DUYURU Mini Güncelleme!

SunRise

Yönetici
Community Manager
Merhaba Savaşcılar,

Bir önceki Yama 2.0.3 ile oluşan hatalar ile ilgili mini güncelleme gelmiştir. Oyuncularımızdan gelen hata bildirimlerini raporlayıp geliştirici ekibimiz hızlıca müdahale etmiştir. Bu süreçte mağdur olan bütün oyuncularımızdan özür dileriz.

Güncelleme Notları:
  • Archer sınıfında var olan hatalar düzenlendi.
  • Zindan eventin de yaşanan sıra hataları düzenlendi.
  • Yaratıklarda HP bar %1 olup ölmeme sorunu düzenlendi.
Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi oyunlar dileriz..

JaxSui

J
Teşekkür ederiz. Tartışmak için ve konuların dağılmaması forumun çöplük olmaması için güncelleme notlarının konularının cevap vermeye kapatılmamasını talep ediyorum. İyi çalışmalar.

Porteur

Üye
Güncelleme için teşekkürler.
Güncellemenin saati, ekibin ne ölçüde çalıştığını ve ne kadar fedakarlık yaptığını gösteriyor.
Bu özveriyle oyunun çok iyi yerlere geleceğine eminim.

N3v3N

Üye
Archerdaki hangi hatalar giderildi? Az vurma ? Vurmama?

SERKAN

Üye
Merhaba, soothsayer slotunda sorun devam ediyor, yaratık kesilmesine rağmen kesilmedi olarak görülüyor

kdoner135

Üye
dungeon girişler komplemi kapatıldı noldu girmiyor guncellemeden sonra

kdoner135

Üye
tıklıyorum sıra 1 dıyo sonra 0 a düşüyor ama almıyor içeri 5 dakka bekledım yok

Doggyz

Üye
Merhaba Savaşcılar,

Bir önceki Yama 2.0.3 ile oluşan hatalar ile ilgili mini güncelleme gelmiştir. Oyuncularımızdan gelen hata bildirimlerini raporlayıp geliştirici ekibimiz hızlıca müdahale etmiştir. Bu süreçte mağdur olan bütün oyuncularımızdan özür dileriz.

Güncelleme Notları:
  • Archer sınıfında var olan hatalar düzenlendi.
  • Zindan eventin de yaşanan sıra hataları düzenlendi.
  • Yaratıklarda HP bar %1 olup ölmeme sorunu düzenlendi.
Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi oyunlar dileriz..
Merhaba, merak ediyorum lütfen güncellemeleri açıklarmısınız ? zindan eventi için hangi sıra hatalarını düzelttiniz ve düzeltmek için ne yaptınız yetersiz bilgi veriyorsunuz

JohnPlane

Üye
Patch falan gelmedi kendi kendine nasıl düzelttiniz ki zaten Archer sorunu devam ediyor.

MrJacues

Üye
Merhaba Sayın Sunrise,

Güncelleme notlarını okudum ve twitch üzerinden yayınları takip ediyorum şuanda, "Yaptık." dediğiniz mini uptade raftan düşen bir kitap gibi düşmüş sanıyorum. Hala aktif problemler gördüğüm kadarıyla devam ediyor. Yayıncılar kendi aralarında "Bu düzelmiş denilmiş bakalım, aa henüz düzelmemiş. Düzeltirler inş xdxd" yapıp kahkaha atıyorlar. Bu kadar ciddi bir emeğin böyle laubali yorumlarla eleştiriliyor olması inanın sizden çok benim canımı sıkıyor. Ne zaman oyun istemcisi açıp 'Oyna' tuşuna basmak gelse de oyun içerisindeki hatalar ve garip buglar yüzünden sağ üst kısımda yer alan 'X' tuşundan kapatıyorum istemciyi ve arka planda müzik veya video izleyip. Twitch üzerinden Rise Online yayıncılarını izleyip oyun hatalarının giderilip/giderilmediğini izliyorum.

Umarım en kısa sürede tüm hata ve buglar düzelir,
Saygılarımla.

JaxSui

J
Sabah zindana girdim direkt aldı sıra bile saymadı. Sonra 1 saat kadar solo farm yaptım moblardan ölüp de düşmeyen olmadı. Yani düzeltilmiş gibi ama... Patch atmadı doğru.

Luj

Üye
solo zindan sırası 0 da kalıyor. içeri almıyor

Vision

Senior Moderatör
Geliştirici ekip problemin farkında, 0/1 yazıyorken 5 dakika beklerseniz alacaktır.

kukmina

Üye
bu mimi pach den sonra karekter ekranında oyun sunucuları bakımda deyip oyuna almıyo
launcer üzerinden bi pach indirme gelmedi bu bi sorunmu yoksa sadece bendemi var

SonJnoW

Üye
Evet dungeon giriş aktif sıfır yazdığında 5 dk sonra alıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt