"Mega HP ve Mega MP Potion" Kaldırılması ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bossy

Üye
Selamlar,

1 yaratıktan 8'li pt de max 5k coin geliyor cz Undeadlerde. Bu yaratığı keserken 3 pot kullanıyoruz. Etti 24k.

5-24= -19k

Bu matematiği yapamadınız mı ? Warriorları tamamen bırakmamızı istiyorsanız doğru yoldasınız. Günde 10 saat farm yapan bir kişi ortalama 1000 pot harcar. Bu da 8m demek. 8 x 20 = 240m

240m = 3600 tl şu andaki GB fiyatıyla

Oyuncunun yanındayız mottonuzun çöküşünü el birliğiyle izliyorz şu an. Tebrikler
Ben undead'te 1 sc de harcıyorum o potu :) keşke 1 gün sürse 1000 pot

Pitou

Üye
Moblardan gelen coinsle pot alınamıyor. Bütün parayı su gibi emiyor zaten npc bence bir düzenleme getirilmeli . Bir oyuncu potum bitecek diye niye en düşük skilini vuruyor anlamıyorum. Arkadaşım 60 lvl Warrior 12 lvl skili kullanıyor pot bitiyor diye :D

KennyCrenz

Üye
Günlük 1000 mana, 1000 can potu olmak üzere 2000 pot tüketiyorum, totalde günlük 20 TL ye denk geliyordu ve emin olun ikinci güne pot falan kalmıyor. ( Aylık hesap 600 TL' ye tekabul ediyor )
Oyunda kestiğimiz moblardan 4,000 k para düşürüyor ve potcuda satılan büyük mana 8,000 k dan satılıyor. Priest karakteri oynuyorum gerek buf, heal, atak skillerim olsun yeri geliyor bir yaratık ölene kadar iki adet, üç adet pot bastığım oluyor. Oyunda kasılan para ile pot almamız zaten mümkün değil, pus uygun görünmüş bile olsa uzun vadede ciddi bir gider yaratıyordu zaten ve ordanda kaldırıldı bu potlar yüksek ihtimal fiyat değişikliği ile karşımıza çıkacak pek bir indirimli çıkacağınıda sanmıyorum.. Umarım ben yanılırım.. Konular hakkında açıklama yapmadan direk aksiyon alınıyor ve oyuncuların hiç birşeyden haberi olmadığı için insanları huzursuz edip oyundan soğutuyorsunuz..

Ben bu oyunu Alfa sürecinden itibaren bekleyen bir insan olarak, kapalı betadada oynadım ve oyun açıldığı için bir ay yıllık izine çıktım.. Ben ve ekibim ve bizim gibi gibi birçok insan bu oyunu oynamaya bu kadar hevesliyken zorla insanlara oyunu bıraktırmaya çalısıyorsunuz..
Az önce 58 lwlde kastığımız slottan ekip olarak bu pot saçmalığını duyunca çıktık bilginiz olsun..

Bu oyunu Moderatörlerinizde oynuyor pot hakkındaki düşüncelerini bir sorun bakalım sizlere neler anlatacaklar..

karashean

Üye
Selamlar,

1 yaratıktan 8'li pt de max 5k coin geliyor cz Undeadlerde. Bu yaratığı keserken 3 pot kullanıyoruz. Etti 24k.

5-24= -19k

Bu matematiği yapamadınız mı ? Warriorları tamamen bırakmamızı istiyorsanız doğru yoldasınız. Günde 10 saat farm yapan bir kişi ortalama 1000 pot harcar. Bu da 8m demek. 8 x 20 = 240m

240m = 3600 tl şu andaki GB fiyatıyla

Oyuncunun yanındayız mottonuzun çöküşünü el birliğiyle izliyorz şu an. Tebrikler
Zaten ne gibi vaatler verildi ?
Bize sunulan ne ?

Şu iki sorunun cevabında ortak nokta yok :D

Tamam daha ilk hafta ama umarım işler iyiye gider de biz de oynayabiliriz.

Alberia

Üye
Pot olayi temel ihtiyaçtir oyunda ve gerçekten tüm joblarin skilleri çok fazla mana kullanmaktadır. Buna rogue'de dahildir skiller çok fazla mana yemekte 1 mob ölene kadar warrior gibi 1 mana basmaktadir rogue oynayan arkadaşlar bilirler.
Pot'u eğer mağzadan kaldırıyorsan NPC'e fiyat güncellemesi yapmak gerekir çünkü gerçekten çok pahalı 1000 adet mana potu şu hesaba göre 7m e alınabiliyor. 3k 4k gelen coinsle 7m biliktirmek hiç kolay degil ayrıca exp zaten zor olduğu için 60 level olana kadar sadece pot masrafi dünyanın parasi tutacaktir. Bu adam chara zaten item koyma gibi durumu söz konusu olmuyor. Gereksiz geldi bana mana potunun kaldırılmasi ve eminim bu durumdan herkes şikayetçi olucaktir.

35lofb35

Üye
Öncelikle yapılanın aşırı saçma olduğunu iletmek istiyorum. Eğer amaç gold temizlemekse oyundan bu daha da saçma olduğunu söylemek istiyorum.
Oyunda gold u ezmenin daha basit yöntemler var. Şuan yaptığınız resmen farmcıların oyunda kalmasını user sayısını yükseltmek amaçlı olduğunuzu düşünüyorum.Zaten bu yüzden pot ile oyun parası dengesiz?. Allah aşkına bu kadar düşünemiyorsanız yazın bana ben size oyunda hangi yöntemlerle gold eritebileceğinizi anlatayım. Gerçekten 2022 yılında bir oyunda pot su gibi ihtiyaçken zorlaştırmak aşırı komedi...

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Market üzerinden HP&MP ürünlerinin kaldırılması hakkında şu an kesin bir bilgi veremiyoruz maalesef.
En kısa sürede yönetimden bir bilgilendirme yapılacak.

Bu konu hakkında yeni açılan konular forumda kirlilik olmaması adına silinecektir arkadaşlar, bu konu altında tartışmaya devam edebilirsiniz.

X A

Üye
Saçma bir karar olmuş solo priestim ve şu an napıcam bilmiyorum.

zestagodxs

Üye
Merhaba RiseOnline ekibi bu konuda yanliş birşey yaptiğini bunu düzelticeğine inaniyoruz. ekip olarak

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bu konu hakkında yeni açılan konular forumda kirlilik olmaması adına silinecektir arkadaşlar, bu konu altında tartışmaya devam edebilirsiniz.

serkanqq

Üye
İnanılmaz bir olay bu ya gerçekten oyun açılalı daha bir hafta olmadı userler canla başla laglara,buglara dclere rağmen oyun oynamak için uğraşıyorlar fakat yönetim daha moderatörlerini bile bilgilendirmeden oyunun her alanını etkileyecek saçma sapan bir kararı bu kadar fevri bir şekilde alıp insanları soğutabiliyor.
Sevgili row yöneticileri eğer olur da burayı okuyorsanız size iki çift lafım var öyle otchiwa videosu yapmakla falan adil olunmuyor insanlar bu oyuna para verdi hadi onu geçtim en kıymetli şeyleri olan zamanlarını verdi fakat siz bu insanları resmen hiçe sayıyorsunuz lütfen kendinize gelin

bossy

Üye
Potu ordan kaldırıyorsan abi Örneğin undead kasarken 1 saatte 1k pot harcıyorum 1m para kasıyorum ben ne yapacam ? Ben bu oyuna 24 skili vurmak için başlamadım kusura bakmayın. Büyük umutlar büyük vaatler vermekle olmuyor o işler. 3 senedir ne yaptınız derler adama. Böyle devam ederse en kısa sürede oyunu bırakacağım artık işin içinden çıkılmaz oldu.

Jackass

Üye

Şuan bu alınan kararın oyunun sistemine aykırı, gelen gold ve çıkan itemler potları karşılamıyor. Bu exp kasamamak ve pk yapamamak demek. Kısacası oyuncu kaybı demek. Oyunda droplar zaten çok kısık çıkan nadir itemleri satınca para vermiyor. Acilen dönülmesi gereken bir karar diye düşünüyorum.

Bogateg

Üye
Kafalarına göre iş yapıyorlar ulan pot depolamsysnin suçu ne şimdi , warrior oynuyoruz pot dayanmıyor , o zaman pot fiyatını yarı yarıya düşürün npc de , ağzımi bozmamak için kendimi zor tutuyorum ,

Emre.U

Üye
Pet binek pelerin kanat gibi ürünleri karaktere bağlamayı akıl edenler hp mp potunu bağlamayı akıl edemiyormu gidin pvp server açın siz başka bir şeye yaramazsınız nefret ettirdiniz 5 günde oyundan.

Burak YAKUT

Üye
Haklısın abi bende 1 saate ölmüccem exp kascam diye 500 e 500 pot basıyorum 1m para birikiyor 100 pot alsam neye yetecek anlamıs deilim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt