana, 1000 can potu olmak üzere 2000 pot tüketiyorum, totalde günlük 20 TL ye denk geliyordu ve emin olun ikinci güne pot falan kalmıyor. ( Aylık hesap 600 TL' ye tekabul ediyor )
Oyunda kestiğimiz moblardan 4,000 k para düşürüyor ve potcuda satılan büyük mana 8,000 k dan satılıyor. Priest karakteri oynuyorum gerek buf, heal, atak skillerim olsun yeri geliyor bir yaratık ölene kadar iki adet, üç adet pot bastığım oluyor. Oyunda kasılan para ile pot almamız zaten mümkün değil, pus uygun görünmüş bile olsa uzun vadede ciddi bir gider yaratıyordu zaten ve ordanda kaldırıldı bu potlar yüksek ihtimal fiyat değişikliği ile karşımıza çıkacak pek bir indirimli çıkacağınıda sanmıyorum.. Umarım ben yanılırım.. Konular hakkında açıklama yapmadan direk aksiyon alınıyor ve oyuncuların hiç birşeyden haberi olmadığı için insanları huzursuz edip oyundan soğutuyorsunuz..
Ben bu oyunu Alfa sürecinden itibaren bekleyen bir insan olarak, kapalı betadada oynadım ve oyun açıldığı için bir ay yıllık izine çıktım.. Ben ve ekibim ve bizim gibi gibi birçok insan bu oyunu oynamaya bu kadar hevesliyken zorla insanlara oyunu bıraktırmaya çalısıyorsunuz..
Az önce 58 lwlde kastığımız slottan ekip olarak bu pot saçmalığını duyunca çıktık bilginiz olsun..
Bu oyunu Moderatörlerinizde oynuyor pot hakkındaki düşüncelerini bir sorun bakalım sizlere neler anlatacaklar..