-65 %100 lvl im xp kasamıyorum
-full item charım var farm yapmanın anlamı yok
-çıktığından beri günde 3 kere dungeon giriyordum chıtın bile alamadım ona da girmeyi bıraktım
-günde bikaç saat pk atıyorum o da yetiyor (bir süredir lag oldugundan onun da tadı kalmamıştı)
-craft olayına merak sardım güzel vakit geçiyordu şimdi onuda açacağınıza kapattınız
Yahu lütfen söyleyin ben bu oyunda ne yapacağım, gün geçtikçe oyundan soğuyoruz, beraber başladığım çoğu kişi bıraktı oyunu, lütfen tutunacağımız bir dal verin bize, bu kadar emeğinize emeğimize yazık olacak
yazdıklarına katılıyorum gelcek cevap şu 2 seçenekten biri olcak : 1.si müşteri temsilcisi cevapları gazını alıp halledicez,olacak,düzelecek cevapları.
2. si "oyun erken erişimde" şu 3 kelimenin arkasına saklanmak
droplarda değişiklik yapılmadı deniyor ya YALANIN EN BÜYÜĞÜ. oynun ilk gününden beri oynayan kişiler 1saatte genel olarak death valleydeki yaratıkların ne attığını bilirler. en kötü saatlik 6-7 tane epic scrool alınırdı en kötü slotta bile. yeniden açın şu dropları bir golden snake 5m etsin ama insanlar farm yaparken drop görsünler ,birşeyler düşürdük desinler, elleri boş sadece pot israfı olmaktansa en azından 3-4m kastık bu da iyi desinler. ama yönetim bu şekilde devam ederse senin gibi herkes sıkılıp bırakacak ki genel oyuncu sayısı gözle görülür seviye de düşüyor gün geçtikçe. hiç mi yönetim kendinden şüphe etmiyor, yanlış kararlar alıyoruz demiyor?
geçen discordda işte oyun erken açıldı,sponsorlar ve oyuncular baskı yaptı dendi. tamam eyw biz bazı durumları kabullenebiliriz sıkıntı değil ama oyunda hergün düzeltemediğiniz şeyleri kapatmayın. bu durum XXX mmorpg oynunda yapılanın aynısı. düzeltemiyoruz o zaman kapatalım

komik bir durum. oyuncu kitlesinin %80 i o XXX mmorpgsinde yönetimden nefret ettiği için riseonline a geçti. düzeltemediğinizi kapatmaya devam ederseniz arkanızda oyuncu bulamazsınız haberiniz olsun.